- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- iPhone topik
Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
válasz Necro_Ramone #42415 üzenetére
Kösz öregem, ezen most sírva röhögök!
-
DarkDeer
senior tag
válasz leslieke #40712 üzenetére
Asszem most úgy van, már nem emlékszem mit állítottam, a lényeg, hogy most (még) megkapom a Gmail-ről a leveleket, de csak asszem 15 vagy 30 percenként nézi a fiókot. Nekem push kéne, hogy azonnal megkapjam, ne kelljen várni. Más oprendszerekben ez simán megy, itt meg folyamatosan szar a kezdetek óta. Ennek ellenére is tetszik a Bada, jobban mint az Android. Megvárom a Bada 2.0-át, hátha abban jó lesz az e-mail kezelés. Ha viszont továbbra is szar lesz, akkor kénytelen leszek másra váltani.
-
DarkDeer
senior tag
válasz Faresz29 #40697 üzenetére
A Prem. Soc. Hub-ban nálam sem megy a push Gmail, most KF3-as firmware van a mobilomon, de előtte a JL2-es firmware-rel sem ment. 3 nappal ezelőttig úgy-ahogy ment, aztán nem volt hajlandó működni. Ekkor kitöröltem a fiókot, majd újra létrehoztam, de belépni én sem tudok, csak várakozik, majd nem csinál semmit. Nem egyedi hiba, más is beszámolt már erről.
Egyre türelmetlenebbül várom a Bada 2.0-át! Bízom benne, hogy ezt megoldják, ugyanis az e-mail már a kezdetektől gyenge pontja a Bada-nak, és bizony ez egy nagyon fontos funkció! -
DarkDeer
senior tag
Sajnos a KF3 firmware sem oldotta meg a gondomat, aktivált Prem. Soc. Hub-al nem megy a Gmail push. Beírom az e-mail címet meg a jelszót, rányomok a továbbra és kiírja hogy ellenőrzés. Ez megy pár percig, majd visszalép és semmit nem csinál.
-
DarkDeer
senior tag
-
DarkDeer
senior tag
Maga a program nálam is működik, de a leírás szerint fogd és vidd módszerrel kell a customer.xml fáljt bemásolnom. 64 bites Win7 alatt amikor az ablak fölé érek az egérrel akkor egy áthúzott fekete köröcskét kapok. Tehát nem engedi bemásolni a helyére a fájlt. Ugyanezzel a módszerrel XP alatt simán ment a dolog.
Itt egy kép: -
DarkDeer
senior tag
Feltoltam a KF2 fullt, aztán ráfrissítettem a KF3-at. Tényleg sokkal gyorsabban talál gps jelet.
Este melóban megpróbálom aktiválni a Prem. Soc. Hub-ot, mert csak ott van XP. Tényleg, itt a fórumon nem találtam leírást arról, hogy a Prem. Soc. Hub aktiválása nem lehetséges 64 bites Win7 alól, pedig így van. Itthoni asztali gépemen és a notebookomon is 64 bites Win7 Ultimate SP1 van, és az Stune programban nem engedi másolni a fájlokat. 32 bites XP alatt tökéletesen ment. -
DarkDeer
senior tag
válasz TomWexX #40596 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy a Gmail vagy a Freemail címemet állítom be.
Kb. minden 3-4. e-mailt kapom csak meg, a többit csak órákkal később, de van, hogy 1 nappal később. Először Exchange-en próbáltam, de mivel nem volt jó, így aktiváltam a Prem. Soc. Hub-ot, de azzal sem jó. Most ki akarom próbálni a legújabb firmware-el, hátha azzal jó lesz. Sajnos nincs leírásom, hogy kell feltenni a KF3-at, mivel az nem teljes firmware. Mehet a dolog egy lépésben, vagy először fel kell tenni a KF2-t és valahogyan arra ráfrissíteni a KF3-at? Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Multival tenném fel, ahogy az mostani JL2-t is, e leírás alapján:
[link]
Mivel itt a teljes firmware frissítését írják le, így ez alapján gondolom simán fel tudom rakni a KF2-t, de aztán nem tudom hogyan kell a KF3-at ráfrissíteni. -
DarkDeer
senior tag
válasz leslieke #40592 üzenetére
Félek, hogy a Bada 2.0 csak szeptember legvégén, vagy inkább októberben lesz elérhető. Addig is kipróbálnám a KF3-at, hátha jó benne az e-mail rész. Csak ennyi a bajom ezzel a telefonnal, hogy az e-mail része teljesen megbízhatatlan. Eddig egyik firmware-el sem kaptam meg a leveleimet, tök mindegy, hogy a Prem. Soc. Hub. aktiválva volt-e vagy sem, Exchange-el is szar volt. Más gondom nincs, mindent tud ami nekem kell. Remélem a 2.0 megoldja ezt a gondot.
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Két kérdésem lenne:
1. A KF3-as firmware-t honnan tudom letölteni?
2. Aki felrakta a KF3-at, annak sikerült-e aktiválnia rajta a Prem. Soc. Hub-ot? -
DarkDeer
senior tag
válasz TomWexX #39592 üzenetére
Köszönöm a választ!
E leírás szerint használnám, de bizony abban nem Common, hanem Slav.ffs van! Viszont az általam letöltött firmware-ben ilyen nincs, csak Common. A firmware-t innen a mysamsungwave.hu-ról töltöttem le, az általad linkelt leírás elején szereplő linkről.[ Szerkesztve ]
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Van nálam egy Wave 1 amire Multiloaderrel szeretnénk firmware-t frissíteni. Jelenlegi szoftver verziója Bada 1.0 1006021308LISXXJF1. Erre közvetlenül egy lépésben rá lehet tenni a S8500XXJL2 FULL firmware-t?
Letöltöttem az S8500XXJL2_Full-t, elkezdtem a Multiloaderbe betallózni a fájlokat, de a Factory FS-nél azt írja a leírás, hogy "válaszd a ‘FactoryFs_ Open_Europe_Slav.ffs-t", de nekem ilyen nincs, helyette FactoryFs_ Open_Europe_Common.ffs van. Jó lesz ezzel is? Vagy valamit nem jól csinálok? Előre is köszönöm ha segít valaki hozzáértő![ Szerkesztve ]
-
DarkDeer
senior tag
válasz Varszegig #34866 üzenetére
A Kies természetesen nem megy közben. Ha csak a Kies-el próbálom akkor az tökéletesen látja a mobilt. Próbáltam a driver letörlését és a gép újraindítását is, továbbra is fen áll a hiba. Próbáltam a laptopommal is, ugyanez a helyzet, azzal sem jó.
Mod:
Időközben csoda történt, Kies módban is meglátta az Stune a mobilt, viszont nem engedi bemásolni/felülírni a customer és clienstrings fájlokat.[ Szerkesztve ]
-
-
DarkDeer
senior tag
Érdeklődnék, hogy az itt leírt Social Hub aktiválás működik-e Wave II-vel is?
-
DarkDeer
senior tag
válasz SpaceKombajn #32914 üzenetére
Nekem Wave II van, használattól függően 1-3 napig bírja úgy, hogy állandóan be van kapcsolva, és folyamatosan megy a wifi. Ha zenét hallgatok, netezek és navigálok akkor 1 nap, ha csak pár hívásom van meg e-mailem akkor 3 és fél napig is bírta.
-
DarkDeer
senior tag
válasz GrooveHero #32649 üzenetére
Egy videó teszt melyben a Wave II-t a Wave-I-el is összehasonlítják. Érdemes megnézni a 6. perctől, hogy mennyivel gyorsabban hajtja végre a témaváltást a Wave II mint a Wave I. A Wave II-ben dupla annyi a ram, mint a Wave I-ben.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával