Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paszkal3
tag
3.napja használom a Slim romot paranoid gapssal teljesen jó! Eddig messze a legjobb! Jobb mint a gyári costum! Sima, gyors! Ez már a 4.3 as rom. Aki gondolja próbálja ki!
-
Paszkal3
tag
Kérdezem,hogy valaki hasznàl Philz recoveryt?Ha igen milyen?jó ,hasznàlható?
-
Paszkal3
tag
válasz
kecsetihunor #17114 üzenetére
Igazàból én is ezen hezitàlok,hogy legyen e root vagy sem!A tenyerem nagyon bizsereg,de note 2ből ki indulva ott sem kaptam akkora pluszt,hogy dobtam volna tőle egy hàtast.Egyedűl Cm romok voltak nagyon jók,igy azokat is hasznâltam.Kivàncsi vagyok,hogy neked mi a véleményed a főzött romokról itt a S4 et hasznàlva.Majd vàrom tőled a beszàmolókat!
-
Paszkal3
tag
Szeretném megkérdezni,hogy aki hasznàl főzött romot,cserèlgeti ill szeret velük kisérletezgetni,hogy mennyire stabilak a romok?Meg van e velük elégedve?Vagy inkàbb hagyjam gyàri àllapotban,mert nincs lényeges àttörés.Üdv mindenkinek!
-
Paszkal3
tag
Sziasztok!Ha valaki elakarja adni a telóját engem érdekelne amennyiben:kártya független,gyári garis,karcmentes,szóval a telefon rendezett minden meg van hozzá.Színe fekete legyen,de ha fehér az is érdekelhet.Privátban írjatok!Köszönöm!Üdv nektek!
-
Paszkal3
tag
Igen sajnos erről beszélek,hogy nagyon nehèz olyan telefont így kéz alól venni,hogy ne legyen gond.Én ezért nem fogok venni sohasem szolgltatós telót plàne ilyen értékben!Lehet bàrmit igérni,hogy ilyen meg olyan letíltàs elleni gari meg stb stb.Mikor kaki kerűl a palacsintàba,akkor meg megy a kapkodàs.Akinek van pénze az vegye meg kp-re és nyugodtan alszik és ébred!
-
Paszkal3
tag
Nekem,most S4 kell,mert bőven elég mindenre.Note 3 nagyon jó szerkezet lesz,de amint írtam engem már az utóbbi időben kicsit zavart a nagysága note 2 nek.Akkor már inkább veszek a S4 mellé egy asus nexust és akkor is jó leszek.
-
Paszkal3
tag
válasz
muratomi1 #16517 üzenetére
Nekem note 2 volt fél évig.Megbántam,hogy eladtam!De őszintén szólva utóbbi időben azt vettem észre,hogy kényelmetlen volt,vagyis nagy volt és kicsit sok!Viszont szenzációs készülék valóban,még most is filózom,hogy azt kellene venni,de már inkább az S 4 hez húzok.Sebességben,akku időben nagyon jó!Én már most azért váltok,mert ha már így alakult ahogy ,akkor már inkább előre,mint vissza.Az ,hogy megéri-e,azt majd neked kell eldönteni,de egy tény ,hogy kiváló készülék a Note 2!Rosszul nem jártál,mert van egy jó telód és maradt egy kis pénzed is gondolom?!
-
Paszkal3
tag
válasz
dirtboy86 #16488 üzenetére
Természtesen tudok rugalmas lenni,csak nagyon nehéz megbízható eladót talàlni!Senkit sem szeretnék megbàntani,de ilyen vilàgot élünk sajnos!Ilyen értéknèl mit ezek a készülékek nem jàték a vàsàrlàs.Ezeken a telefonokon mindent el lehet tüntetni nyomnèlkül, senki nem mondja meg,hogy függő e vagy sem.Ha meg letíltjâk akkor meg görbül az ember szâja a méregtől és az idegtől!Az amit nyersz a réven lehet,hogy bukod a vàmon.Természetesen nézelődök az aprón folyamatosan és részben van igazad is nyílvân!
-
Paszkal3
tag
Szeretnêk segítsêget kérni,hogy lehet most legolcsóbban független gyàri gari S4 et venni?Adtok egy linket,meg köszönnêm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest