Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
-
válasz
frigoo #21599 üzenetére
átnézettem a rendszert (win 7) több védelmi alkalmazással is - a biztonság kedvéért -, az avg internet security is kidobta mind a 30 találatot.
telepítéskor nem jelzett, talán mert utána töltődnek le/frissülnek a szutykok, persze az alkalmazás rendes működéséhez engedni kell neki a netet, viszont a root alkalmazás eltávolítása után is megmaradnak a java mappájában, onnan kell kigyolkolászni azokat.
mindegy, számomra ért annyit, hogy a knox számlálók ugrasztása nélkül is volt root arra az időre, amíg lefutott a cscc, hogy megfelelő legyen a product code, meg a win 7 sem szenvedett maradandó károsodást, szóval minden okés! -
zlatan77
aktív tag
válasz
frigoo #21544 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Nem szeretnék visszatérni.Inkább csak elméleti kérdés volt.
A CSC is inkább csak érdekelt,mert később gond nélkül felteszem,majd Odinnal a romokat,csak most azért várom az OTA-t,mert nincs kedvem újra belakni.(#21545) kali
Neked is köszönöm.
Szerintem a többséget csak a rootoolás miatt érdekli a knox.
Szerintem hamarosan a kínai megoldáson kívűl valami emberi nyelvű is lesz. -
csabám
addikt
válasz
frigoo #21544 üzenetére
csak egyet jegyezz meg: Ha egy alkalmazás engedélyt kér akkor jobb gomb
Köszönöm, kali azóta felhomályosított ez ügybenKöszi!
Szerk.: Igen írják az Xda-s topikjában, hogy nem ajánlott lecserélni (You can install other root manager, but not super su from CF. Because it need to install special binary, so better don't take the risk.)
-
tothl
addikt
válasz
frigoo #18256 üzenetére
Nekem se tiszta, de mivel úgyis jön a 4.3, és előre a fejlődés felé a haladás elhalt Blue Amoled pixelekkel kikövezett útján nem is izgatom magam. Egyébként nekem ez a tesztverzió is meglehetősen problémamentes. Néha mintha lassabban menne 4G-re, de más bajom nincs vele....
-
mycso
veterán
válasz
frigoo #18221 üzenetére
Sajnos fogalmam nincs.
Valaki az írta, hogy abban az esetben nem ugrott, ha a zárt BL-es 4.2.2-re még1x felrakott egy szintén zárt BL-es romot. Egyéb esetben elmászott.
No most, hogy a 4.3 -->> 4.2.2 hogyan működik nem tudom....gyanítom a 4.3 alatt is új BL van, mármint egy még újabb.
Pont tegnap linkelte valaki ezt a topikot: [link], itt ha görgetsz lefele, elvileg van egy BL, amire visszarakható a 4.2.2 (csak az újabb zárt BL-esek).
De a számlálóról passz...
-
válasz
frigoo #16882 üzenetére
minden tekintetben jobb lesz az akkumulátoros üzemidő, mint az s2 esetén volt, nem csak kijelzős használatban.
igaz, általában minden nap töltöm, de 15 - 16 óra használat mellett bír bő 6 óra kijelzős üzemidőt úgy, hogy órákat netezek rajta, illetve telefonálás, sms...stb is van. ha az s2 ennyit bírt volna anno...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest