Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Gizmo94!!! Foltok?
-
GGMPC
őstag
válasz
Gizmo94 #7788 üzenetére
Akkor amikor ezt a progit hasznaltam, akkor a jellegzetes zold feelinget huztam le altala...
A amoled szinekkel sosem volt bajom, se a pentile dolgokkal, viszont azzal mar igen, hogy 1-2 honap hasznalat utan befoltosodott a kijelzo (esti fenyviszonyoknal es bebootolaskor latszott foleg).
A jelenseg pedig nem egyedi eset volt, hanem minden Samsung altal gyartott Amoled panel ezt produkalta!
Akar Motorola Razr, Maxx vagy mas S/A kijelzonel!
Az pedig nem igaz, hogy a technologia velejaroja, mert a Nokia is hasznal amoledet, de ott egy poty sem lathato.
Egyebkent a folt szerintem a kijelzo es az erinto osszeragaszto anyaga lesz ami a melegedes hatsara megmutatja magat...Nem tudom, hogy a 4S-nel mi a szituacio, de mar nem is erdekel!
-
GGMPC
őstag
válasz
Gizmo94 #7785 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmanslab.sa&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZXRtYW5zbGFiLnNhIl0.
Ezzel a progival mindenki kedvere beloheti az Amoledjet - kifejezetten arra van es csak ajanlani tudom!
Red: +1
Green +0
Blue: +5Ezzel a beallitassal a legkellemesebb!
-
GGMPC
őstag
válasz
pancerock #7752 üzenetére
Ezt elnezve, akkor egy Motorola Razr Maxx HD romma alazza ezt a keszuleket minden szinten!
(Ugyanezert a penzert)
Amugy szamomra remiszto, hogy egy ilyen telefonnak ennyi nyugje van...
Kulsore lehet, hogy csucs kategoriara hajaz (legalabbis araban), de hogy amit produkal az nem a csucs kategoria szintje - az mar biztos! (Persze a Samsung mindig is ilyen brigad volt...)
-
GGMPC
őstag
Nem kell valakinek egy bontatlan S4, fekete, T-Mobile-os?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest