- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
boletus #17925 üzenetére
mint utólag kiderül, a fényképezési sebesség miatt húzta le az s4-et, és abban valóban gyorsabb néhány régebbi típus, de ez nem feltétlenül hiba, hiszen az s4 kamerája/szoftvere sokkal nagyobb tudással bír, több funkciót tud - fényképezés közben is -, nem véletlenül szeretnék az s3/s3lte tulajok az s4 kamerás szoftverét a rendszerükre.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
boletus #13335 üzenetére
Nekem maga a rom tekintetében bevált, nem adott okot a cserére. Igaz hogy vannak benne felesleges nem oda illő,használatlan programok, meg bekapcsoláskor T.s logó+ egyedi muzsika de ezzel együtt "megszoktam". Én imádok fényképezni vele kész családi albumom van a gépben és mindezt a gyári rommal. Ha jön frissítés OTA.n megcsinálom, csinálok egy gyári visszaállítást ,és csókolom. Még nagyobb gondba nem ütközik a rom, addig miért is cseréljem ?
-
Gizmo94
veterán
válasz
boletus #9607 üzenetére
Na ezért a láma hozzászólásért igen kár volt. Úgy látszik, hogy sejtelmed sincs róla, hogy miről volt szó a topikban. Nem szidta senki az s4-et, hogy milyen szar, szó sem esett róla. A frissen kiadott open google romot tesztelgetik, ennek kapcsán merült fel, hogy a nexus, ami google termék, azért nyilvánvalóan gyorsabb a google szofttal, ami egyértelmű is. Ő is és zack is, nyúzzák az új romot és írják amit tapasztalnak, amiből a többiek láthatják, hogy milyen is lehet. Vagy ez kimaradt, nem olvastad? Te felraktad már a romot, vagy teszteltél már Nexust? Ha igen, kíváncsi vagyok a te meglátásaidra is természetesen. Ha viszont valamivel nem vagy tisztában, kár leoltani bárkit is. Ez a topik nem csak arról szól, hogy jaj de jó az s4, hogy örülünk, hogy megvehettük és használjuk a gyári rommal, frissítgetjük a kiessel. Tudom, hogy mostanában a használj gyári szoftvert és még odinhoz se nyúlj trend megy itt, de azért nem mindenkinél. Az s2 idejében még volt szó másról is, manapság egyre kevésbé.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
boletus #9607 üzenetére
Gondolhatod mennyire erdekelsz
Zack: lehet hogy gyorsabb mint az eddigi damsungos softokkal de neked csak korabban volt nexusod en meg most hasonlitottam ossze vele. Persze attol meg hogy gyorsabban indulnak zarodnak az appok nem lesz jobb a kameraja, nem lesz home gombja stb. Ha lecserelem akkor nem a nexus 4re fogom, meg hat ebbol a googleos rombom is ez az elso. Ram kezelessel nincs bajom egyatalan, az sem zavar hogy csak egyesevel lehet kinyomkodni az appokat, ugysem nagyon szoktam, a tarhelyre ertettem hogy kisebb, de egy ujabb full wipe utan rajottem hogy csak mashogy mutatja.. Nem azt mutatja hogy ennyi foglalt a 9.9bol hanem hogy ennyi foglalt ennyi meg szabad..
A watch on-t meg letoltottem a play storebol -
szaboba2
tag
válasz
boletus #8239 üzenetére
Csak, hogy nehogy félreérts, nagyjából hasonlóan gondolkozom én is. Egyrészt néhány emberrel már váltottam levelet privátban is, ők is tudják és amúgy is látható, hogy totál kezdő vagyok, tehát nekem nagy buherálási vágyaim amúgy sem lennének. Véleményem szerint gyári rom helyére gyárit tenni még nem nagy "mókolás", sőt szerintem egyáltalán nem az. És ez nem is a versenyről szól (legalábbis nálam), hanem sokkal inkább arról, hogy voltak alapvető hiányosságok, amikkel nyilván tisztában voltunk, és tudni lehetett, hogy javítva lesznek, hiszen még mindig nem telt el sok idő azóta, hogy az S4-et kapni lehet... viszont ma már ott tartunk, hogy elég sok hiányosság, vagy nevezhetjük "hibának" is (számomra a nagy része) javításra is került. Egyébként azt, hogy ez nem a versenyről szól nálam mi sem mutatja jobban, mint, hogy amikor már a többieknek rég fent volt az ME2, akkor én még mindig a T-s első romhoz ragaszkodva bíztam abban, hogy most már csak ki jön a T-nél is... Tudom, hogy semmi beleszólásom sincs, és amúgy sem úgy működik, ahogy képzelem, de akkor már jobb lenne, ha a világ minden pontján (közel) azonos időben lehetne ugyanazokat a frissítéseket elérni és akkor nem lenne az, hogy egyesek már rég stabilabb, "jobb" rendszert használnak, mások pedig csak várnak... persze mindenki a saját belátása szerint tesz
-
szaboba2
tag
válasz
boletus #8232 üzenetére
Nyilván igazatok van, de azért a MEA nagyon hiányzott, mert tényleg voltak alapvető dolgok, amiket nagyon szépen javítottak, bővítettek (nyilván értem mire gondolsz/tok). Amúgy mihelyt kijön a T-s MEA (ha kijön), egyből teszem is fel, és onnantól megvárom a T-s frissítéseket... legalábbis ez a terv, mert egyelőre szerencsére nem érzem azt, hogy bármi hiányozna
-
Gizmo94
veterán
válasz
boletus #7882 üzenetére
Mármint te. Egyébként annál van baj az intelligenciával, aki képtelen felfogni azt az egyszerű dolgot is, hogy a hozzászólás szerkeszthető. Sőt, kellene is. De látom, hiába hívta fel rá a figyelmed Zack külön is, ez magas.. Nem mellékesen az sem vall emelkedett intelligenciára, ha már a részleteknél tartunk,ha valaki beleszól olyanba, amit át sem néz és az előzményeivel sincs tisztában.. Továbbá ez egy szakmai topik lenne elvileg.
szaboba2 Ha a dl/recoveryben minden ok, továbbá az eszköz állapotánál a menüben is, akkor minden ok. lesz.
-
válasz
boletus #7758 üzenetére
a t-mobile nem bontja fel a telefonokat, eleve úgy kapja a gyártóktól, hogy már függő, rajta a t-mobile firmware verzió, és így kerül lezárásra gyártói (és nem pedig szolgáltatós) zárós matricával a készülék, majd küldik a t-mobile számára.
a szolgáltatótól úgy kapjuk a telefont, hogy nekik nem kell hozzányúlni, már gyártóilag függő, szolgáltatós firmware verziós, ezért van az, hogy a t-s üzletben vagy webshop útján kapott, gyártói zárjegyes készülék már t-mobile identitással rendelkezik.
az s4-et - ahogy a korábbi telefonjaimat is - bontatlanul vettem át a t-mobile illetékesétől, gyártói - adott esetben samsung - matricával volt lezárva, akkor és ott került felbontásra, de már t-mobile firmware verzió volt rajta, és a függőséget sem a t-mobile tette rá utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest