Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dasfaf
tag
Múltkor írtam, hogy valami hibádzik az usb-vel, végül kihívtam a premium szervizt , megérkezett időben, egy 15 perc alatt kb meg is csinálta, kiderült, hogy telefon csatlakozója volt a hibás, ahogy gondoltam, végül kaptam ugye fóliát is, így már azt se kell vennem
-
-
Dasfaf
tag
Hello, akadt egy problémám, ugye a mobilt fekvő helyzetbe tartva videózok, és mikor vissza akartam nézni a legutóbbit, akkor csak úgy teszi teljes képernyőre ha állítva tartom, ha eldöntöm akkor lekicsinyíti, meg el is forgatja, meg lehet ezt valahogy oldani mint a fényképeknél, hogy elforgatom valami programmal, vagy miért csinálja ezt?
-
Dasfaf
tag
Most betegállományban vagyok , így egész nap otthon, javarészt a gépet használom, csak ha kikapcsoltam térek át a telóra, meg esetleg , ha valami olyat kell csinálni
-
Dasfaf
tag
Egész jól bírta az akksi
, igaz most beteg vagyok úgyhogy végig itthon voltam, csak elnyomogattam .
-
Dasfaf
tag
Leszedtem a legújabb illesztő programokat meg minden, de akárhányszor rácsatlakoztatom a gépre a telefont, akár médiaeszközként , akár fényképezőként, mutatja hordozható eszközként meg is tudom nyitni a dolgaim, de pár másodperc múlva bezárja a mappát és úgy csinál mintha kihúznám és gyors visszadugnám , mert aztán meg egyből meg lehet nyitni megint, viszont utána újra csinálja...
-
Dasfaf
tag
Ha rádugom a gépre a telefont állandóan fel és le csatlakozik, mit lehet tenni?
-
Dasfaf
tag
Az mitől lehet, hogy bizonyos idő elteltével mindig bekapcsol magától a wifi?
-
Dasfaf
tag
Nekem szerencsére nem produkál ilyet a füles, se a telefon hangszórója , egyedül amit felveszek videó az alatt pattogó hangot hallok néha.
-
Dasfaf
tag
Nos, így , hogy marad az S4 , ti milyen tokot ajánlotok? Nem akarom féltégla méretűre növelni a készüléket, valami olyan kéne ami nem nem növeli meg annyira a méretét, de azért a kamerát és egyéb dolgokat védi, valamint milyen fóliát érdemes tenni a kijelzőre?
-
Dasfaf
tag
Ha a vásárlást T potnban intéztem és nem neten keresztül akkor 3 napom van rá, hogy eldöntsem marad-e a telefon? Ha úgy döntök, hogy nem ez esetben kell-e fizetnem valamit , vagy egyéb, vagy csak simán visszamondják az előfizetésem?
-
Dasfaf
tag
Első tapasztalataim szerint meglepően gyors a telefon, igaz lassan 3 éve a Galaxy S 1 et nyüstöltem, lehet hozzá szoktam ahhoz, bár cm 10.1 nightlyval az se volt olyan lassú, smart pause nem működik , smart scroll csak kalibrálás közben, amiket felvettem vele videók elég jók, de pattogás hallatszik, a fülhallgató elég jól szól, szép képeket is csinál, van még mit rendezkedni rajta, de pozitívan csalódtam.
-
Dasfaf
tag
Lenne egy gondom, sehogy se akar működni a smart pause, illetve a görgetés.
-
Dasfaf
tag
Ok, köszi mindenkinek, ha figyelmetlen vagyok bocsássátok meg, vizsgaidőszakban megesik
-
Dasfaf
tag
Nos akkor még egyszer nekifutok, ma vettem a T-függő készülékem, romolásban stb témákban nem igazán vagyok otthon, valaki tudna tippeket adni, hogy mit csináljak vele, mivel ehetem gyorsabbá stb?
-
Dasfaf
tag
Na meg is vettem, minden jó rajta, füles/hangszóró nem recseg, egész gyors, bár van , hogy picit gondolkodik, mit tudnátok tanácsolni, miket csináljak vele most, mármint rom téma , és egyéb tippek.
-
Dasfaf
tag
Gyors bementem T-hez kideríteni mi a helyzet, csakugyan ennyi az ára, az emberünk nagyon képbe volt, kérdeztem van-e kiállítva készülék , gyors odakísért elkezdett magyarázni, hogy nem is tudja ez már 8 magos , 32 GB tárhellyel stb hamar kifogyott a szóból gyors visszament a pult mögé
Na mind1 szerintem én most megveszem, nincs kedvem tovább várni most már.
-
Dasfaf
tag
Jól látom, hogy a T-nél netes vásárlás esetén is ugyan az az ára mintha bemegyek a boltba és ott veszem?
Hova lett a 10% kedvezmény?
-
Dasfaf
tag
A gyári fülessel milyen tapasztalatotok van ?
-
Dasfaf
tag
Hello, valaki megtudja mondani, hogy mennyire nyúlt bele a T-mobile a telóba, mennyi alkalmazást raktak rá stb?
-
Dasfaf
tag
Na akkor még egyszer megkérdem : Van már valami módszer annak kiküszöbölésére, hogy ne csak a 8-9 gigán kelljen gazdálkodnunk az alkalmazásokkal? Pl, hogy nagyobb játékokat is át tudjak húzni sd re.
-
Dasfaf
tag
Van már valami módszer annak kiküszöbölésére, hogy ne csak a 8-9 gigán kelljen gazdálkodnunk az alkalmazásokkal? Pl, hogy nagyobb játékokat is át tudjak húzni sd re.
-
Dasfaf
tag
-
Dasfaf
tag
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest