- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macsek18
aktív tag
válasz
mgTerminator #39622 üzenetére
Akkor esetleg olyat, ami alapvetően normálisan működik?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok! NF1 van fent.Az állandó újraindulások miatt,felraktak a javító apk-t,de a hiba nem szünt meg. Mivel már ugrott a Knox ezért gondoltam kipróbálok valami főzöttet. Tudtok ajánlani valami beváltat?!
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
A Német NF1-et használom.Ma rootoltam ezen
hsz alapján. Azóta többször is újra indult a teló. Eddig soha nem volt ilyen gondom.Mi lehet a gond?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
T-comos a telóm,de gyári független 4.3 van rajta. Elég sokat járok külföldre.Mikor kilépek az országból automatikusan átvált a kinti szolgáltatókra.De mikor jövök haza nem vált vissza a T-comra. Már messze vagyok a határtól és még akkor is roamingól. Csak manuálisan hajlandó visszaállni,de akkor is dobálja a térerőt. Tegyem vissza a gyári t-comos 4.3-at vagy esetleg a 4.4 már megbízható?Ha jól tudom a cm romokban a képernyővédő beállításaiban van lehetőség, órát mutassa. A gyáriba nem lehet ezt valahogy beletenni? Vagy esetleg van olyan app a play-en?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Ma jelentkezett egy furcsaság a telón. Pár játékot ha bekapcsolok, eldobja a netet.Tök mindegy,hogy wifi vagy mobilnet. Ha kilépek a játékból pedig újra van netDe nem mindegyik játékkal csinálja. Már 2x újraindítottam a telót,de semmi változás. Pár órája még jól működött minden.Találkoztatok már ilyennel?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy maxwell class 10-es 8gb-s kártyát.Gondoltam lecserélem a régit. Átmásoltam mindent az újra,telóba be.Minden ok.Majd gondoltam a nagyobb progikat,átpakolom a telóból az sd kártyára. Majd a progi widgetje helyén csak egy barna robot van és egy sd felirat.Próbáltam vissza rakni a teló memóriájába,de ha rákoppintok az áthelyezésre ez fogad:Mi a gáz?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a voda hivatalosan mennyiért függetlenít,lejárt hűségidős készüléket? -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat,hogy a mobilnet be van kapcsolva és nem érkezik semmi.De amint a lakásba lépek és átvált wifire sorra jönnek az értesítések. Tré mobos vagyok. A mobilnet működik,mert tudok böngészni is. A szinkronizáció is ok,hisz akkor wifin sem jönnének meg.
Mi lehet a gáz? -
macsek18
aktív tag
Megint megakadtam.
Kingoval (1.1.6) akartam rootolni a telót,de folyamatosan azt írja ki,hogy root failed: ScriptError -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a T-mobos gyárira egy XEH-t Minden lefutott az odinban simán. Most azt írja a teló,hogy : android.process.acore folymat leállt. Írja az emailt a médiát és a systemet is.
Ilyenkor mi van?(#28301) csabám A gond csak az,hogy sehova nem enged belépni,hiába okézom le az ablakokat
-
macsek18
aktív tag
A lookout securityt kilehet valahogy lőni? Amióta rootoltam a telót, nagyon aktívnak mutatkozik. 1 óra 14p után a töltöttségem 96-ról 61%-ra esett. a lookout és az internet 32% (úgy,hogy se a mobilnet se a wifi nincs bekapcsolva)
-
macsek18
aktív tag
A szervizben mennyire veszik komolyan a knoxot? Járt már valaki úgy,hogy emiatt nem csinálták meg gariban a telót?
A tré mobil szervizben van ismerősöm,de ha olyan a gond gondolom ők is a samsungosokhoz küldik át a telót -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Kingoval rootoltam a telót. Már újra indult és a super SU is telepítve van. Viszont a a gépen még azt írja,hogy
Downloading requisite dependency files
Lehúzhatom a gépről? Percek óta nem csinál semmit -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó netes rádiót illetve egy jó zene lejátszót? -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
A Tré mobilos indító dallamot ki és bekapcsolásnál,root nélkül ki lehet iktatni? -
macsek18
aktív tag
válasz
kavics325i #26717 üzenetére
Megpróbálom.
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Két napja nekem is lett egy ilyen gyönyörűségem. Eddig minden ok,csak egy apróság idegesít. Elég sűrűn leválasztgatja az sd kártyát. Ezt hogy lehet orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest