Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
válasz
hagymas7up #58293 üzenetére
Szia,
szerintem ez valami biztonsági irányelves/házirendes történet lesz. Kikapcsolni csak garanciavesztéssel (kivéve, ha még a régi bootloader van fent) lehet, custom kernellel.
Azért működött régebben, mert valószínűleg megengedőbb volt a házirend, amíg le nem frissítetted. (Biztonsági irányelvek néven fut a dolog) -
hori-zoli
tag
válasz
hagymas7up #52731 üzenetére
Hali. Tedd fel a Nova launcher-t, és nem fog akadozni!! Jó az a 4.3, a mai napig azt használom!!
-
trobi28
addikt
válasz
hagymas7up #49708 üzenetére
Chromot nem láttam a felsorolásban. Én már régóta minden telómon azt használom. S4 csak úgy hasított vele
Frissítsd le 4.4.2 re, utána reset, és ha akkor is csinálja, akkor szerviz. S4 nem olyan rossz teló mint ahogy leírtad, a Samsung neg pláne nem. Én most S5-öt használok, de hetente egyszer van a kezembe S4, és S5 után is azt mondom jó az a teló
A gond nálad van -
migabi24
nagyúr
válasz
Nem értem, i9506 4.3 és a dolphin hibátlan
-
D4ni
őstag
válasz
Rom csere.
-
Keem1
veterán
válasz
hagymas7up #47327 üzenetére
Az enyém pontosan ilyen
-
Sokee
aktív tag
válasz
hagymas7up #47311 üzenetére
-
Sokee
aktív tag
válasz
hagymas7up #47245 üzenetére
Enyém első szériás, 2013.04-hóban gyártották.. Nem tudom széria hiba lenne-e de engem nem igazán zavar hogy a tesztnél lilás. Egyébként a többen is írták már, hogy menüben görgetésnél lilásan sávosodik. Enyém 9505 látom neked 506 van.
-
Sokee
aktív tag
válasz
hagymas7up #47241 üzenetére
Nálam is lilásan vált vissza.
-
pupper666
csendes tag
válasz
hagymas7up #47241 üzenetére
igazából bár hozzá szokott a szemem , de hát zavaró azért...
-
bb.bocs
őstag
válasz
hagymas7up #47206 üzenetére
csak két érintkező van. gondolom sspéci ilyen vacakba kell tenni hogy töltse
-
bb.bocs
őstag
válasz
hagymas7up #47203 üzenetére
hm
hát a samsung fülesen keresztül tdtam rögziteni a fülesen lévö mikrofonnal az mp3 recorderrel vagy mi az. pro verzió.
hogy a bluetooth headsettel is működik e azt látod ne mtudom -
Zorro(hun)
tag
válasz
hagymas7up #47200 üzenetére
Szia,
Talán írhatnál egy üzenetet az eladónak, hogy nagyon szeretnéd ezt a tokot magadnak.Előfordult már, hogy tévesen írták ki a "restrictiont" az adott termékhez.Szvsz., ha a csehekhez tud szállítani, akkor ide is.
-
Sokee
aktív tag
válasz
hagymas7up #47161 üzenetére
Ha gyári samsung csomagolásban adják akkor nem hiszem hogy gagyi...Vagy csak nem csinálják azt hogy kibontják és kicserélik benne az akkut utángyártottra.
Meg nem hiszem hogy ilyen külső akkutöltőt hamisitanak...
-
törölt tag
válasz
hagymas7up #47054 üzenetére
köszönöm a segítséged
-
Sokee
aktív tag
válasz
hagymas7up #47054 üzenetére
Én speedshopos csomagolás nélküli gyárinak jelzett akkuban nem nagyon bíznék... Egyszer vettem ott S2-höz akksit, gyárinak tűnt de szerintem nem volt az, hátlap nélkül kiesett belőle míg a gyári akku szoros volt, + közelebbről megnèzve volt még 1-2 különbség a külsején is, üzemidőben pedig rosszabb volt mint a régi másfél éves akku...
-
törölt tag
válasz
hagymas7up #47052 üzenetére
köszi... és akkor melyiket vegyem? tudsz nekem linkelni egyet?
-
válasz
hagymas7up #47047 üzenetére
Szerintem direkt van, az alkatrész utánpótlás sokkal több pénzt hoz, mint maga a készülék!
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
hagymas7up #47011 üzenetére
Esetleg tudnál olyan oldalt linkelni ahol be lehet szerezni egy újat? De még azért próbálkozok vele hátha megrezzen
(47014) - nagyon szépen köszi a segítséget.
-
Carline
őstag
válasz
hagymas7up #46999 üzenetére
A fehérre gyorsan lesz szerintem systemui mod.
Egyébként ha a fényerő csuszkát teljesen minimumra húzom akkor nem zavaró a fehér vagy inkább vajszín menü.
Egy i9506-on van a temasek féle cm12 - 5.0.2 verzió már vagy fél hónapja. Rendszeresen frissítik és a hibákat feldolgozzák.
Meg vagyok vele elégedve.i9505-re cm12-höz már van is dark verzió.
Sok screenshot: [link] -
norrberth
addikt
válasz
hagymas7up #46993 üzenetére
Nem éri meg eladni, mit kérhetnék érte maximum 2000Ft ot? neten újonnan 4-5 között mozog.
(#46992) Petyyyyy Kíváncsi leszek a híres Lolipop ra én is! Olyasmi lesz a felülete és a menüje mint az S5-nek? -
Petyyyyy
addikt
válasz
hagymas7up #46986 üzenetére
Hű, ez tényleg piszkosul jól néz ki, főleg a legelső tok.
Kár, hogy árnyékos.Sammobile szerint már kint a hivatalos L az S5-re kis hazánkban is, talán mi sem vagyunk már túl messze tőle.
-
migabi24
nagyúr
válasz
hagymas7up #46988 üzenetére
A gyári BE hátlaptól nem kell jobb
-
migabi24
nagyúr
válasz
hagymas7up #46986 üzenetére
Garantálom, hogy 1 hét után leszeded a telórol
-
migabi24
nagyúr
válasz
hagymas7up #46983 üzenetére
A gps vevőnek is odacsap
-
TommyNagz
senior tag
válasz
hagymas7up #46983 üzenetére
Azért pár fotót kérnénk
-
FrankMonzano
őstag
válasz
hagymas7up #46944 üzenetére
Egy gyari visszaallitassal kezdenek... ezert ne add meg el szerintem. Lehet valamelyik app hulyiti meg,factory resetet neki,utana okosabbak leszunk!
-
Pietrosz
addikt
válasz
hagymas7up #46962 üzenetére
Az nem hiszem, hogy okozná, nekem is le van tiltva úgy rémlik. Ez valami wireless átvitelhez kell fittness kiegészítők használják. Factory reset fog segíteni szerintem, egy ideig alapon kell használni, ha úgy nincs gond akkor szép sorban 1-2 nap késéssel felpakolni a programjaidat, hátha kiderül melyik szivat.
-
Pietrosz
addikt
válasz
hagymas7up #46944 üzenetére
4.3 Stock TMob I9506 nálam is stimmel, root az van és kis gyomlálás is.
Semmi hiba az égvilágon, mióta megvan odáig vagyok meg vissza, se egy fagyás, se egy újraindulás, megakadás, egyszerűen hibátlan minden. (root és piszkálgatás előtt se volt semmi gond) -
hagymas7up
tag
válasz
hagymas7up #46826 üzenetére
Hali mindenki!
Most már nyilatkozzatok kérlek titeket, hogy másnál is csinál ilyen gondolkodási időket? 4.3 Stock TMob I9506 no root és bármi. Az előző észrevételemet annyiban pontosítanám, hogy nem 3-4 másodpercre pihen meg, hanem, inkább olyan 7-10 másodperc, de addig tényleg semmi, még a MA fórum mozgó smileyjai is megállnak és a hardveres home gombra is cseszik. Aztán gondol egy merészet és amit a fagyás rémületében elkövettem mozdulatok azokat egyszerre végrehajtja.
???
Ez napi szinten minimum 5-6szor eljátsza.
Egyébként a megtorpanásokat és a nekem nem tetsző kijelzőn kívül nincs vele bajom, de ezek nagyon sok bosszúságot okoznak. -
válasz
hagymas7up #46820 üzenetére
Nekem ez a 3. s4, még eddig soha nem volt semmiféle gondom vele, lehet hogy csak szerencsés vagyok, de nem hinném! Előtte meg 2 s3 volt, azokkal sem volt soha gondom, s2 is volt de abban meg egyetértünk
-
Balazska15
senior tag
válasz
hagymas7up #46820 üzenetére
Ez azért egy kicsit erős.. ,,Az S2 óta nem sikerült nagyon telefont gyártani." Nekem például semmi gondom a telefonnal.. Nem fagy.. Elmosódott lilát sem tapasztalok.. És szerintem vagyunk még páran így.
-
hagymas7up
tag
válasz
hagymas7up #46600 üzenetére
Megoldódott. Az átlátszó widget csinálta a feszkót. Azt meg nem tudtam, hogy nincs háttérvilágítása ennek a ..arnak.
De nagyon csalódtam ebben a telefonban. Nem microlaggol, hanem egyenesen megáll pihenni. A kijelző görgetés közben katasztrófa (elmosódott, lilás.), szinte kellemetlen a szemnek. Sokszor akkor is érzékeli h felette az ujjam mikor az oldalát fogom és végigfut a nagyítónégyzet a kijelzőn. Az imént meg már csak a 10ig számolás mentette meg a haláltól, mikor írom a hszt és kb 2 másodperces késésben volt a telefon a billentyűzethez képest. Ennyit tud ma egy felsős Samsung? Az S2 óta nem sikerült nagyon telefont gyártani. -
Olyasmi
aktív tag
válasz
hagymas7up #46638 üzenetére
Hát elég fura,de én úgy emlékszem,hogy volt...
Létezik hogy egy frissítéssel eltűnt volna a "Nincs" gomb? -
glaci
őstag
válasz
hagymas7up #46582 üzenetére
Nekem is kérdezés nélkül nekiállt letölteni.
Ráadásul hiába kapcsoltam ki a frissítést, a folyamatban levő letöltés már nem állt le.
Végül hosszan nyomtam a letöltésre, amire feljött az alkalmazás infó, majd ott nyomtam egy kényszer leállítást.
Ez a módszer már hatásos volt.
(Nem akartam frissíteni, mert mindenképpen a 4.3 -on akartam maradni a root és a folder mount, meg persze a garancia miatt.) -
krystman
őstag
válasz
hagymas7up #46573 üzenetére
-
Gedeon31
addikt
válasz
hagymas7up #46556 üzenetére
Ma megérte felkelni mert ez a hozzászólás mindent visz
-
Sokee
aktív tag
válasz
hagymas7up #46543 üzenetére
Jó kis trabi jel
-
Hubbba95
csendes tag
válasz
hagymas7up #46500 üzenetére
Szia! nekem is gabe96 cserélte az S4 üveget. Megbízható, és szép munkát végez. Üdv.
-
hacki87
senior tag
válasz
hagymas7up #46500 üzenetére
Én pont így jártam. Szálltam ki a masterből és kifordult a zsebemből.
-
Sokee
aktív tag
válasz
hagymas7up #46496 üzenetére
gabe96-ot ajánlom, nekem s2-üveget cserélt és utána gariban beégés miatt kicserélték a kijelzőt. Szóval olyan jól dolgozik hogy még a samsungnál sem veszik észre hogy cserélve volt! És mind ezt nagyon jó áron!
-
hacki87
senior tag
válasz
hagymas7up #46496 üzenetére
szia!
nekem is gabe96 cserélte az üvegem és csak annyira lett jó, hogy később kijelző beégés miatt szó nélkül cserélték a komplett kijelzőmet. garanciába.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest