- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
rb26dett #61648 üzenetére
Ott valami más baj lesz. A gyári appok tudnak írni SD-re kitkat alatt is, ugyan már régóta a nyali van fent, de azért használtam a csokit is, és a gyári fájlkezelővel tudtam törölni.
fcbarca: ha gyári, akkor ez. A nevével ellentétben ez egy sima gyári akku plusz egy külső töltő, én is ilyet vettem. A nem gyárihoz nincs tapasztalatom.
Zord87: gyári romot 4.3-ig bárhonnan bármikor visszatehetsz garivesztés nélkül, odinnal. Csak ugyanolyan régiójú legyen a visszateendő rom, mint az aktuális. Ha T-Mobile-os lolliról mennél vissza, akkor T-Mobile-os legyen a 4.4 vagy 4.3 is. Verzión belül lehet régiót váltani vagy fölfelé váltásnál is, csakis a downgrade esetén van jelentősége az azonosságnak.
-
Keem1
veterán
válasz
rb26dett #61642 üzenetére
Hát, a lolliban ez javítva lett egyébként.
Van helyi megoldás is: a gyári (amúgy tök fapados) fájlkezelő képes írni/törölni az SD kártyán, ha néha alkalmi törlésről van szó, egyszerűbb, ha azt használod.xrvman: ha csak egyszeri, nem lesz rendszeres, ne foglalkozz vele. Néha nálam is beakad 1-1 app, újraindítom, feltöltöm és megy minden tovább annak rendje, módja szerint. Simán lehet, hogy valami szinkronizálni akart, de akadozott a net, a szolgáltatás nem volt elérhető, vagy más miatt nem sikerült és a sok próbálkozás leszívta az akkut.
-
Mr X
veterán
válasz
rb26dett #58010 üzenetére
A legegyszerűbb teszt, hogy leteszed az akkut sík felületre, aztán megpörgeted. Ha pörög, púpos. Persze nem csak púpos akksinak lehet baja.
Más:
Új S4 tulaj vagyok. Főzött rom ügyben érdeklődnék. Eddig csak a CM12.1-et próbáltam, jelenleg is az van fent. Van esetleg ajánlott rom a típusra? Érdekel bármilyen főzött rom, vagy esetleg kipucolt TW rom is. Az akkuidő lényeges, de ha egy mód van rá, ragaszkodnék a lollihoz.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
rb26dett #58006 üzenetére
Ott biztos hogy az akksi a ludas.Szerválj bele egy újat.Az majd megoldja a problémát.
Én is sűrűn töltöm a galaxy tabom 1A-es töltőjével,és semmi baja.Szóval kétlem hogy az vágta volna haza.
Az S4 töltője 2A erőséggű.Valószínűleg valami utángyártott sz*rt kaptál,és hazavágta az akksit. -
Notalab
tag
válasz
rb26dett #54668 üzenetére
Végül is ők vannak többen, nem! (szerencsére). Nem akarok nagyon feminim lenni, de jó pár évtizedig nekünk fejlesztettek mindent...
Majd egyszer jönnek az S6-os témázási lehetőségei, és akkor a 'tácsviz' is választható kinézetű lesz. Megjegyzem azok a témák sem valami hűde maszkulin kinézetűek...ha nem is "nőcis", de max. koreai férfi stílusú...már bocs. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest