Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludnik
tag
Még egy kérdés, mi az a verzió, ami 4.4.2 és tudja az LTE-t? Mert a legújabb 4.4.2 magyar független amivel próbálkozom az nem tudja nekem.
-
ludnik
tag
http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/XEH/ [link] oldalról a legfrissebb verzó van fent, de szeretnék downgradelni 4.4.2-re. 3.09. és 3.10.7 Odinnal is próbáltam már, de a SAMSUNG logónál tovább nem megy a telefon újraindulás után. Csak ha visszarakom a legfrissebbet akkor indul el a teló. Az Odin nem ad hibát. Mi lehet a gond? Hogy kell downgradelni, hogy megmaradjon a gari?
-
ludnik
tag
[link] Ez az új hivatalos független magyar rom egész jól sikerült. Gyorsabb és az aksival is jobban bírja, mint a korábbi 5.0.1-es. Nektek a tapasztalatok vele?
-
ludnik
tag
Ti tapasztaltok olyat, hogy a kikpacsolt telefononon a töltő órákon át rajta van és mégsem tölti 100%-ra? Ha be van kapcsolva akkor már igen. Nekem a legtöbbször csak kb. 90%-ra tölti, de ma este már csak 83%-ra.
-
ludnik
tag
Visszaolvasva nem egyértelmű, akkor most lehet downgradelni i9505-öt 5.0.1-ről 4.4.2-re garivesztés nélkül? Konkrétan hogyan? Kérem valaki írja le pontosan. Köszi!
-
ludnik
tag
-
ludnik
tag
Windows 10 x64 alól lehet frissíteni az Odinnal? Driver jó lesz? Esetleg linket adtok jó driverhez?
-
ludnik
tag
Miért nem tudom az LTE funkciót engedélyezni a beállításokban? A megoldásról egy cikk: [link] De nehogy már a gyári garis készüléket elkezdejem már rootolni meg módosítgatni. Találkozott már valaki ilyen hibával?
Spanyolországban egy fotós boltban vásárolt i9505 telefonom elvileg UAE (Egyesült Arab Emírségek) verzió.
AP és CP: I9505XXUGNE5 SCS: I9505OJVFNE1. Gyári 4.4.2-es android van rajta. 1 éves nano simes Vodafone kártyám van aktivált 4G-vel. Egy másik készülékből származó sim kártyával sem megy az enyémben, de abban a készülékben az én kártyámmal magy a 4G. -
ludnik
tag
Miért van az, hogy a telefonont csak bekapcsolt állapotban tudom 100%-ra feltölteni? Ha ki van kapcsolva, akkor csak kb 92%-ig tölti. i9505 Spanyolországban vettem függetlenül.
-
ludnik
tag
Spanyolországban vettem egy S4-est 2 év garival, de ott egy másik bolt már 3 évvel adta. Itthon mennyi gari van rá, vagy ez nemzetközi? Esetleg lehet regisztrálni a készöléket valahol extra garanciért?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest