- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz
norrberth #46874 üzenetére
Minden érzékelő megvan benne. Hülyeségeket ne beszélj már.
System Info for Android szerint benne van minden.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
norrberth #46843 üzenetére
Azzal, hogy mások tapasztalatait írod le tényként, nem vagy előrébb szerintem.
Nem tudom ki honnan szerzi be a tokot amit a telójára tesz, de tuti nem spórolnék azon a 2-3 ezer forinton amennyivel többe kerül egy Spigen tok a Speedshopból, mintha ebay-ről vagy okosból venném meg.
Én is olvastam a gyorsan és könnyen törik című tapasztalatokat, de feltehetően nem túl eredeti darabokról volt szó.
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni hitelesen, az bírta a kiképzést rendesen.
Igaz 2 méternél magasabbról nem esett le, de minden alkalmat túlélt a keret. Kíváncsi leszek a következő hogy bírja majd, mert ha lesz itthon ismét, megint ilyet veszek. -
norrberth
addikt
válasz
norrberth #46260 üzenetére
Közbe felhívtam az ügyfélszolgálatot, le volt tiltva ez a szolgáltatás nekem.. Bekapcsolták! 10 perc. teló újraindít most már minden faxa! Sejtettem valamit már... Júliusba vettem ezt a telót és mikor átállították a Vodánál a régi Normál Sim kártyámat, egy új üres Micro Sim re dobált le szolgáltatásokat! pl nem működött a hívásvárakoztatásom!! se a Hangpostám! ezek szerint a hívószám elrejtését is ledobta.. Remélem most már minden szolgáltatás működni fog
-
-
-
ricsi0307
senior tag
válasz
norrberth #40596 üzenetére
Ennek nem itt a helye de az S6-od mellé majd a G4-et tedd kolléga
Mellesleg a csodálatos Samsung is csökenő nyereséget csökkenő mobil értékesítést és csőkkenő piaci részesedést produkált az utolsó negyedéves jelentés szerint.Lényeg a lényeg ne légy ennyire harcias és agresszív
-
-
-
-=Tiger=-
tag
válasz
norrberth #40079 üzenetére
Van GYÁRI S VIEW tokom is... egy kalap **ar az egész. Karcolja a fóliát... Tiszta karc a plexi. Egy dolog fog rajta segíteni: Mikor jön a hideg idő akkor a kazánban a pusztító tűz.
Tudod, a tok nem attól lesz jobb, hogy minél többet fizetsz érte.
Más...
Mondjuk, hogy én egy olyan ember vagyok, aki qvára vigyáz a cuccaira. (ez így is van) Gyűlölöm ha valamim lelakott, karcos stb... ez mindenenemre érvényes.
Viszont van egy barátom, aki kb olyan mint én, csak szorozd meg 10-el. Gyári tokok, qva ***a... úgy mált neki le a króm keret, mintha kötelező lett volna. Így nekem senki se mesélje be, hogy egy aranykorában majd 200-aba kerülő készüléket a mikropor meg a kínai 1000 Ft-os tok tesz tönkre, mert ha így van akkor kb. a készülék is ennyit ér.
-
bb.bocs
őstag
válasz
norrberth #40055 üzenetére
Az lesz holnap... Ez nem nagy gáz nem nézegetem hanem használom de hát nah...ki várna egy atombiztos toktól ezt... ezt gondolom garira nem vihetem nem is mintha zavarna.eladói nem nagyon akarom meg a középrész cserélhető. Szóval tok mind1 csak továbbra védje már valami...
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
norrberth #39704 üzenetére
Kell hozzá mobilnet, le kell töltse a térképeket. Nekem nem használt sok netet.
NFSU: nekem 100 megás csomagom van és bőven elég... Nekem meglepően keveset fogyaszt, lehet hogy tömörítve tölti le a térkép részleteket. De amúgy a nagyját be is lehet cache-elni otthon wifin. Igen, ott körül van a fogyasztás, de inkább 10 mega környéke.
-
nfsu17
veterán
válasz
norrberth #39704 üzenetére
Mo-n nincs offline lehetőség (s4-él nincs, s2-n a régi maps-al van).
Igen, kell neki a net navigáláshoz.
De nem fogyaszt sokat, bár azért 100MB nettel, ha az 1000Ft-ba kerül, akkor azért nem vágnék neki.
Mintha valaki azt mondta volna, hogy 100km körül fogyaszt 10-20MB-ot.
De a térkép akkor is menni fog, ha kimerül a 100MB-s keret és korlátoznak. -
Petyyyyy
addikt
válasz
norrberth #39371 üzenetére
Át kéne kapcsolni read only módból.
Egy falat jó hír sincs az NF1-gyel kapcsolatban.
-
-
Luser2000
addikt
válasz
norrberth #38635 üzenetére
Hivatalos neve:
Samsung Galaxy S4 Value Edition
Egyfelől az már alapból 4.4.2-es Androiddal jött ki (idén), míg az I9505 annak idején 4.2.2-vel.
Kijelző, processzor, aksi ua.
Csak 16GB-os verza van belőle.
Adatátviteli képességei kicsit elmaradnak az alapverziótól (4G-ben csak 50Mbps)
Szoftveres tartalmakban talán kicsit szerényebb és úgy tűnik, hogy a milliónyi érzékelőből is (pl. geomágneses) kevesebb lehet benne. -
nfsu17
veterán
válasz
norrberth #38026 üzenetére
beállítások, fiókok, google, ráböksz a fióknevedre, majd kiveszed a pipákat azok elől, amiket nem akarsz szinkronizálni.
a gmail köztük lesz, a drive is, a youtube nem.
de ha nem használsz yt-ot, akkor tök mindegy, úgyis csak az előzményeket menti el, az sok vizet nem zavar.
fiókot is itt tudsz törölni, de android teló google fiók nélkül az olyan, mint a pia alkohol nélkül. -
norrberth
addikt
válasz
norrberth #37941 üzenetére
Szerintetek az mitől lehet hogy ha a telót csak GSM módba használom akkor a térerő fullon van! Ha pedig átkapcsolom WCDMA/GSM Kettős módra, akkor a térerőm közepesen van meg lejjebb! néha fullon pár másodpercre! állandóan ingadozik, de ha GSM en nyomom akkor állandó maxon van. Szabolcs/ Mátészalkai vagyok elvileg a vodafon lefedettségi térképen le van fedve ahol lakom! Még sincs olyan nagyon jó térerő.
Szerintetek?? -
-
kissandras20
aktív tag
válasz
norrberth #37890 üzenetére
Nekem pl. tök bejön az S5! Jobb aksi, vízállóság, pöpec fényképez! Ezek amik vonzanak. Eddig mindig megvettem a legújabb galaxy S-t. Szerintem most sem lesz ez másképp, csak most nem egyből 190e-ér, hanem várok vele fél évet, és féláron...
Sajnos ez a trend, fél év alatt esik 80-100e-t az ára. Ami a használt piacnak tök jó! Nemhiába, a tévéből is már csak ez folyik OLX meg jófogás...stb. -
erzol
őstag
válasz
norrberth #37671 üzenetére
Ezt én is használom, de legkevésbé a vírusírtó funkciója miatt. Teljesen rendben tartja a tárhelyet(minden maradékot töröl uninstall után), gyorsítótárakat lehet vele üríteni(nem kell egyesével sz@rakodni alkalmazás kezelőben), játékgyorsítója kilő szinte mindent, ha gamelni akarsz(bár ez ennél a hw-nél nem reveláns) és még a vírusokat is kergeti elvileg böngészés közben is. A futó programok közül is többet bezár, mint a gyári. Ezen kívül még van egy rakat funkciója, nekem bevált.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
norrberth #37668 üzenetére
valóban.szerintem fingja sem volt neki sem,csak tapicskolta és annak érezte.
de ránézésre és még tapintásra is valódi fémnek tűnt nekem is a keret....csak utána olvastam neten,hogy bevont műanyag...meg is lepődtem.
pedig fogadni mertem volna,hogy az bizony tényleg fém!
az s5-nél viszont messziről látszik,meg érezni,hogy az csak bóvli bevont fullgagyi műanyag
a note3-mon is teljesen fémnek hat,pedig az is csak krómozott műanyagha már ennyire fémnek akarják álcázni,akkor miért nem valódi fém? legalább nem kopna meg sok helyen két hét használt után,és nem bukkanna ki alóla a "valódi" fehér polikarbonát...
szerintem drágább bevonni ilyen-olyan lakkrétegekkel,meg krómozással,mintha csiszolt alumíniumból készült volna
-
sultansmith
senior tag
válasz
norrberth #37665 üzenetére
Szerintem csak szimplán marketinges volt a samsungnál. Egy biztos, hogy technikai adatokkal egyáltalán nem tudott szolgálni. Láttam ezt a műsort és már akkor is látszott, hogy felkészületlen.
Nem mondhatta, hogy "hát nemtom srácok, de láttátok a reklámban, hogy hozzá se kell érni a telefonhoz és úgy is fel lehet venni? Hát nem király?"
Párszor azért elmondta, hogy igazából nem tudja, deee úúúúgy gondolja hoooogy....
Nem sok értelme volt elhívni ezt a jankót.
-
sultansmith
senior tag
válasz
norrberth #37663 üzenetére
Műanyag hát. Nekem már sikerült leejtenem, és meg is nyomódott, meg felsejlett a fehér alap műanyagszín.
Ezzel nekem egyébként nincs semmi gondom, nem tartozom azok közé, akik szerint a prémium hatást egy technikai eszköz esetében azzal kell elérni, hogy acélt tapicskol az ember.
Nincs benne fém, de nem is serpenyő.
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
norrberth #37592 üzenetére
Ezzel próbáltam ki: Galaxy S4 Sensors, de hogy mennyire pontos, még nem néztem...
-
bb.bocs
őstag
válasz
norrberth #37569 üzenetére
en most kikapcsoltam a ledet, mert a flip letakarja, szóval fölösleges. kérdésem ha kikapcsolom a késöbb lehet negativ hatásal rá? tehát elromolhat ha nem használom?
másik hasonló kérdés, ha a rezgés felhúzom maxra, mennyire árt neki + ha teljesen kikapcsolom az mennyire árthat neki. tönkremehet e töle stb. csak érdekel
mondjuk mit rinyálok... van rá gari nem kéne rinyálni
de érdekelnem az ötletek
válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest