- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
a rom amit hasznalok szinten a gyarira alapul, azt ugye te sem gondoltad komolyan hogy sajat maga a fejleszto megalmodta es leult egy papirral es ceruzaval valami forradalmit alkotni
a particinolalasra boven van rajtam kivul is panasz stock rom hasznaloktol, el lett baszva egyszeruen, de hogy csak a belsore lehet(ett) tenni az kinek a hibaja? enyem?
egyelore a mea romot sem kaptam meg mig stockon voltam hogy kiprobalhassam, szoval ez is a samsung buzulasa.. -
-
rolcsibácsi
őstag
ki mondta hogy a gyartonak a cmhez kene beloni a particionalast? aki stock romot hasznal az sziv igyis ugyis. de az viszont a gyarto faszsaga hogy nem engedi az appokat a kulsore rakni.. egy particionalastol miert halalozna el ha normalisan van csinalva? nyilvan nem fogok neki mert bonyolult es nem is talalok leirast hozza, ugyhogy beletorodok a szukos helybe..
-
rolcsibácsi
őstag
tegnap egy haverom leugatott hogy miert hivom ROMnak, alapbol read only memory, de itt miert igy nevezik?
a rom amit nyuzok 195 mega, felrakva is ilyen 250et foglal elvileg, ez nem tunik nekem olyan nagynak, a belso memoria masik fele ilyenkor tok ures? lehet valahogy ujraparticionalni?
amugy van egy class10 32es benne, de akkor is idegesit hogy ott kering egy csomo ures hely valahol, appoknak meg ket nap mulva ha belakom, nem lesz helyuk..cwmben ugyan van opcio az ujraparticionalasra csak nem mukodik mert nem vfat-ban van a fajlrendszer
-
nem, nem szorul magyarázatra, az egyik pillanatban azt írod, hogy jó a telefon, a másikban már az ellenkezőjét - bár ez igaz a korábbi telefonjaidra is -, össze-vissza "gányolod", ami a szíved joga, hiszen a tiéd, viszont nem minden firmware verzió és gányolás mellett teljesít jól a telefon - és a kamerára is igaz -, de ez minden típus esetén adott...
a szakértőséget hagyjuk, semmi köze hozzá, meg nem is akarok jobban belemerülni a téma boncolgatásába! -
ricshard444
veterán
Hm..., ennek utánanézek, mert elég sok filmet néztem anno mobilon és szeretnék is. A 3D játékok annyira nem hatnak meg mert rettentő repetitívek. Eddig úgy voltam vele, hogy az S2-nél a 800-s felbontás elég volt akkor az S3/ Note2-nél az 1280 is bőven elég lesz, de ha valóban így áll a dolog
-
ricshard444
veterán
Másik oldalon, Note2-vel, rengeteget beszéltem az arccal, nem tűnt csalónak, hiteles képeket küldött a telefonról /papíron ott volt a felh.neve/, még futárlevelet is küldött, de sok traccspartival késöbb amit a futárcéggel beszéltem végül kiderült, hogy nem lett semmi feladva, csak ki lett tölve egy elektronikus futárlevél..., a nyomorék felszívódott és a rendőrség 30-40k miatt nemhinném, hogy előre tenné prioritásban az ügyem és csak én járhatnék a rendőrségre minden bizonnyal feleslegesen (már lopták el pár cuccom)
A görény nem is erőltette, hogy utaljak előre sokat, majd ha megjön mehet a többi, hát nem jött meg...
Ez még a jövő zenéje, hogy lesz e idén telefonom, reménykedem...Hol jön ki a FHD előnye a HD-hez képest ekkora kijelzőn?
-
Gizmo94
veterán
LOOOOL
Ne bántsd már.
csak fut a háttérben a folyamat. Ki kell lőni process list-ből feladatkezelővel. . De kiírta, hogy mit csináljon, újra kéne indítani a pc-t.. Megnézni telepített programoknál van-e Samsung cucc. Ha igen, mindent törölni, utána reboot után ccleanert futtatni, majd rendszergazdamódban drivert felrakni. Bedugni S4-et és menni fog az..
-
zx6r
aktív tag
sziasztok.Most cseréltem le az xperia s-em egy ilyen kütyüre,hát brutál ez a kijelző
Viszont azt nem gondoltam ,hogy ennyire meg-meg tud néha röccenni a rendszer:/A másik dolog,hogy vettem hozzá ezt a gyári samsung tokot nem a plexiset hanem a simát,de hiába csukom be nem altatja el a kijelzőt
Valamit be kell esetleg kapcsolni hozzá?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Cyberpunk
félisten
Majd a nóta 3.
Viszont számomra egyértelműen pozitív fejlődést mutat a Samsung. Az S3-at soha nem vettem volna meg annyira ronda szerintem. Komolyan ránéznem is rossz.
Ez már jobban néz ki határozottan. Ami tetszik most, hogy jönnek a különböző variánsok, mint a gyári Androidos, így gyakorlatilag Nexus-á avanzsál ez is. Vagy az Active az kifejezetten tetszik is.
rolcsibácsi: tudtommal csak nálunk van ilyen. A Samsung.hu-n regisztrálsz, aztán kérhetsz házhoz szerelőt is, és helyben javítják neked.
-
gyártói garanciában csak a samsung, viszont akkumulátoros üzemidőben jó s4 (i9505), a xperia z és a nexus 4 gyengébb, ha a kijelzős használatot nézzük, bár a z is tud ~ annyit, mint az n4 - és ez fájó a nexus 4 szempontjából, hiszen nem full hd kijelző...stb.
s4hu|SyD^; akkor én google címtárba nyomnám fel, mivel van olyan formátumos mentési lehetőséged, amit az megeszik, és onnan szinkronizálnám le az s4-re, hiszen itt amúgy is alap a google fiók.
akkor pláne nyerő leszel, hiszen az s4 például a h+ t-s hálón is szakít, a wave meg 3 megabit/sec környékén korlátozódik. -
-
Gizmo94
veterán
Sok sikert hozzá!
Én is várom, hogy megérkezzen az enyém. Addig a ma érkezett One-t tesztelgetem.. Holnap már úgyis eltávozik tőlem, hogy érkezhessen helyébe a kis i9505 S4..
kali Igen, nézegettem a teszteket, olvastam végig a fórumot, ez alapján is döntöttem. Nekem fontos a prémium garancia, valamint az üzemidő legalább annyira. Nem mellékesen a custom romokat sem vetem meg, tehát ha van bőven, az csak jó...
-
ThorsHUN
őstag
Az i9500-as elvileg gyorsabb szoftverrel erkezik, ugyanakkor csak a gyari romokra szamithatsz, a samu procijait gyulolik a fejlesztok.
Elonye, hogy alapbol gyorsabb, elvileg vmivel szebb kepeket is keszit. Benchmarkokban jobban teljesit, uzemidoben vmivel rosszabb, jatekoknal szintugy. Futar gari nincs ra.
A 9505 elterjedtebb itthon, romolhato, viszont "kell" is. Az uzemideje nagyon jo, a kamera lassan exponal esa a szoftver lagos. Viszont jatekoknal jobban teljesit. Azt irtak itt az emberek, hogy nem sok kulonbseg van a Wolfson dac es a qualcomm fele megoldas kozott, szal ha dare2live-nak jo, jo lesz neked is -
Gizmo94
veterán
Én is hosszas tanakodás után a gyári garis i9505 mellett döntöttem... Igaz, volt nálam már S4 többször pár napig,de az is ez volt, i9500-at még nem sikerült nyomkodnom. Ahogy elnéztem az xda-s fejleményeket, valamint a tesztek eredményeit, arra jutottam, hogy jobb lesz nekem a hazai garanciás i9505. Holnap érkezik, várom türelmetlenül..
-
Petee87
tag
Ugyanígy gondolkodtam mint te, de végül a 9505 mellett döntöttem. Ezek szerint függetlenül vennéd, nem szolgáltatós szar szoftverrel... Nekem is független van, teljesen meg vagyok elégedve, sokat olvasgattam utána, az igazat megvallva a hétköznapi használat során max üzemidőben észlelnél különbséget, de az meg állítólag a Snapdragonos erőssége. Nem bántam meg semmiképp, hogy nem a bolti garanciást vettem ugyanannyiért...
-
Gabesz77
senior tag
Vannak összehasonlító videók, akkora különbségek nincsenek. Az új, ME2 romokon már nincs akadás, ezek tényleg simán futnak.
Ami még nyomhat a latba, az az, hogy ha jól olvastam, a nemsokára megjelenő Google féle S4 is inkább az I9505-höz lesz hasonló, így az ottani romok is könnyebben lesznek futtathatók. De ez persze a jövő zenéje. -
Vertigo
aktív tag
Nagyon nem panaszkodunk a 9500ra, teszi a dolgat...
Laggok akadnak azert ebbe is igy belakva, de egyelore nem banom a szifon levaltasat, pedig az elmult napokban anyaztam sokat az androidra meg a fenykepezo reszre (skpye meg a kamera sw eleg huvos, idonkent fagyos, illetve maga a kamera sw pocsek, egy mezei oskovulet szifon is elesebb kepeket csinal, egyszeruen automatan olyan idiota zaridokkel operal, hogy fotozasra alkalmatlan, erdemes megnezni a sample fotokat barhol, 1:1es meretbe alig talalsz be nem mozdult kepet, talan 1-1 macrot lattam elesnek)Lenyeg a lenyeg, tegnap egymas mellett fotoztam kb 5-6m-re samuval meg szifonnal belkterbe de jo fenyviszonyoknal, es majdnem foldhozvagtam a galaxyt olyan sz@r jott ki belole, mig szifonnal tueles kep (nesze neked 13mpixel) Valoszinuleg ez orvosolhato egy normalis kameraswvel, de felindultsagomba megneztem egy rakas s4 fotot, es 90%-uk ilyen.
Mindezekellenere (szar kamera sw, fagynak egyes dolgok), nem bantam meg a valtast, mert igaz jo a szifon, de 2 het galaxyzas utan kezembe a szifon egy gagyi kvarcjateknak tunt...
u.i.
hangja franko nem recseg, nem halk, dinamika okes, akksiido atlagos hasznalatnal bekapcsolt netel cirka 2 nap, melegedes nem veszes (nyuzasnal kitapinthato, hogy van a proci, de egyaltalan nem durva, navinal sem) -
Dare2Live
félisten
füles: Shure SE 215
fejes: Denon AH-D2000Én már rég eladtam, nem a hang miatt, egyszerűen a wake lag, Touchrsreen lag nagyon zavart I9000 után és hiába raktam rá akármilyen ROMot/Kernelt tényleg jó sose lett.
Így Note2 után meg az I9000 nagyon fájos, aktív használat mellett délután elköszön, 2h GPS után 100%->10% az aksi, hd filmet konvertálni kell mert nem viszi... jó feltételekkel hozzá is tudnék jutni egy Ts S4hez ("jó" =110.000Ft), de meg kéne várni a google N5öt... fenébe is nehéz ez.
Kedden bemegyek edigitalba azt meghallgatom, megnézem mégegyszer mekkora a Touchscreen lag, milyen ez a menü vörös/feketédés... azt lehet megveszem.
-
Dare2Live
félisten
Szinkronban használtam S3/Note2t és I9000et és simán ki merem jelenteni, hogy nekem az S3/Note2 hangminősége rosszabb mint az I9000é.
Innen véletlenül se mondanám, hogy alaptalan.Hogy ez most azért van mert Samsung i9000be a drága 8as wolfsont rakott S3/Note2be meg a leggyengébb 1es szériát vagy/és voodoo hiánya azt nem tudom.
És ez hallás szigorú szvsz.
-
ForRedGlory
félisten
"Én HSPA+ is kifutok a 2GB keretemből (Telenor 10000 perc ingyen + 2GB net 7k-ért), szóval nálunk ezekkel az adatforgalmi csomagokkal teljesen értelmetlen a felhasználók 95%-nak az LTE. Eleve foghíjas a lefedettség, ezen felül pedig pikk-pakk leketyeg egy 500MB-1GB adatforgalom aktív használat mellett."
Azért ez nem egészen így van... Nem mindegy, hogy az adat 3 vagy 1-2 másodperc alatt jön le, annyival kevesebbet megy a kijelző adott esetben. Gyorsabban van meg a kívánt infó, időt spórolsz vele. Ráadásul S4 LTE-n is elég jól bírja, érzésre kevésbé merül LTE-n, mint a HTC One.
-
Dare2Live
félisten
A wolfson az nagy huzoerő, főleg, hogy komoly wolfson került bele, nem úgy mint az S3/Note2 párosba.
Audiophile vonalon még nem olvastam utána, de viszont HWra a Snapdragonos is nagyon jól sikerült (jobban mint az S3/Note2) [link] . Teszem hozzá a hallás baromi szubjektív dolog, ugye S4et még nem ismerem de mai napig ha vki audiphile vagy és ez a kulcs akkor vegyen I9000et.
-
Dare2Live
félisten
fözöttben ~100%, hogy a snapdragons, egyszerűen USban ~csak az kerül forgalomba, de ahogy látom máshol is. Alig beszerezhető az octas. +XDAn volt egy írás róla, hogy a 3fő alap fejlesztő csapatnak elege van az exynosból, mert samsung nem adja ki a forrást hozzá, így nem fognak octasra fejelszteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest