- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
(#7334) markopolo1
A helyszíni prémium garit bukod, ha az I9500-öt választod, és persze hivatalos magyar garis 2 éved se lesz. I9500 csak bolti garival kapható. 160k-nál az a 6k különbség nincs 5%.
Hardveres paramétereiben egy kicsit jobbnak tűnik az Octa-s verzió, de üzemidőben ha az I9505-nél is kevesebbet bír, az már elég gáz. Ez felépítéséből adódóan logikus is. 2x4 mag, és ha nem használsz erőforrást, akkor a gyengébbik 4 mag funkcionál, ami az energia menedzsmentet figyelembe véve biztos aksi zabálóbb, mint az I9505 féle megoldás.
-
HUTCHDB
nagyúr
latom csak ram utalgatsz, es etikatlannak erzed azt, amit csinalok, vagyis amit eletemben eloszor tettem.
nem vagyok fiatal, eleg sok termeket vettem mar eletemben, soha nem eltem ezzel a lehetoseggel.
mint ahogy irtam mar tegnap is, sok sok penzt adtam mar egyebek mellett a t-mobile-nak, a htc-nek es a samsungnak is.
evente csereltem a felso kategorias tv-t, (samsung, philips) es max 4-5 havonta csucsmobilt.
mindig mindent kifizettem, mint a katonatiszt.
miert erzed azt, hogy ha mar kaptam egy hibas htc-t, es nem azonos modellre cserelem, hanem a konkurencia modellere, az mar pofatlan, elfogadhatatlan?
es megmobdom oszinten egy csepp lelkiismeretfurdalasom nincs, es szerintem ezek utan, hogy ezeket leirom, meg plane nem, ha megis a htc mellett dontve az s4-et is visszakuldom.
hagy valasszam mar azt, ilyen arkategoriaban, amit nyugodt szivvel hasznalhatok honapokig, vagy esetleg evekig...
ha megtenned leallhatnal errol a temarol, mert en nem csak a jogaimat ismerem, hanem eddig az osszes kotelessegemet teljesitettem az emlitett markak, szolgaltatok fele! -
joey04
titán
ha ennyire benne vagy, akkor tudnod kéne, hogy ilyen állapotban nem kötelesek visszavenni. az meg főleg törvénytelen, ha a kereskedő ismét eladja. úgy fölnyomnám az ilyen céget, ahogy kell.
-
joey04
titán
Én meg inkább bevezetném ezt a lehetőséget személyes vásárlásnál is. Elmondom miért: iOS-t használok. Amikor először a kezembe fogtam az iPhone-t eszembe nem jutott, hogy ezt fogom használni, mert nem tudtam elképzelni, hogy nekem olyan készülék kell, amivel nem lehet bt-n adatot küldeni, nincs lehetőség a memória bővítésére és nincs benne rádió. Aztán használat közben rádöbbentem, hogy marhára nincs ezekre szükségem. Most az olyan finomságok hiányoznának a rendszerből mint a fine scrubbing, a nagyítós szövegkijelölés, stb, stb. Megfelelnek-e a Play Store alkalmazásai számomra? Zavar-e 1-2 nap használat után a micro-lag? Mindezeket érdemes-e beáldoznom a nagyobb szabadságért? Az én felhasználási szokásimhoz elég-e az akksi? Meg tudok-e barátkozni a mindennapokban az amoled kijelzővel, meg úgy általában a nagyobb mérettel? Mind-mind olyan kérdés, amire egy pár perces/órás nyomkodás nem tud választ adni. 1 hetes használat után viszont már letisztulhatnak a dolgok. És azért 150k+ kiadásnál nem szívesen nyúl mellé az ember. De nem is merült fel a megszűnése ennek a lehetőségnek, sőt!
-
muveszur
addikt
Nem azért mondom, de ha én kapnék olyan állapotú új telefont, amin 5 pixel hiba van, + szar az unibody eldolgozása, rögtön küldeném vissza, és nem biztos, hogy még egyszer az életben kellene a gyártótól bármi is... engem leginkább ez tart vissza a one-tól. és a zárt bootloader.
-
HUTCHDB
nagyúr
te hogyan választasz?
mások leírásai alapján?
én saját tapasztalatok alapján döntök...vagyis még úgy sem tudok, mert jó lenne egy összegyúrt telefon!
értem, amit írsz, de már ha x tíz éve előfizetője vagyok a t-nek, akkor miért ne használjam azt ki, hogy 1-1 hétig kipróbálok egy telefont, és amelyik tetszik, azt megtartom?
ezt egyébként más-más terméknél is szokták alkalmazni, nem egyedi eset. (ha nem tetszik, akkor pénz visszatérítési garancia)
szóval nem én vagyok az aki kihasznál mást, hanem én vagyok az, aki most egy kicsit visszakér abból, amit eddig kifizetett, mint a katonatiszt! -
HUTCHDB
nagyúr
de most én erről tehetek?
a one-t minden képen kle kell cserélnem, mivel sok a kidolgozási hibája.
most vagy ismét one-t, vagy másik telefont választok.
ha van lehetőségem, akkor miért nem próbáljam ki az s4-et?
az is lehet, hogy marad....(#4688) Pastika!
nekem volt...jó telefon, DE:
kicsi kijelző, kicsi kijelző, kicsi kijelző.
a zárt rendszerről és a megváltoztathatatlan külsőről ( felhasználói felület) már nem is beszélve. -
-
-
Burt1793
veterán
Nem, ez nem lehetséges, mert 550 km az mondjuk 6-7 óra időben (gondolom nem a városban kanyargott), így egy kis töltéssel is ki kell bírnia. Biztos lekapcsolta a töltést a telefon, a primo rendesen melegít, én is azt használom, a töltés nem áll le, de nem kizárt, hogy a felső részen megvan az 50 fok...
tipp: van más navi szoftver is, pl sygic, én nem szeretem, de használtam és az bizony alig melegíti.
Az a furcsa, hogy nagyon melegszik az igo-val, de mégse merül jobban.
A sygic meg a leállítása után is meríti a telefont (GPS off esetén is)... -
Sz.Miki
őstag
Jól beszél a kolléga.
Főleg az S4 miatt mentem ki a rendezvényre, mivel tervezem a váltást S2-ről.
Én is alá tudom támasztani a kisebb akadásokat és a leírtakat. Amúgy Nexus 4-el mértük össze.
Amit még hozzá tennék, hogy összeszerelésre nem lehet panasz, a telefon tényleg nagyon egyben van, a fém oldalkeret engem nem győzött meg arról, hogy tényleg fém.. Mellesleg mikor megkérdeztük a Samsung egyik termékmenedzserét csak annyit mondott, hogy "Mi úgy tudjuk hogy fém, csak le van lakkozva azért ilyen a tapintása" én nem firtattam tovább a dolgot, de mindenesetre nem kaptam egyenes választ...
A telefon úgy jó ahogy van, de mindenképp várnék egy frissítést, mert az apró akadások zavaróak lehetnek.
Az biztos, hogy S2 után nagy előrelépés lesz számomra. -
HUTCHDB
nagyúr
én ahogy írtam is tegnap, készítettem vele képet, ami tényleg brutál volt.
sajnálom, hogy nem csináltam s3-al is, mert akkor itt közé tudnám tenni.
azt jó lenne kiértékelni.
migabi24, jó lenne ha esetleg csinálnál ilyen összehasonlító képeket.muveszur és a többiek!
hagyjátok......
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest