Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
#93966848 #14873 üzenetére
Itt van róla egy kis olvasnivaló
Már a 4.3 ketyeg rajta
Reméljük a mienken is lassan .
-
válasz
#93966848 #14849 üzenetére
mivel még nincs hivatalos 4.3, így nem hiszem, hogy mérvadó lehetne a dolog.
baladam86; szia, szerintem csak akkor foglalkozz a problémával, ha beszélgetés/használhatóság rovására megy a dolog, de ilyen meg nincs, inkább csak pontosabban mér és/vagy jelez ki az s4, olyannal még soha és sehol nem találkoztam, hogy ez a használhatóságban is problémát jelentett volna!
a páromnak pont s advance van, és azonos szolgáltatónál vagyunk, szóval folyamatosan van összehasonlítási alapom! -
tothl
addikt
-
morphin
tag
válasz
#93966848 #14295 üzenetére
Ezen én is agyaltam...páromnak S3 LTE van és az a 2 giga ram nagyon kell bele a sima S3-hoz képest szerintem. Nekem S4 lesz hacsak nem szeretek bele másik készülékbe. Viszont a fullHD miatt állítólag nem annyira penge az S4 sem, játékok meg komolyabb programok alatt. Ez szoftveres dolog lenne v a Mali nem bírja egyszerűen? Én azon gondolkoztam, hogy nem lehetne esetleg kisebb felbontásban futtatni a játékokat? Nyilván ez gyári rom esetén tárgytalan, de főzve lehet megoldható lenne.
Visszatérve RealRacing3 S3LTE-n röccenés mentesen megy és nagyon szép, itt viszont már olvastam pár embertől, hogy S4-en nem annyira fenékig tejfel a dolog. -
-
-
válasz
#93966848 #8152 üzenetére
bennem a csere gondolata emiatt nem merült fel,de azért elgondolkodtató az eset.....
főleg ha egy "vékony bőrű" kis gyerekkel történik meg az eset,aki mondjuk ijedtségében eldobja az S4et... a betonra és KO. leszaz vajon gari van nem gari ? Mi szerepel a gyártónál ,az S4 műszaki adatlapján, normál üzemi hőmérsékletnek 35 fokos melegben,30perc full HD games után ?
Mert az,hogy kellemetlenül süt,szerintem az túl tesz az üzemi hőfökön....akármilyen gyorsan is visszahült utána nálam isÉs mi van ha valaki 40 fok fölötti hőmérsékleten játszik NFS-t több mint 30percig ?!
III. fokú égési sérülés ha bejön egy hívás ?mondjuk nem is annyira vicces a téma....
-
Dare2Live
félisten
válasz
#93966848 #7994 üzenetére
aha
ma este feltöltöm 5kor lehuzom és holnapután este rakok be screenshotot.
pénteken meg ha megyek haza rakok rá filmet és lesz screenshot a reggel 5től este 21hig 4-5h képernyőidő este 22hkor 15%aksiról is.aztán meg megnezem a beállításokat, amúgy minden samsung hülyeség (NFC...) kilőve.
-
-
zack
nagyúr
válasz
#93966848 #7920 üzenetére
Nagyjából pont erre gondoltam.
Aksikérdésre visszatérve, nem a ROM-ban és a telefonban van a hiba. Nem is az alkalmazásokban.
36ó készenlétnél tartok 2ó20p kijelzővel és még van 16%...
Hozzáteszem, nem kapott erősebb igénybevételt, szóval egész egyszerűen arról lehet szó, hogy ahogy én használom a mindennapokban, úgy 3,5ó kijelzőt fog bírni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#93966848 #7733 üzenetére
Mit linkeljek? Azért váltottam, mert gondoltam, ha KIES ajánlja szar nem lehet, meg sokan áradoztak itt, hogy jó. Odinhoz, flasheléshez nem értek Androidban. Bada-ról jöttem át. Igaz azt flasheltem sokszor. De kissé drága telefonnak tartom ezt arra, hogy így az elején buheráljam. Még csak 1 hetes.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#93966848 #7729 üzenetére
Igazából az zavar, hogy az előző rommal alig melegedett, wifi hotspotként használom elég sokat,sokáig és nem hogy csak meleg most, hanem forró és éget. Hangszórónál főleg. De idővel az egész üveg forró. Előző rommal meg csak a hátulja melegedett, de nem ennyire. Most ha csak a mobilt használom akkor is durván forrósodik. Annyira meg nem gyorsult a teló, hogy indokolt lenne ez a forrósodás. Szerintem.
Az aksi legnagyobb részét a google szolgáltatások teszik ki. Ez olyan 60-90%. Ezen lehet csiszolni nem kellő alkalmazásokkal? Valamivel tiltani őket ilyesmi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #7317 üzenetére
Dehogy komoly. De ilyen alapon fehér i5-tel is rábasztál volna.
Szerk. Most is kár volt fehér telefont venni. A fehér S4-ek köztudomásúan egészségre ártalmas műanyagból készülnek, szemben az egészséges fekete színűekkel. A fehérek káros kipárolgása már rövid távon is agyrákot okoz. Ne aggódj, az előző kommented alapján biztosravehető, hogy tünetmentes vagy, a tiéd már éhendöglött.
-
Ateszpapa
addikt
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #7269 üzenetére
A beépített memória az sd card
Nem tudom másként mondani,de az a kis biszbasz sd kártyád amit beledugsz, az az android nyelvén az ext.sd card.
A belső memo alapesetben az sd vagy internal sd.card.
Szerk: Előkeresed a papírt..
Amúgy dl mód: official vagy sem, továbbá beállítások, egyebek, eszköz névjegye, állapot, legörgetsz, eszköz állapota ne egyedi legyen
-
-
-
-
válasz
#93966848 #7136 üzenetére
Akkor valamit tuti nem jól csináltál, mert nekem amik külön vannak fájlok a mappák alatt eleve 7DB van és 1DB közülük 13.6Mb egyedül, szerintem neked ez valahol "beragadt" vagy nem tudom
Amúgy amikor másoltad akkor az egész EFS mappát másoltad ugye?
És nem csak az EFS fájlt, mert először én is így jártam, hogy csak az EFS fájlt másoltam ki nem pedig az egész mappát! -
-
zola-
őstag
válasz
#93966848 #7118 üzenetére
EFS kimásolása.....
zack: Emulátorral kimentve majdnem 14mb. Én mind a kétfajta módszerrel kimentettem mindkét telómról...Az a biztos! -
S e t h
nagyúr
válasz
#93966848 #7025 üzenetére
Valóban nagyon tetszetős a felülete, viszont csak azoknak érdemes használni, akik hivatalos mérőállomás közelében laknak, ellenberger durva eltéréseket produkál a jelenidejű időjáráshoz képest.Múlt héten nekem 5 fok eltérés volta legnagyobb, plusz órákon keresztül vihar jelzés napsütésben.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #6753 üzenetére
Nem buktál semmit, de ha már az elején fc-zik, akkor annak a romnak annyi. Rakj fel egy gyárit odinnal, ne rootold, csak rakd fel a philz recoveryt, mentsd az efs-t és utána ügyeskedj újra... Illetve, a jó ég tudja mit buktál. Nézd meg az imei-det, hogy egyezik-e a dobozon olvashatóval. Ha igen, rendben vagy. *#06#
-
Gabesz77
senior tag
válasz
#93966848 #6736 üzenetére
Itt találod. Olvass el mindent, leírja részletesen.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
#93966848 #6734 üzenetére
Szerintem tedd vissza alapra a telefont egy 3 fájlossal, majd utána tedd fel a sokunk által használt német MEA romot, az teljesen jó. Ez csak jó tanács, könnyen téglásítható mindenféle kiforratlan rommal a telefon, főleg, ha az ember nincs is benne mélyen a témában, az pedig drága húzás lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #6705 üzenetére
Ez kezd súlyossá válni.. Lehet, hogy nem kellene bántanod azt a telefont... De:
How to backup Galaxy S4 EFS? Hogyan mentsd Galaxy S4 EFS mappádat?
1. First of all, install PhilZ Touch CWM for Galaxy S4 GT-I9500 / PhilZ Touch CWM for Galaxy S4 GT-I9505
1. Először töltsd le innen a legfelső .tar-os verziót.
Rakd a pc-dre és odinnal flasheld fel, ahogy a rootot. Igen, a pda-ba tallózd ezt is.
2. Boot into PhilZ Touch CWM then.
2. Indítsd a telefont a Philz recoveryben, hangerő fel, home és on-off gombokat nyomod amíg bal felső sarokban kis kék felirat nincs, akkor elengeded. Aztán':
3. Go to Backup and Restore.
3. Menj a Backup and Restore menüpontba
4. Select Custom Backup and Restore.
4. Ott válaszd ki a Custom Backup and Restore menüpontot
5. Then click on Custom Backup Job.
5. Válaszd a Custom Backup Job lehetőséget
6. Uncheck everything.
6. Töröld ki az összes x-et a zárójelekből
7. Then check Backup efs only.
7. Tegyél egy x-et a Backup efs only pont mellé a zárójelbe
8. Select >> Start Custom Backup Job
8. Válaszd a Start Custom Backup Job lehetőséget
9. Backup to either internal or external sdcard.
9. Válaszd a belső vagy külső kártyára történő mentést
10. That’s it.
10. Ennyi vót'.Csak halkan jegyzem meg, hogy ha ez így fog menni, hosszabb távon nem vállalom.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #6699 üzenetére
Ne szenvedj vele. Találtam neked egy egyszerű megoldást. Ki is próbáltam, hogy ne hülyeséget ajánljak, kimásolta, rendes méretben , 13.6 Mb. A következő csapás úgyis az lenne, hogy pár k-s amit kimásolsz. Így ezt átugorhatjuk.
torrente777 Majd told a linket. Van nand backupom, felrakom majd, mi baj lehet?
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #6665 üzenetére
Hmm.. Bekékül az odinnál a com port? Látja a telefont? ID
OM -nál a folyamat ablak felett kéknek kell lennie és látnia a portot.. Kiírja az ablakban, hogy added? Próbáld meg legelőször Ezt felrakni
MunezXBK: LOL,
de valóban.. Csak bajnak van.
All: Pakoljátok migabi24 Tuning csomagját a német romra! Jó stuff! Köszönet érte!.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #6662 üzenetére
Semmit nem rontasz el a leírás alapján..Csak be kéne tallózni a I9505_CF_AUTO_ROOT_MODIFIED.tar fájlt a pda-ba odinban, mert az kimaradt a leírásból.
Azt hittem azért nem akarja a kies, mert rootolt, de ezek szerint csak azért nem mert szar, mint volt mindig is. Samsung átok, felejtős..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amatőr csillagászat
- Nintendo Switch
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest