- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee87
tag
Sziasztok! Összetört a telefonom kijelzője, viszont vannak rajta rejtett képek, amiket nem találok se total commanderben, se a böngészőben, mivel szeretném őket lementeni számítógépre. Tudna valaki segíteni, hogy hol tárolja a telefon ezeket a fájlokat? Köszönöm előre is!
-
Petee87
tag
válasz
gainwardgs #11154 üzenetére
Beállítások -> Saját eszköz -> Képernyő lezárása -> Zárolt képernyő widgetei.
-
Petee87
tag
Mondjuk nem tudom One tulajként miért vagy továbbra is ennyire aktív ebben a topikban, közben csinálod a reklámot a HTC-nek, fikázva az S4-et. Fűbe-fába belekötsz, mindenkit leszólsz, szinte botfülűeknek titulálva őket, ismeretlenül... Kicsit már kezd sok lenni, de nem akarok belefolyni a vitába, de már a fórum nagy részét amúgy is ez teszi ki.
-
Petee87
tag
Az enyém kb. Egy hét alatt megkarcolódott, nem egy helyen. A GG karcállóságát a Montém sima műanyagjával tudom összehasonlítani, ahhoz képest egy kalap sz*r.... Azon 3 év alatt egy hajszálkarc sem lett, míg ez szinte semeddig sem bírta azonos körülmények között. Ha nincs készülékbiztosításod akkor a fólia kötelező.
-
-
Petee87
tag
Mondjuk én k mérges leszek, ha jön már az S4-ből a Snapdragon 800-as verzió... Azért könyörgöm, nincs két hónapos a modell, máris jön az új, erősebb változat? Ha ezt tudom, akkor vártam volna, nem fair a jelenlegi tulajdonosokkal szemben.
-
Petee87
tag
-
Petee87
tag
Azt hittem, hogy ha egy telefon független, mindegy hol veszed, ugyanazt kapod. Elnézést a tudatlanságomért.
-
Petee87
tag
Ez a gorilla glass 3 akkora egy hulladék... 2 hetes a telefon, nem volt kulcs, aprópénz meg ilyenek mellett, rendesen vigyáztam rá, erre most nézem ott figyel két karc a kijelzőn. A Montémon 3 év alatt semmi nem látszott meg, pedig allítólag az csak szar műanyag. Tudtam én hogy okos gondolat az a biztosítás, ha nem lenne most kb megőrülnék.
-
Petee87
tag
Na nekem is lejött a MEA. 356 megabájtnyi frissítés.
-
Petee87
tag
Ugyanígy gondolkodtam mint te, de végül a 9505 mellett döntöttem. Ezek szerint függetlenül vennéd, nem szolgáltatós szar szoftverrel... Nekem is független van, teljesen meg vagyok elégedve, sokat olvasgattam utána, az igazat megvallva a hétköznapi használat során max üzemidőben észlelnél különbséget, de az meg állítólag a Snapdragonos erőssége. Nem bántam meg semmiképp, hogy nem a bolti garanciást vettem ugyanannyiért...
-
Petee87
tag
Fórumot olvasgatva azt terveztem, hogy az Octást veszem, mert sokan panaszkodnak, hogya másik így meg úgy akad. A prémium garancia meg a későbbiekben jobb támogatottságnak köszönhetően végül a 9505ös mellett döntöttem és egyáltalán nem bántam meg. Aki egy nagyon jó telefont keres és nem mindenáron a hibákat keresi nagyítóval tökéletesen elégedett lesz a Snapdragonos verzióval. Mindenféle buhera, root meg hasonlóak nélkül nálam tökéletesen, akadásmentesen üzemel, szóval ne higgyetek, csak a saját szemeteknek. Igenis megvan a prémium érzés, hibátlan összeszereléssel párosulva. (Igen, volt a kezemben a HTC One.)
-
Petee87
tag
Ma végre kézben fogtam ezt és a One-t is, számomra, mint laikus a Galaxy sokkal meggyőzőbb, annak ellenére, hogy mennyi mindent olvastam már a "nem prémium" minőségérzetről...
-
Petee87
tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok, valaki olyan véleményét szeretném kérdezni, aki próbálta mindkettőt. Azaz melyiket válasszam, Snapdragon, vagy a Samsung procist. Látom nagyjából erről szól az egész topic, csak egy konkrét választ szeretnék olvasni, mert nem szeretném, ha rosszul döntenék, mert még nem késő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest