- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
válasz
anonym1s #7746 üzenetére
Nem azért bontotta fel a dobozt a T...mobile,hogy az eredetileg független készüléket T függővé tegye ?!
Nekem is ezt mondták,igazad van,van aki beveszi az "azért van felbontva"szöveget.
Én,tudomásul vettem,hisz náluk vásároltam,s tudtam hogy nem független telefont kapok a T-től. -
válasz
anonym1s #7475 üzenetére
Nem szándékozom,közvélemény kutatást végezni,de szerintem pont azok "biztosítják túl" az S4et akik minimál befizetéssel hozták el a készüléket,ergo nagyon vigyáznak rá és óvják.
Ez szerintem tök jó dolog,meg szép is,de kérdem én, van ennek értelme,hogy folyton a telefon állapota miatt legyenek álmatlan éjszakáink ?Személy szerint egy 4 karikás sport autóval járok 3 hete amire úgy vigyázok mint a szemem fényére mióta megvettem,de eszembe nem jutna naponta lemosatni,kipucolni,kenni minden féle szarral,csak azért,hogy óvjam a fényezésést.
Vagy,hogy azért ne vegyek ilyen kocsit ,mert valaki belém jönÉn mindíg úgy állok ezekhez a dolgokhoz ,hogy az eszközök vannak én értem,és nem én vagyok ő értük.
Ha meg folyton azon pörgök ,mi fog történni ha baj lesz akkor az már rég rossz.
Ne az ilyen butaságok miatt stresszelje már magát az ember van így is elég gondunkDe ha valaki így érzi biztonságban a telefonját akkor egészségére
-
válasz
anonym1s #7093 üzenetére
amikor ezeket olvasod, akkor azt is vedd figyelembe, hogy milyen firmware alatt történik...stb, mert ezek mind olyan problémák, amik eltérő régiós, buherált...stb firmware alatt történnek!
egy telefont mond, csak egy típust, ahol nem tudok ilyen problémás hozzászólásokat linkelni neked perceken belül!?!?
sajnos nagyon is igaz, amit korábban is írtam - és elnézést a kivételektől -, hogy olyanok is hozzányúlnak a telefon rendszeréhez, akiknek a hozzáértésük alapján ez nem indokolt, és utána jön a panaszkodás, hogy ez vagy az nem működik, pedig csak és kizárólag a tulajdonos tehet róla, mert olyan firmware verziót húzott fel, amiben nincs megfelelő product code, nem a magyar/megrfelelő régióra áll be a pozicionálás, kipróbált 2 kernel meg 3 root verziót, amik csak a régebbi firmware alatt működtek, az újra már nem jók, és jönnek az akadások meg fagyások, és még lehetne sorolni...
akinél nem adott a megfelelő affinitás, az ne buherálja, vagy kérjen meg egy hozzáértőt, illetve használja alapon a rendszert, és nem lesz problémája!
én csak a friss t-mobile firmware verziót húztam fel a telefonomra, de azt is tiszta alapra, előtte és utána is teljes nullázással, ezért minden funkció megfelelően működik, nincs akadás és/vagy fagyás, semmi probléma a telefonnal vagy a rendszerrel!
nem, nem azért nem buherálom, mert nem értek hozzá, már akkor firmware csomagokat kombináltam és állítottam össze sgs és sgs2 telefonokra, amikor azok a telefonok még újnak számítottak, csupán csak nem látom értelmét, ez a telefon és a jelly bean már alapban alkalmas arra, hogy megfelelően működjön, pláne a friss firmware verziók alatt. aki ettől többet szeretne, annak semmi akadálya, de csak kellő hozzáértéssel tegye, különben jön majd panaszkodni...
hatványozottan elnézést kérek azoktól, akikre nem igaz az, amit fent leírtam, de a fórum jelentős rész arról szól, hogy ez vagy az nem működik, és a háttérben rendre a gányolás húzódik meg, mint ok, jobb esetben csak nem tudják beállítani a rendszert, egy vagy több funkcióját, alkalmazásokat...stb. -
-
válasz
anonym1s #7088 üzenetére
sok dolog nem működik s4 alatt, ami s2 esetén még igen.
milyen sok hibáról olvastál? ja, hogy ez vagy az nem működik egy buherált firmware esetén?!?!
nincs itt semmi proléma, csak olyanok is gányolják a rendszert, akiknek a minimális alapok is hiányoznak, de aztán jönnek kérdezni meg panaszkodni, ha már adott a baj, mert előbb cselekedtek, és csak aztán tájékozódtak...
igaz, ha így állsz hozzá, akkor tényleg ne vegyél, neked is csak a bajod lehet vele! -
zola-
őstag
válasz
anonym1s #6442 üzenetére
Feletteb erdekes, mert a telenor viszont nem ad szamlat a keszulekeihez. Na ilyenkor mi van? Raadasul bsszkenneltem es elkuldtem a samsung magyarorszagnak a sarga garpapirt amit az s4hez adtak, mert meg nem lattam ilyet es hologram sincs rajta. Nekem visszairtak, hogy tokeletes a garpapir, szamlarol szo se volt es hogy rendesen premium gariztathato...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
anonym1s #6406 üzenetére
Most jöttem ki 2 hónapja, beraktak egy szállásra, semmi net nincs bekötve ide, 3-nál van All you can eat feltöltésem, Wave-el nagyon gyatra a mobilos net, lassú, néha megszakad. Tudom, hogy milyen netes szolgáltatók vannak, de egyelőre költözés előtt állok, szóval a normális net beköttetésére még várok. Arra, amire használom most a netet megfelel, éjszaka 1 és hajnal 5 között még youtube-on is tudok filmet nézni!
Na majd alakulnak a dolgok, egy óra és meglesz a teló, nagyon várom már.
-
zseko
veterán
válasz
anonym1s #6116 üzenetére
A 9500 elviekben lagmentesebb, smoothabb, gyorsabb(?), jobb az aksiidő(?) (azért kérdőjelek, mert egyelőre nem bizonyosodott be 100%-ra), jobb a hangchip (mérések alapján viszont kb. egyforma). A 9505-re viszont nagyobb valószínűséggel érkeznek majd custom romok, feltéve ha ez téged érint (engem nem izgat pl.), és jelenleg úgy néz ki hogy a gugli által kiadásra kerülő következő stock androidos telefon az szinte csont ugyanaz lesz mint ez, tehát elképzelhető hogy minden mókolás nélkül a gyári samus cuccot le lehet cserélni majd stock, touchwiz nélküli eredeti androidra.
(#6117) grievous2011 9500 lenne az az általad írt 9505, nem?
-
-
norbi93
senior tag
válasz
anonym1s #5787 üzenetére
xperia z szerintem jól néz ki, de harmatgyenge az a hardver ilyen kijelzőhöz, az lg jól teljesít, de sem kijelzőben, sem supportban nem éri utol az s4et, a one esetében pedig rengeteg pixelhibás, és hibás megmunkálású készülék van, szóval ha biztosra akarsz menni én az s4et ajánlom
-
Vertigo
aktív tag
válasz
anonym1s #5733 üzenetére
Nekem...
2 naponta toltogetem, ha egesz nap van bekapcsolva net es nyomkodom is eroteljesebben.
A maximum kepernyohasznalatom 5 ora felett van (5 es fel ha jol emlexem, de egyre novekszik, lassan konvergal a 6hoz)Az, hogy jobb vagy rosszabb fene tudja (sdt csak neahnyszor 20percekre fel orakra nyomogattam), 2 teszt az exyt nevezi takarekosabbnat 1 meg a sdt.
Nagy atlagban azt lehet mondani 2 nap atlagos netes hasznalatra van meretezve a keszulek procitol fuggetlenul. -
spawn21
veterán
válasz
anonym1s #5745 üzenetére
Na de igaza van.
Nem 8 mag hanem 4+4 . Soha nem megy egyszerre 8 mag. S abban is gaza van, h9gy unalmas ezt mindíg leírni. Ezt nem bántásképp írom. Ne vedd Magadra!BILUX: Nekem zt mondták a T-nél, hogy nem kell. Ahol van ott felmegy. Szép is volna ha külön azért kellene fizetni.
-
válasz
anonym1s #5733 üzenetére
Tenyleg nem bantasbol, de en no letemre is kepes vagyok olvasni amugy
Az a nyolc mag igazabol csak negy!! Mivel vagy a 4 erosebb megy vagy a 4 gyengebb. Tehat osszesen 4 mag fut egyszerre egy idoben. Energia megtakaritas akart lenni, hogy kissebb terhelesnel a 4 gyengebbik mag menjen. De valahogy nem jott be nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest