- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petee87 #8470 üzenetére
én is zsebben hordom, de nem teszek mellé semmit, illetve tisztán tartom adott zseebeket, legalábbis amennyire csak lehet.
igen, a por és a homok tartalmaz(hat) vídia vagy gyémánt keménységű részecskéket, azok ellen pedig nem igazán van védelem.Poplacsek; szia, független készülék?
-
-
zx6r
aktív tag
válasz
Petee87 #8463 üzenetére
gondolj bele azok milyen milyen mérgesek lesznek akik a snapdragon 800-as telot veszik,és rá 2 hónapra meg jön a 800 pro változat
Egyébként én nem aggódnék a helyedben,mert szerintem az a soc max játékok terén tud majd érdemi különbséget felmutatni meg benchmarkban......De ha játék akkor már inkább ps4-re kell gyűjteni
Petee87.....pedig a tesztek alapján nem így kéne lennie
-
zx6r
aktív tag
válasz
Petee87 #8463 üzenetére
Sziasztok.Nálatok is megvan az a zavaró hiba,hogy a zárképernyőn lévő óra , kicsit késve mutatja az aktuális időt?A másik dolog,hogy ma észrevettem 3(!) mély karcot a telefonon ami azért is érdekes mert mióta megvan azóta view cover tokkal használom ami a kijelzőt is védi:/Most nem tudom,hogy eleve így hoztam volna el a boltból,vagy a gorilla 3 lenne ennyire fos,de emiatt most elég nagy a szomorúság
-
Gold_fish
tag
válasz
Petee87 #7802 üzenetére
Saját tapasztalatom az volt még az S3-mal, hogy attól lesz karc, ha az ember törölgeti a kijelzőt. Egy év után 1 karcom volt, megtöröltem "na még ott egy kicsit", és máris kész volt. Elég egy homokszem. Vagy úgy kell törölgetni, hogy szinte semmi nyomást nem gyakorolsz a kijelzőre, de az is kockázatos lehet.
Vicces, de én úgy szoktam, hogy az otthoni ruhám, laza pamut melegítő, rövidgatya zsebébe teszem pár percre, miközben kiveszem a szemetet, vagy mosogatok pl. A mozgástól épp annyit mozgolódik a telefon a zsebben nyomás nélkül, hogy mikor kiveszem a zsebemből, a telefon tök tiszta
Egyébként kulcs, bármi lehet mellette (az üveget nem bántja, csak minden mást
), de homokszem ne legyen, ami nekinyomódik.
-
zack
nagyúr
válasz
Petee87 #6178 üzenetére
Jah. Hát lehet hogy a magyar garisat választom inkább. Az fontosabb, mint a Wolfson DAC...
Ahogy néztem bench eredményben sincsenek nagy különbségek, ráadásul itt is több az I9505 tulaj, és az XDA-s közösség is valószínű az I9505 felé fog mozdulni inkább. Igazából mindig is azt mondtam, hogy a száraz Mhz-ek számítanak, nem a magok száma. Amikor a Q6600 volt az über mert 4 mag, egy 2 magos E8600 oda-vissza pofánverte játékokban és egyéb alkalmazásokban 4 Ghz környékén. Pattogósabb, gyorsabb proci volt. Itt is a 4x1,9Ghz szerintem pont ezek miatt nem tűnik rossz választásnak. -
csabám
addikt
válasz
Petee87 #6149 üzenetére
Akkor bele is ugrok. Köszönöm szépen a gyors visszajelzést.
Már csak egy kérdésem van: a kamerát mennyire védi? Szóval ha leteszem asztalra, akkor nem közvetlenül a kamerára fekszik rá ugye? A képen nem derül ki egyértelműen, mert egyiken süllyesztve van, másikon pedig egy síkban a tokkal...MunezXBK: Nem vagy Te újító kérem szépen
bulikavagyok: Igazán nincs mit.
#6154 Petee87: Akkor gond nélkül lehajjjínthatom az asztalra nem fog sérülni a kamera lencse és a kamera króm kerete!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest