- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #6298 üzenetére
Tudod mennyi lesz az? Szerintem magyar garival simán nyaldosni fogja a 220-230k-t.
Most sem vettem volna ennyiért telefont, de nem volt más. Nekem a lélektani határ 145k környéke. Ez most meghaladta, de csak azért, mert nem volt más alternatívája. S3 nekem sem tetszett.
-
satz18
őstag
válasz
Cyberpunk #368 üzenetére
Ebben az a legcikibb, hogy kb az összes csúcs droidba kb ugyanaz a vas fog kerülni, szóval ha a sgs4 laggol, a többi pedig nem ,és ugye nem törvényszerű a lagg, van erre példa bőven. Akkor bizony lesznek vásárlók akik az optimalizált telefont fogják megvenni. Kicsit furcsa, hogy 4.2-es verziószámnál még gyermekbetegségekről lehet beszélni, legyen az egy tized rangú software, vagy egy milliókat megmozgató operációs rendszer.
-
válasz
Cyberpunk #364 üzenetére
Szerintem a Nexus4 szintjét fogja hozni az S4, már ami a lag mentes működést illeti. A tesztelt telók egyike sem végleges verzió, nyilván mire a boltba kerül, sokkal optimalizáltabb lesz. Tényleg nagy blama lenne a Samu részéről, ha ilyen hardverral nem menne akadás nélkül, -miközben a Nexus4 meg igen.
-
jacis
nagyúr
válasz
Cyberpunk #344 üzenetére
Veletech után kapnám meg pár nappal. Majd ott megnézem és ha tényleg van lag akkor felejtős. Nekem jöhet rá késöbb javítás stb... nekem a lagolás a halálom. Bevallom én meg voltam győződve, hogy a 4.1-es rendszerektől kezdve már elbúcsúzhatunk ettől. Tesóm Galaxy Nexus sem lagol pedig az már nem a legfrissebb hardver.
-
Djatis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest