- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nospa
tag
ennél sokkal jobb eredményeket produkált eddig, csak most megnéztem ezt a real racinget, amit egyikőtök ajánlott, csak a grafika miatt, és ma vagy 10x jelzett hogy van valami nyűgje. Uh gondolom az használta az aksit a legjobban a háttérben. Általában reggel 6-kor levéve az töltőről, este 8-9 óra felé olyan 65-70%-on van a töltöttség. Igaz nem nyomkodom egész nap, mert dolgozom
.
És ha a szervizes úgy látja hogy nem púpos, akkor mi van? -
Vikooo
addikt
Idáig én is ezt tapasztaltam de mostanság azt veszem észre, hogy netezés közben kiírja, hogy nem lehet megjeleníteni a lapot, ránézek az állapotsorra és látom, hogy nem jelzi ki az adatkapcsolatot, majd hirtelen vagy E vagy H(+). Idáig a váltás egy pillanat alatt, észrevétlenül történt meg, nemtudom mi okozza ezt...?
-
ak76
senior tag
Pont azért hasonlítom mert NEM ÉRTEM,hogy a csúcsminőségűnek kikiáltott nagyvasak,amikről rövid használat után kiderül,a kamera,meg egy két mókusvakító feature-n kívül semmivel sem jobbak,pláne nem üzemidőben,mint az occó testvéreik (némelyike),hogyan lehetnek ennyivel drágábbak,mert itt van pld az F6,ami a kamerán,meg a készülék anyaghasználatán kívül gyakorlatilag pariban van a csúcskészülékek smoothságával,likviditásával.
Lag nincs,(mikrolag sem) fagyás sincs,a vonalminőség kiváló,a GPS azonnal ugrik,a wifi erős,van 4G,meg az összes hárombetűs okosság,a netezés villámgyorsan megy a négyésfeles kijelzőn,apropo,a kijelző felbontása,minősége nyilván nem rúg labdába az S4-essel szemben,de nem látszik rajta hogy egy hatvanezres cuccról beszélünk,és ez meglepő.
Itt van előttem négy készülék,egy S3-as,egy sima S4-es,egy Snapdragonos S4-es,meg az F6-os,és ha csak a működést veszem szemügyre,nem indokolt a tetemes felár,ami a másik kettőt jellemzi,(az S3-ast nem nézem,az használtan majdnem annyi mint az Lg.) -
zseko
veterán
Mindegy, nem akarok lovagolni rajta, csupán mint írtam ez nem egy rejtett véletlen hiba amit nem lehetett volna észrevenni rom tesztelés közben.
tehát elég sok tárhely lefoglalásra kerülhet idővel, jobbára feleslegesen.
vettem észre, 2.9GB volt
Közben frissítették az x-plore progit is, most már tudok törölni, másolni az sd-n. Ideje lenne megajándékozni egy-két sörrel
az egyik ha nem a legjobb filekezelő amit használok.
-
zseko
veterán
Tehát akkor teljességgel rendben van, hogy kiadtak adott tudással egy hardvert és most visszabutítják? Gondolok itt a glonass-ra. Vagy az sd kártya kezelésre. 2.1 óta vagyok androidos, 4.0.3 óta csak azt látom hogy folyamatosan hülyítik visszafelé az egészet. Ha lenne normális alternatíva, a következő rendszerem valószínűleg már nem android lenne. De nincs.
És mi lesz szerinted a másik módosítás majd?(#33815) kali azt gondoltam a glonass is a kitkat 'műve', akkor az ezek szerint a Samu sara? Nem tudom elhinni hogy ilyet nem vettek volna észre, ez eléggé ordas hiba ahhoz hogy ne szúrja ki a szemüket.
-
zseko
veterán
Tehát az, hogy 4.4 óta az sd-kártyát nem tudom a céljának megfelelően használni, és hogy az eddigi 22 műhold helyett most már csak 10-re csatlakozik fel, mert nem használja a glonass-t, az nem hiba hanem feature, értem, nagyszerű...
nem ellened szól, csak úgy általánosságban -
-
szabonagyur
félisten
Az illető azt írja, hogy úgy lett de természetesen én is ott leszek amikor az adott készülékkel befáradunk a telekom üzletbe, mivel kíváncsi vagyok mit mond az illető, nehogy más készülék legyen oda leadva meg nekem is átadva.
@migabi24: 100k lenne + a hálózati zár feloldás. Mennyire reális érte? 140k dominosan kb.
-
-
Semmilyen kóddal esetleg nem lehet visszaállítani?
Sajnos a telefon folyamatosan újraindulgat,sim kártyával is és anélkül is. Ahogy belép a menűbe,2mp,és újraindul. Ebből szerintem gari lesz,de gondoltuk hogy egy visszaállító kóddal esetleg még megmenthető a gariztatástól... -
ááá, minden van a vodás firmware verzióban, mint a búcsúban, így ezen szolgáltatós rom esetén marad a root és a cscc mókolás, ha product code módosításra szánja rá magát az ember - már ha adott firmware alatt minden szempontból van rá lehetőség.
GT-I9505XITEST VD2 vd2 VOD vod OMN omn ATL atl VDF vdf TCL tcl VDI vdi VGR vgr VDH vdh VDC vdc CNX cnx CYV cyv SWC swc MOB mob VIP vip SIM sim MTL mtl AVF avf 3IE 3ie DRE dre H3G h3g HUI hui HTS hts HTD htd TMN tmn MEO meo OPS ops TEL tel VAU... -
kishoris
tag
"tudsz rá számítógéprő másolni, csak a külsős alkalmazások nem írhatnak rá alapban."
Hát nekem ez valamiért nem működött!
Frissítette magát a telefon, onnan kezdve a külső SD-re írásnak lőttek. Nagyjából szétvetett az ideg, rootolni nem akartam, de nem maradt más választásom. A kingo 1.1.6 nem nem volt jó csak az új, az viszont ugrasztotta a knox számlálóját.
Most már csak abban bízok, hogy nem lesz garanciális probléma a telefonnal, vagy kitalálnak valamit a nálamnál okosabb emberek a knox nullázására... -
zseko
veterán
Lehetne még jobb is akár, ha nem b.szná el a google a romot (feltételezem szándékosan, mert azt azért nem gondolom hogy ekkora hülyék ülnek ott - aztán ki tudja...) :
- csak az az app nem indul el automatikusan amelyik nem akar, és
- ki sem lehet kapcsolni ezeket a sz.rokat root nélkül.Ha kell, ha nem, minden sz.r fut a háttérben, ha értelmetlen és felesleges a működésének szempontjából, akkor is.
Bocs, ez az egyik vesszőparipám, a másik meg a jogkezelés
De azt sem áll szándékukban rendesre megcsinálni, hiszen ha nem lehetne
adatot lopni a telefonokrólmonitorozni a használatot, akkor kevesebbszemétprogram készülne. -
Valken
tag
Köszi az infót.
Lehet, hogy már kérdeztem, de amint kijön a T-s KitKat, akkor csak simán rádurrantom abból is az 1 file-osat erre a független verzióra és ennyi? Mintha említetted volna, hogy akkor visszaáll minden a szolgáltatós értékekre.
Ui.: elnézést, hogy ennyit kérdezek, de amíg az Advance-omat össze-vissza buheráltam, addig ehhez úgy közelítek, mint a hímes tojáshoz.
-
Valken
tag
Én is ezt csináltam: a T-s 4.3-ra (persze pontosan nem tudom, melyik verzió volt az, illetve de: ami legutoljára érkezett hivatalos frissítés) ráhúztam a XEH 4.4.2-t (egy file-os), de én nem trükköztem se roottal, se a product code változtatással, úgy van most a telefon, ahogy Odin után lehúztam.
Emiatt lehet bármi gondom?
Természetesen amint kijön a T-s 4.4.2, rakom vissza azt, hátha lesz pár hibajavítás, ha már ennyit várakoztatnak.
-
-
Smile8822
senior tag
Köszönöm hogy ilyen bőven leírtad a dolgokat korrekt vagy teljes mértékben!
Hát nem tudom hogy mit csináljak mert ugye az i5c hibátlan minden téren, de felmerűlt bennem a csere is hogy hátha.
Engem az zavar csak hogy én ugye zsebben hordanám és félnék hogy megrepedne a kijelző.
De az hogy egy 4 magos telefon nem tud olyan lenni mint egy 2 magos ezt értem Android vs ios -ra, hát elég gáz szerintem azért 4 maggal meg dupla annyi memóriával legyen olyan mint az i5 pl.
Aztán pedig még most is sokan beszélik hogy még az s3 is lenyomja az i5 öt, mert 4 mag stb.
De sajnos még az s4 se.
Nem tudom mit csináljak erősen gondolkodom rajta. -
Rendben, rákérdezek
Egyébként kilátásban lehet valami jig-hez hasonló finomság, (vagy akár szoftveres megoldás) amivel törölhető lesz a számláló?
Gizmo94 - feljegyeztem az appot köszi, nem használtam még, bevallom nem is hallottam róla
Eddig csak a *#0*# , *#06# etc.. módon néztem őket.
Tehát akkor annyit fogok csinálni, hogy néhány napig (esetleg hétig) kap egy custom recovery nélküli rootot, és ha megtetszik a telefon, akkor nem adom el, és vállalom az esetleges garanciavesztést. -
Nagyon köszönöm
Tehát leegyszerűsítve, ha telefonon mondjuk gyári 4.3 lesz, és én szeretnék custom romot flashelni rá, akkor ugrik a garancia, mivel alapból annak telepítéséhez már módosított recovery kell?
Gizmo94 - link, még nem kérdeztem meg az illetőt, hogy milyen droid van rajta, de mivel év végi aligha hiszem, hogy 4.3 -tól öregebb.
-
-
tisvol
aktív tag
-
Valken
tag
Köszönöm szépen a választ.
Még annyi lenne, hogy a XEH felrakása után nem állítottam semmit (CSC, stb.), de elvileg nem is kellett.
Viszont amint kijön a T-s 4.2.2, azt tervezem visszarakni (ez a scroll bug nagyon zavar). Gondolom ott is elég lesz az egy file-os megoldás Odinnal és vélhetőleg a product code is visszaáll TMH-ra. -
galaxys80
veterán
Hát érdekes dolog ez a kernel fogyasztás.
Nálam egyik napról a másikra drasztikusan megnőtt az android os fogyasztása.
Semmit nem állítottam el, semmi új app nem került fel.
Pár nap múlva pedig magától visszaállt a normális fogyasztásba.
Szerintem ember nincsen aki megmondja, hogy mi okozza ezt valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest