- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pupper666
csendes tag
Én is feltettem, eddig nagyon megvagyok vele elégedve, bár az aksinak biztos kell pár nap mire teljesen beáll, de már most sokkal jobban bírja.
-
pupper666
csendes tag
valaki használ custom romot lollival amit érdemes lenne feltenni , mert a 4.4.2. gyári már nagyon unalmas akksi időben....
-
pupper666
csendes tag
válasz
tatu611088 #48959 üzenetére
Akkor örülj neki
Én is azok közé tartozom akinek nem bír sokat a KK. 2 óra átlag kijelző idő esetleg 3 óra de akkor már nagyon ki tesz magáért
Szóval jöhetne már Lolli
-
pupper666
csendes tag
válasz
hagymas7up #47241 üzenetére
igazából bár hozzá szokott a szemem , de hát zavaró azért...
-
pupper666
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnek, hogy csak nálam létezik egy apró probléma : a kijelző fényerő minimálisan változik úgymond ugrál hol erősebb hol vissza vesz egy picit. Nincs automatán, maxon megy. Semmiféle energiacsökkentő nem megy.
-
pupper666
csendes tag
Sziasztok. Sikerült elrepeszteni a kijelzőmet. T-mobilos garanciás. Milyen lehetőségem van arra hogy garanciásan megcsinálják? Esélytelen?
-
pupper666
csendes tag
Sziasztok. Az érdekelne , hogy ha helyszíni javítást kérek és nem találna hibát illetve ,ha bele kötne a knox 0X1 be csak mert látom van egy két szerencsés akinek azért megoldják így is a problémáját,akkor kell fizetnem a szolgáltatásért. ?
-
pupper666
csendes tag
A naptáros segítséget én is köszönöm
elég nehezen éltem nélküle
A smooth calendarral szépen dolgozik
-
pupper666
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődnék , hogy csak nekem nem akar rendesen szinkronizálni a Gmail? Nem kapok értesítést ha új levél jön. A legszebb hogy a gyári E-mail klienst sem tudom rávenni nagyon....
-
pupper666
csendes tag
Az előző Rendszer (ME2) gyorsabban töltött egy picit... Nem mintha most órákat várnék rá csak figyelmes lettem rá. És egy picit jobban is merül de panaszra nincs ok.
-
pupper666
csendes tag
Nektek is lassabban Tölti fel a telót vagy csak nekem?
-
pupper666
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #8036 üzenetére
milyen launcherrel lehet? apexet használok most ezzel elég jól pörög de itt nem találtam ilyet... na meg romolni nem akarok vele csak amit frissít s2 vel elég volt játszani mindig volt valami ami gyenge volt...
-
pupper666
csendes tag
Ez a frissítés mikor jön ki egy gyári T-s romra? Mennyit kell várni ? Bár most lekopogom semmire nincs panaszom az akksim is egyre jobb 2 hét után már.
-
pupper666
csendes tag
Hol látom ezt az utánhúzás problémát mert még nem vetem észre én se... 2 napja van rajta a frissítés.
-
pupper666
csendes tag
Ez az ME2 frissítés mit javított egyébként? A telepítésnél azt írta stabilitást. Ezzel meg is válaszoltam magamnak?
-
pupper666
csendes tag
válasz
Daryl Dixon #5772 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod.
-
pupper666
csendes tag
válasz
Daryl Dixon #4226 üzenetére
Szia. Érdeklődnék,hogy a tokod mennyire csúszós illetve mennyire nehéz akár a zsebedből kivenni? ilyet szeretnék venni én is...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest