Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg74
aktív tag
válasz
kengyel #38996 üzenetére
(#38978) metosz írta.
Sziasztok!
Ma reggel megérkezett a frissítés a független verzióra, esetleg valakinek van már v.milyen tapasztalat?Szia.
Nem néztem utána csak ahogy a fórumot olvastam, metosz fórum társ írása alapján otán akartam frissíteni a telefont de ezt írta ki:
Nem elérhető a szoftverfrissítő szolgáltatás. Túllépte a folyamatos frissítések maximális számát. Próbálja meg később, vagy frissítse az eszközt a Samsung Kies segítségével.A kies pedig azt "üzente, hogy ez a legfrissebb készülék szoftver
-
kengyel
nagyúr
-
mfranky
őstag
Van kids mode is újonnan
Lilásodás valóban maradt...
Azért nem árt neki egy factory reset... aki megcsinálta nézze meg a lilulást, én még nem reseteltem... -
frigoo
aktív tag
Jó lesz ez, meglátjátok!
-
VipJoco
tag
Nem sok újat látni ebben a frissítésben. Reméltem hogy ez a 4.4.3, de...
-
zseko
veterán
-
Weeman1
veterán
válasz
FrankMonzano #38983 üzenetére
Csak a türelem a megoldás ha Ota-n akarod frissíteni.
-
mfranky
őstag
A gps-t átírták "hely"-re a beállításokban...ez az új frissítés...
-
metosz
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel megérkezett a frissítés a független verzióra, esetleg valakinek van már v.milyen tapasztalat? -
Maxentius
addikt
(#38968) zooli69: Én ezt a verziót használom: [link]
(#38970) mgTerminator: Naaagyon vicces.
-
nadi94
csendes tag
Hali! Találkoztatok már olyan jelenséggel hogy a telefont egy kuzorral kell irányítani? Ha esetleg igen tudna valaki segíteni hogy ezt hogy tudnám kikapcsolni? Cm10-ről lenne szó, nem s4, de mivel nem találtam a telefonhoz életre utaló jelű fórumot gondoltam itt felteszem a kérdést! Köszi előre is!
-
szasza87
tag
válasz
mgTerminator #38970 üzenetére
Gondolom Google Play Edition akar lenni! De javítsatok ha tévedek!
-
nfsu17
veterán
válasz
nfsu17 #38877 üzenetére
rájöttem mitől lett "gyorsabb".
beléptem a fejlesztői beállításokba és láttam, hogy ki volt kapcsolva az áttűnési animáció.
én biztos nem kapcsoltam ki, mivel most léptem be először ide.
valamelyik progi kapcsolhatta ki akkor véletlenül.
egyedül az xplore fájlkezelőt telepítettem és töröltem mostanában, szerintem az kavarhatott be.
de ha nem is az, valami biztos, mert ki volt kapcsolva.
de nem gáz, úgy is kikapcsoltam volna.
most mind a 3 animációt kikapcsoltam, sok minden nem változott ezzel most, maradt olyan, mint tegnap. -
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #38960 üzenetére
A GPE-rom is pörgős.
-
papi77
addikt
Sajnos nekem is előjött az időnkénti újraindulási probléma az NF1-el
-
Maxentius
addikt
(#38949) K Norbi: a Black Edition-höz egy bőrhatású hátlap dukál, míg a Mist sötétkékre hajazó fekete színű elől-hátul.
(#38950) Dubuka: Elsősorban a hálózati lefedettségtől függ, hogy lát-e LTE vagy csak gyengébb antennákat.
-
Dubuka
csendes tag
Sziasztok!
Egy szakértőre lenne szükségem.
S4 LTE csak Edge kapcsolatra hajlandó, és néha G-re, mi lehet ennek az oka?
Olyant kérdeznék akik jártasak a ROM-ok cseréjében, Belső dolgok megváltoztatásában.
Válaszotokat Köszönöm!
Üdv: Zoltán -
norrberth
addikt
Sziasztok! miben különbözik a Samsung Galaxy S4 Black Edition a Black Mist től?
-
-
madve
tag
válasz
bull84ghia #38946 üzenetére
Próbálj meg engedélyezni neki adatkapcsolatot hátha segít a könnyebb pozicionálásban. (netről húzza le a gps holdak pozicióit...)
-
bull84ghia
őstag
Hello
A segítségemet kérték egy S4/primo ügyben.
A gond az vele hogy hiába lát 10-12 holdat(zölden jelzi őket) de a pontosságnál azt írja hogy nincs, a gps-időnél meg hogy nem elérhető.
Már fél órája kint van a szabad ég alatt a készülék. Mellé raktam egy Iphone 5 és egy régi mio navit szintén igoval azok sikeresen kapcsolódtak.
Én már hardverhibára gondolok.
Ha esetleg valaki már futott bele ilyenbe és talált rá megoldást azt szívesen fogadom.
Restart volt már a készüléken.
Az igo a play marketól lett letöltve legálisan. -
törölt tag
válasz
California1 #38941 üzenetére
És hogyan lépjek ki? Mármint a menüben nem jelenik meg a Google Play Szolgáltatások, viszont olyanok h Google és Google beállítások igen. Melyikben tudok kilépni?
-
törölt tag
Ti nem vettétek észre, hogy kb. 1 hónapja lecsökkent az akku üzemideje emiatt a Google Play Szolgáltatások miatt? Nekem 55%-ot ez fogyasztott. A többi 20% alatt volt. Tegnap letöröltem, rögtön visszaállt a régi üzemidő, viszont a telefon használhatatlan volt. 20 percenként hibaüzeneteket dobott, nem engedett be az Áruházba, meg csomó programot csak akkor nyitott volna meg, ha visszarakom ezt a sz@rt. Kénytelen voltam visszapakolni, viszont megint merül mint az állat.
Van erre megoldás?
-
oggy71
tag
Sziasztok!
Szokott lenni az S4-nek gsm modul hibája?
Ugyanis tegnap egy kb 20 km-es szakaszon ilyen mesebeli térerőm volt, és nem tudtam hívást indítan/fogadni.
Nem hinném, hogy Pécs környékén nincs térerő, bár hegy domb van bőven.
Vagy csak a tré tré? -
mgTerminator
veterán
-
dobobazsy
őstag
valahogy nem tudom cm11-re felrakni a samsung gyári zenelejátszóját?
az apollot ki nem állhatom, és én azzal is elvoltam gyári romon.
titanium backuppel lementve illetve nálam visszaállítva cm-en működhet szerintetek? -
Weeman1
veterán
válasz
ladatuning20 #38922 üzenetére
Gyárit,vagy custom-ot akarsz?
-
pupper666
csendes tag
Sziasztok. Sikerült elrepeszteni a kijelzőmet. T-mobilos garanciás. Milyen lehetőségem van arra hogy garanciásan megcsinálják? Esélytelen?
-
Weeman1
veterán
válasz
ladatuning20 #38919 üzenetére
Cseréld le a romot egy jobbra.
-
ladatuning20
csendes tag
sziasztok adott 1 S4es sürün le fagy nem kapom meg az üzeneteket nem tudom fel venni a hivásokat mielött fel veszem szét kapcsol, minden gyári telekomos. kérném a segitségeteket mit lehet tenni vele ill. miért csinálja ezt?? Bocsi ha hülyét kérdeztem köszi!!!
FONTOS LENNE! -
ladatuning20
csendes tag
sziasztok adott 1 S4es sürün le fagy nem kapom meg az üzeneteket nem tudom fel venni a hivásokat mielött fel veszem szét kapcsol, sürün le fagy, minden gyári telekomos. kérném a segitségeteket mit lehet tenni vele ill. miért csinálja ezt?? Bocsi ha hülyét kérdeztem köszi!!!
FONTOS LENNE! -
-Gerzson-
aktív tag
Sziasztok,
- A levelezőben a mellékletek alapértelmezett letöltési mappája : Storage/emulated/0/download
Hol tudom ezt megváltoztatni? -
ntomi0730
senior tag
válasz
mSchumi87 #38913 üzenetére
Szia. Ez a Samsung Protectiv Cover tok szerintem az egyik legjobb tok, természetesen ez az Én véleményem, és ráadásul gyári. Ha minden igaz, és jól emlékszem Gizmo94 is megtud erősíteni ebben, mert Ő is ezt használta, ill. használja. A Spigen Neo Hybrid-nél lényegesen kisebb.
-
bébi67
aktív tag
válasz
Gizmo94 #38738 üzenetére
Két farkas
Egy este az öreg cherokee indián mesélni kezdett az unokájának arról a csatáról, ami minden emberben zajlik.
Azt mondta: „Fiam, a csata két farkas között zajlik, akik mindannyiunkban ott lakoznak.
Egyikük a Rossz. - A düh, irigység, féltékenység, kapzsiság, erőszak, önsajnálat, bűntudat, harag, kisebbrendűség, hazugság, hamis büszkeség, felsőbbrendűség és az ego.
Másikuk a Jó. - Az öröm, béke, szeretet, remény, nyugalom, alázat, kedvesség, jóindulat, empátia, nagylelkűség, igazság, együttérzés és a hit."
Az unoka elgondolkozott egy pillanatra, majd megkérdezte nagyapját: „És melyik farkas győz?"
Az öreg indián mosolyogva válaszolt: „Az, amelyiket eteted."
Gizmó, adj enni a másiknak is !
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok valakinek esetleg volt már vagy van Samsung Protectiv Cover tok? Menyire jo, sokkal nagyob lesz tole a telefon?, milyen a fogása ezek erdekelnének. Jelenleg Spigen Neo Hybrid van, de ugye eltort az USB-nel a keret így kezd használhatatlan lenni ezert cserelnék de soha tobbet Spigen. Koszi
-
pedrobike
aktív tag
hali.az nf1es rom használhato valamennyire? köszi
-
ProdyG
őstag
válasz
sparks #38897 üzenetére
köszi!
Azt meg tudjátok mondani, hogy fent az értesítési sávban a térerő és Wifi jelek mellett mi az a nagy N betű? Nekem az mindig ott van, csak nem tudom mit jelent.
Illetve a kijelző alatti fizikai gomb nekem nem jár valami simán. Kicsit olyan az érzésem, amikor nyomkodom, mintha be lenne ragadva, vagy valami ragacsos folyadék került volna bele. Ilyet tapasztalt már valaki, vagy csak az enyém ilyen? Működik meg minden, csak nem érzem az igazinak...
-
bajzal
őstag
Újra szeretném rakni Odin-al a telefont.
Sammobile oldalon nem találtam Magyar független romot, az én telefonom pedig i9505 magyar és gyárilag független. garancia szempontjából csak magyar független jöhet szóba? Ha mondjuk németet vagy magyar vodafoneosat rakok fel az baj? Nem fogják áthúzni a garanciapapírt a samsungnál?Már semmi, megtaláltam! De egy leírást kaphatnék, hogyan kell az odin-t használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest