Hirdetés
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Galaxy S4, ( I9505) Tegnap feldugtam KIES-re, és zörgött, hogy frissítsem a telefon szoftverét. Elfogadtam, letöltöttem, most jelenleg a 4.4.2-es verzió fut rajta. ( Alapsáv: (I9505XXUGNE5) )
Vannak vele gondok, pl, amikor felnyitod, többször adja ki a felnyitásra beállított hangot, mintha az ujjad húzogatnád rajta. Vagy felnyitod, rányomsz bármelyik alkalmazásra, és nem csinál semmit. A telefon nincs lefagyva, de mégsem indít el semmit, ilyenkor a gombbal lezárom, újra felnyitom, és működik.Tudom, hogy nem fatális hibák ezek, de a telefon nem az enyém, hanem a barátnőmé. Most persze megkaptam, hogy elb@szom a telefonját... Abban biztos vagyok, hogy itt mindenki ezt a verziót használja, vagy az újabbat, ha valaki tudna segíteni benne, hogy honnan, és mit kell letölteni, illetve feltenni ahhoz, hogy rendesen működjön a teló, megköszönném. Nem sürgős, úgyis csak egy pár nap múlva tudok nekikezdeni. Addig is minden jótanácsot előre is köszönök!!!!!!!!
-
bb.bocs
őstag
én azt hallottam, ha vizbe kerül idővel oxidálódni fog ,és csak a pénz megy rá és a gond lesz vele. ez kiszámíthatatlan. nem sok időt úszott, de a víz az víz, az oxidálódás meg hozzátartozik. ha rosszul gondolom javítsatok ki
-
Gizmo94
veterán
válasz
dobobazsy #39891 üzenetére
Kapd szét, ne pöcsölj, tök egyszerű, tönkre sem tudod tenni. Az lehet, hogy a hátlap alá nem ment be víz, csak van az alján egy usb port, meg felül egy füles jack aljzat.. Ez a két neurotikus pontja van, ahol kb. 1 tized sec alatt bemegy a víz... Én szétkapnám tuti a leírtak szerint takarítanám utána.. Egyébként szerintem nem halt az be. Még most nem... Majd később fog.
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #39893 üzenetére
pedig bátraké a szerencse!
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #39890 üzenetére
a szerelő.. no de én még soha nem szedtem szét ilyen telefont.
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #39888 üzenetére
jézusom én inkább nem bántom
köszi a linket!
kizárt, hogy szétszedés nélkül kiszáradjon és túlélje?
anno ismerősöm beleejtette kétszer a galaxy gioját a vízbe, mindkettőt túlélte pedig abba se nagyon volt beleavatkozva. -
dobobazsy
őstag
válasz
Gizmo94 #39872 üzenetére
kicsavartam a csavarokat, de nem jöttem rá hogy jön szét a teló.
az enyém szerintem egy másodpercet se volt a vízbe, rögtön nyúltam érte és rántottam kifele az akksit is.
a hátlap alá se jutott be rendesen a víz.akkor ezek szerint elég jó rá az esély, hogy behalt a teló
-
lkristóf
senior tag
válasz
-=Tiger=- #39882 üzenetére
Hmm, jól hangzik
majd holnap megjön a telefon és meglátom. Lehet, hogy nem is rendelek hozzá, de én is szeretek vigyázni a cuccaimra, kijelzőre sem veszek egy tempered glass védőüveget hanem elég a fólia is (szerintem nem viszem túlzásba). Régi telefonomra nem raktam fóliát, bőr tokba volt horda, vigyáztam rá és az is összekarcolódott, jó hogy nem volt az Gorilla Glass, de akkor is vigyáztam rá és mégis.
-
silvergod
őstag
válasz
bb.bocs #39876 üzenetére
ja az enyém is kb addig még garis...
a fóliázást az s advancemen kezdtem anno aztán az s4 minin folytattam...szóval erre már profin ráhúzom úgy hogy szinte alig látszik..egy réteg sima celuxmehet rá a tpu úgy se látszik milyen alatta ha kicsit elrontja az ember
ha meg elhasználódik rajta újrahúzom ...más:
találkozott már valaki olyannal hogy a gyári töltő csatlakozója túl laza?
kis oldalirányú érintésre/feszülésre egyből kiesik belőle..de szemből húzva is könnyen kijön..ezt cserélik garanciában? kábel cserét kell kérni vagy komplett töltőt?
köszi -
-
válasz
lionhearted #39850 üzenetére
Nem képes szimultán kezelni, úgy látom ilyen kliens oldalról nincs is még, csak a router adja a két jelet egyszerre... hát pech. Jöhet az AC router.
-
tisvol
aktív tag
válasz
dobobazsy #39869 üzenetére
Jártam én is így S2-vel és S3-al is. Akksi rögtön ki, szétszedni amennyire tudod, ami csatit tudsz, húzzd le. Hajszárítót ráengedni. A rizs viszont nem lesz elég. Vidd be egy olyan szervizbe ahol tudnak ultrahangos tisztítás csinálni. Ott szétszedik atomjaira. Nekem mindkét telefonomat sikerült így megmenteni. Pár ezer forintos tétel, de ennyit megér.
-
LaTisza
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csak most kapcsolódok be a fórumba, igyekszem elolvasni mindent, de eddig nem találtam hasonló problémát.
Adott egy S4, valamint vele a hangi problémák. Egyszerűen se fülessel se hangszóróval semmilyen hangot nem ad ki a telefon. Egyesek szerint a processzor csere javíthat a dolgon, bizonyos ez szerintetek? És ha igen, ezt hol tudom a legkönnyebben, legolcsóbban megejteni?
Előre is köszi a válaszokat! -
silvergod
őstag
válasz
bb.bocs #39866 üzenetére
én is félek hogy lejön a réteg róla..de apám te túlteszel rajtam is
Sok tokot próbáltam neo hybrid is volt ami nem tetszett mert más a fogása tőle...
a középkeret lepattog nincs gond ebayen 2 ezer körül van max...vagy cseréli a szervizes ha aranyos
a gond a felső vékony résszel van mert az kijelzővel együtt megy csak ugye...de 2 tok maradt ami bejött a sima olcsó tpu
és most egy s-view bőrös (az aláírásomban megtalálod)
a keretre meg egy vékony fólia mehet rá a tok nem árt neki semmi -
Gizmo94
veterán
válasz
dobobazsy #39871 üzenetére
Szét kellene azt csavarozni még most és alkoholos fogkefével átdörgölni az egészet, utána meg hajszárítóval szárítani. A rizs nagyon jó, de ha befolyt az alaplaphoz a víz, akkor ott holnapra korrodálni fogja az érzékenyebb alkatrészeket. És a baj az, hogy ezt így kívülről meg nem mondod, hogy befolyt vagy sem, illetőleg mennyi és hová. Igen, jártunk már így, i5-öt ejtettünk vízbe, kb. negyed percet töltött víz alatt a kihalászásig, ki is fingott mint a szar.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Don't Panic #39870 üzenetére
beleraktam, holnap délután megpróbálom bekapcsolni és lesz ami lesz
-
dobobazsy
őstag
vízbe ejtettem a telefonom. elmerült, de rögtön kivettem belőle, szétszedtem és kikaptam az akksit. azóta nem kapcsoltam be. hajszárítóval megszárítottuk valamennyire, most hanyagolom egy darabig.
van valami jótanácsotok? meghalt a telóm? valaki járt már így? -
-
bb.bocs
őstag
válasz
szasza87 #39856 üzenetére
Köszi köszi mindenki.lehet ra bízom a telomat akkor.ez az OtterBox sem rossz de ritka amikor elejtem meg most már van egy adapterem és csak e nélkül a tok nélkül férek hozzá. Akkor ahogy látóm mindenki dicséri nem csúszkal nem koptatja a kromot teljesen fedi és védi. Akkor majd megnézem ha szánok rá ennyit. Köszi a segítséget mindenkinek atgondolom
-
migabi24
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #39860 üzenetére
Mennyit kostál egy alaplapcsere?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Volt a szerelő, megkérdeztem, mi az álláspont a Knox-szal kapcsolatban: Szóval ha ugrik a Knox, és folytatni akarod a garanciális időszakot, akkor az alaplapcserét fizetni kell. Ezután értelemszerűen újra 0-s a Knox és folytatódik a garanciaidő.
-
norrberth
addikt
-
[P]laci
senior tag
válasz
dobobazsy #39852 üzenetére
Parancsolj:
Android L Developer Preview bemutató -
válasz
Tesztelo.hu #39849 üzenetére
Egyébként, erre két megoldás is van, nem csak a MIMO antenna beszerelése (ilyen egyébként az S5-ben elvileg van...), hanem a Channel bonding támogatása, azaz a 40MHz-es sávok kihasználása. Ezzel elérhető lenne ugyanúgy a 150Mbps, a kettővel együtt pedig a 300Mbps. Ezt amúgy nem igazán szeretik, mert a 2.4GHz-es sáv nagyon le van terhelve így is, hát még ha 2 helyet foglalna mindenki...
Ugyan még nem próbáltam, de mivel az S4 is támogatja az 5GHz-es sávokat is, ezért van rajta 2 antenna, így ha szimultán képes kezelni a 2 sávot, akkor esélyed van 20MHz-es sávoknál 150, 40MHz-enél 300Mbps sebességre így is. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Dare2Live #39731 üzenetére
Hozzáadtam, így se ad netet a csatlakozó gépnek. Ma jön a szerelő, majd megkérdem tőle.
Más: Most néztem utána, hogy az S4 csak egy streamen tud a Wifihez csatlakozni, így hiába van 150 vagy 300-as Wifije az embernek, ahhoz is csak 72 Mbiten tud csatlakozni (n szabványon). Az olcsó kínai tabletem meg simán csatlakozik 135 Mbiten, 2 streamen... AC támogatás helyett inkább tettek volna bele 2 streames Wifi modult, sokkal ésszerűbb lett volna (enyhén szólva több embernek van n-es routere mint AC-s). Lehet, hogy a specifikáció nem nézett volna ki olyan szépen az AC támogatás esetleges hiánya miatt, de a vevő jobban járt volna. Ez hasonló kategória, mint a fényképezőgépeknél a megapixelek értelmetlen növelése...
-
Maxentius
addikt
Nem tudom, volt-e már: elkezdték XDA-n az Android L-t portolni...
-
-
borsodika
őstag
Nf1-es romra jelzett a telefonom, hogy van OTA-n frissítés. A legmegdöbbentőbb számomra, hogy a telefon towelroot-al rootolt és ennek ellenére is megy az OTA, eddig ilyen nem volt. Lehet tudni valamit erről a frissítésről mit takar, érdemes-e leszedni?
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
válasz
migabi24 #39836 üzenetére
szuper, akkor nem gyalulja le a krómot, meg nem kerül alá por meeg ilyenek
mondjuk garis, csak hát na
most ez az otterbox is jó, csak nagy azért, és eddig 2szer ejtettem le,es mintha 1 helyen a krm recés lenne, de látványra nem látszik pattogzódás semmi.talán mikroszkóppal
ti hol vettétek? hol a legolcsóbb és hol van több színben ?
-
bb.bocs
őstag
-
lkristóf
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a black edition féle s4 -nek ugyebár a hátlapja ilyen bőr hatást kelt és emiatt nem e nagyobb mint a sima s4 -nek, hogy az ilyen kapható szilikon/kemény hátlapok tokok vagy minek hívják ezeket attól még rá menne e, előre is köszi.
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #39824 üzenetére
De a legegyszerűbb.
Le ment mindent,utána factry reset.
És visszapakolja a mentéseket. -
Dare2Live
félisten
128gbs micro SDt használ valaki?
Ahogy nézem elvileg vinnie kéne...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #39826 üzenetére
Ezt valahogy biztosra vettem volna.
Más - puszta kíváncsiságból átfutottam a Note 3 tesztjét MA-n és megnéztem a topik összefoglalót is, amin világosan látszik, hogy sokkal részletesebb, mint a miénk. Nem kellene kiegészíteni a mi összefoglalónkat is azzal a listával ami Android fogalmak címmel kezdődik? Szerintem jól jönne.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #39823 üzenetére
Persze, túlélem nélküle, megaztán megnyugodtam, hogy csak egy eltávolított "bigyó" miatt nem vált.
-
-=Tiger=-
tag
Ha elmúlt 1 éves a készülék, akkor az akku már nem garis?
-
mipityu
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek: biztonságos módba kapcsolt a telefonom és nem tudom kikapcsolni ezt az opciót.
Próbáltam már az akku kivételt - hosszabb időre is.
Ha simán bekapcsolom, akkor kitesz egy ablakot, ami úgy néz ki, mint a downloadé, de critical error olvasható az ablakban és nem reagál a hangerő gombokra.
Ha hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre nyomom, akkor bekapcsol, de marad a biztságos mód - nem használható semmilyen utólag telepített program és az alkalmazás kezelő menüben látszanak csak, hogy telepítve vannak.Tud valaki megoldást?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #39811 üzenetére
Naés mi volt az pontosan aminek a hiánya ezt okozza?
-
RazoR
veterán
Hali. Valaki meg tudja mondani, hogy ami sekerült s4-en magyarítás az miért nem megy s4 minin???
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Enyhe rövid ideig tartó képernyővibrálással találkozott már valaki? Mi okozhatja?!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #39807 üzenetére
Igen, jól gondolod az hiányzik. Najó, annyira nem hiányzik, csak nem értem miért nem jön be. Nem tiltottam semmit, inkább eltávolítom ami nem kell. De az MCM, Hotel Rest meg a többi szemét nem releváns.
-
RazoR
veterán
Kanadai SGH i337M 4.4.2, towelroot-tal rootolva set local and language-el full magyar!!!!
-
ubisali
csendes tag
válasz
kissadam22 #39800 üzenetére
Nem kell programokkal próbálkozni! Feljelentést kell tenni és a hatóság cella és torony adatokkal bővített, kimenő és bejövő híváslistát lekéri az IMEI szám alapján!
Valamint meg tudja állapítani, hogy az adott IMEI számú készüléket milyen hívószámú sim-ekkel használták, használják! -
bb.bocs
őstag
amúgy milyenn sima szilikon tokot ajánlotok? s wiew ot néztem, csak arra kée hogy a krómot védje, teljesen, viszont olyaokat hallottam hogy az s wiewokban is meg sokban mozog a teló és a krómkeretet gyilkolja a tok ami arra való hogy védje
na most hogy is van ez?
otterboxot lehet lecserélném kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest