Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiERHcSc
tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy letöltötte a teló a 4.4.2-es frissítést, de nem szeretném felrakni - az eddigi hozzászólások tükrében - viszont nincs olyan opció, hogy elvet, vagy cancel, csak az, hogy 3 óra múlva emlékeztet. Ezt meg lehet valahogy szüntetni? Vagy letörölni valahonnan a letöltött adatokat? Most már kikapcsoltam az automata frissítést...
Előre is köszi: wiER
-
ricsi0307
senior tag
Azt egyébként honnan tudom, hogy egy főzött rom KNOX free-e?Most néztem ezt a MYBA romot nagyon tetszetős de nincs sehova írva, hogy knox barát lenne, addig meg nem fogom felpakolni amíg nem győződtem meg erről 1000%-ig.
-
teki91
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a gyári fülesen eddig tudtam a zene lejátszót kezelni (Hangosítás, tekerés, play/pause). Viszont a mai nap egyszerűen semmire nem reagált, most lehet, hogy beszart és akkor cserélik-e ?(februári a készülék) vagy a beállításokban nyomtam el valamit és nem találom hol?
Köszi a segítséget!
-
pixelblondie
senior tag
-
bb.bocs
őstag
no sok kérdésemre még nem kaptamválaszt
most megint jön pár
1 usb mobilnetet otg kábellel tudok üzemeltetni hogy a netes kártyáról menjen a net, a hálóózat viszont a teló simét használja? (szrtem nem)
másik kérdésem. a samsungnál beregisztráltam, és közölték hogy a +2hó garit nem kaphatom meg mert ..."A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. "
ergo én nem kaphatok+2 hónapot a samsungomra mert nem a samu hozta forgalomba?-_- no komment -
bébi67
aktív tag
válasz
pixelblondie #37080 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy a glonasst is használja !
-
ferrari1
őstag
válasz
Rascally81 #37079 üzenetére
Knox ugrással lehet.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
pixelblondie #37080 üzenetére
Nincs lilulásod sem? Nézegesd meg beállításoknál is, ha ott sincs...akkor jó neked.
-
pixelblondie
senior tag
Hogyan van az, hogy vannak, akiknél egy határ sz@r a csoki, másoknál meg, mint pl. nálam meg semmi baj sincs vele, sőt gyorsabb, mint a 4.3 volt? Se lilulás, se forróság, se rosszabb akkuidő.
Nem értem. Mi erre a magyarázat? -
-
Ateszpapa
addikt
-
Gyula84
veterán
válasz
papi77 #37067 üzenetére
mintha jó lenne abban a glonass már vagy mi egy ilyent találtam meg knox 2.0
-
papi77
addikt
Az új német romot már próbálta valaki?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Gizmo94 #37064 üzenetére
Amikor volt a szervizes kijelzőt cserélni, akkor mutattam neki a hátlapot, mert letört egy darabka belőle pont ott ahol le lehet pattintani a készülékről. Mondanom sem kell hogy nem cserélte ki. Sőt, az usb kábelemről meg 1 centi hosszan levált a szigetelés, csak a csupasz kábel látszik. Azt sem cserélte ki. Pedig látszott is hogy a melegtől töltés közben be is sárgult Mind a két csatlakozón. Azt meg vehettem nála 1500 ft ért.
-
ricsi0307
senior tag
Nincs valakinek eladó gyári teljesen új fehér hátlapja?Katasztrófa ahogy az enyém kinéz szanaszét tört a lakk alatt vagy talán maga a lakk nem tudom de nagyon csúnya.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
kissandras20 #37050 üzenetére
Hasonloan vagyok en is vele.
Hasznalom sokszor a gpst, elnavigal, de az akksi merules jobban zavar.
Rettenet mennyire zabal a 4.4. -
upbuvar
tag
válasz
upbuvar #36887 üzenetére
Glonass - új fejlemények.
Délelőtt és délután is hívott egy-egy szerelő, pontosítani a holnapi időpontot.
A második részletesebben kikérdezett a problémáról, és említette, hogy a napokban több hasonló bejelentést is kaptak. Abban maradtunk, hogy legrosszabb esetben megpróbálhatunk visszaállni a 4.3-ra, de ezt nem ígéri 100%-ra, mert még meg kell beszélni a főnökével.
Kb. negyed órával ezután újabb hívást kaptam egy 3. emberkétől, a hosszabb beszélgetést összefoglalva: a probléma ismert, szoftveres, pillanatnyilag nem javítható. A Samsung (most) nem engedélyezi a 4.3-ra visszaállást.
Két hét türelmet kért, keresik a megoldást.
Folyt. köv. -
Safari
tag
válasz
EasyLife #37042 üzenetére
2-3 óra szeszelés után még simán látom... viszont 4-6 óra után.. már édesapám se látja...
az első kérdésemre valaki!? mmint nem az első első kérdésre, hanem a második első kérdésre(hogy nem működik a futás számolás, vagy a bicikli számolás)
mert most láttam, hogy ha rákattintom a frissítésre, akart lejönni valami 400megás fájl.. ezt érdemes telepíteni? -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki linkelni gyors letöltésű, új t-s kit-kat romot. A sammobile-ról próbáltam háromszor, /és már eléggé meguntam/ de mindig hibás letöltés lett a vége! /szervìzfutár miatt kéne, mert most egy elvileg xeh van fent, de a pc-kód mégis szlovák :-(, meg amúgyis fel akarom rakni a thm pc kódosat :-)/
Köszi előre is a segítséget! -
EasyLife
aktív tag
válasz
Safari #37037 üzenetére
„Olyan is elő szokott fordulni, hogy például ahol sokáig nincs térerő mondjuk 2-3 óráig(pince helység), azután kimegyek ahol tudom, hogy már kellene egyszerűen nem talál magától hálózatot, kivéve, ha újraindítom.”
Vidék... pince helység.... 2-3 óra lent...
Én azon csodálkozom hogy látod egyáltalán a kijelzőt, egy vidéki boros pincében eltöltött 2-3 óra után én örültem hogy ki tudtam mászni
-
Tibcsi68
tag
-
Safari
tag
halihó!
A telefonon eredeti t-s rom van, nincs hozzányúlva semmi..(igaz, hogy már rá lehet tenni bármit, ami nem ugrasztja meg a knoxot?)
Több problémám is lenne a telefonnal, ha valaki tudná rá válaszolni azt megköszönném!
Az első, hogy nem működik az s health nevű program. a lépésszámlálója az jó, de ha mondjuk futni viszem, vagy bicózni, akkor 0km/h val megyek, és 0 km teszek meg. lehet átállítottam valamit, mert letöltöttem az endomondot és azzal sem működött.
A második nagyon bosszantó hiba, hogy sokszor nincs térerő. én városban lakom, de amikor hazamegyek a szüleimhez falura, hát olyan helyeken nincs térerő, ahol máskor más telefonnal símán volt. próbáltam átállítani, hogy egyáltalán ne is keresse a 4g-t, de nem használt. Olvastam még amikor rákerestem erre a problémára régebben, hogy valaki találkozott ilyen problémával, valaki meg nem. Olyan is elő szokott fordulni, hogy például ahol sokáig nincs térerő mondjuk 2-3 óráig(pince helység), azután kimegyek ahol tudom, hogy már kellene egyszerűen nem talál magától hálózatot, kivéve, ha újraindítom.
A harmadik, hogy azt is olvastam valakiknél a bekapcsoló gomb van benyomódva/lötyög. Nálam a hangerő szabályzója van benyomódva és lötyög. Kezdetektől fogva, csak mindig lusta voltam kihívni csak emiatt a szervizest,de most már elérkeztünk a negyedik ponthoz
Hogy körülbelül két hónapja, ha a gyári töltőjével töltöm és kicsit megmozgatom, akkor nem tölt, hanem csak rá van dugva, és nem is érzékeli, ha picit megmozgatom az aljzatban a kábelt egyből jó, de ha megint picit hozzáérek megint nem jó.
Köszönöm a válaszotokat! -
upbuvar
tag
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Nemsokára én is S4 tulaj leszek. Knox countert hogy is tudom megnézni? Átvételkor fontos kérdés
Köszi
-
dobobazsy
őstag
egy gyors governor/scheduler párost keresek. valakinek van valami tippje?
itt nem sokszor volt erről szó. ktoonservativeq governort és sio schedulert használok.
van ezeknél jobb? -
mgTerminator
veterán
-
scapegt
őstag
-
sparks
senior tag
válasz
Bigboy30 #37017 üzenetére
Őszintén szólva nem figyeltem, hogy nézte-e, de mondta, hogy knox ugrásnál ugrik az alaplapi garancia. Pont a szoftver visszatöltés miatt beszéltünk róla. De úgy vettem ki a szavaiból, hogy alaplapcsere esetén nézi a knoxot és kijelzőnél nem foglalkozik vele. Persze gondolom ez is változó lehet szerelőnként
-
Gizmo94
veterán
Az eredetinek a mintázata nálam inkább pöttyös, mintsem szálcsiszolt, az az S3-on volt. Nézem két S4-en is, inkább sötétszürke alapon apró pontoknak írnám ezt le, mint szálcsiszolásnak. A gombokon kikapcsolod a világítást, szerintem egy fóliával lazán el fog menni. De te tudod. ;-)
-
zx6r
aktív tag
válasz
Gizmo94 #37021 üzenetére
Hàt az baj,hogy az eredetinek a mintàzata,ilyen szàlcsiszolt fémre hasonlìt ennek meg ilyen pöttyös csak ìgy tudom leìrni
meg az érintő gom szìne is kék lett sajna,na meg a vissza gomb kék is meg fehér is mert pont lehetett egy sérülés az üvegen és elég gàzul néz ki még jó ,hogy ki lehet kapcsoni a vilàgìtàst
Ezt leszàmìtva tényleg ügyes a Gabe sràc mertbkorrektul ràrakta.Ami pozitìvum ,hogy folia nelkul hasznàlom azota is ,és mikro karc sincs rajta
-
Gizmo94
veterán
Ha te nem látsz változást a gyárihoz képest az üvegcsere után, akkor ő sem fog.
Ügyes gyerek a Gabe.
Egy fólia letapicskolva nem árt, de egyébként szerintem foglalkozni sem fognak vele túlzottan. A knox már gázabb, de annak meg nem sok köze van a kijelzőhöz, max az alaplapod lehetne garivesztes, ha annyira akarná.
-
zx6r
aktív tag
válasz
Weeman1 #37016 üzenetére
Megàllapodok most én is egy kis időre úgy érzem
Az eddigi GE romokkal az akksi idő volt a legnagyobb bajom ezért vàltoggattam ....nem tudom hogy ebben hogy sikerült ìgy megoldani
Egy másik kérdés.Mit gondoltok ha kihîvnàm a samu szervizest észrevenné hogy lett üveg cserélve a telon meg persze knoxos?
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #37013 üzenetére
Mondjuk ez igaz :-) de ebbe az elknoxosodott világba már bárki szétpergetheti a telefonját
-
sparks
senior tag
Itt volt a szervizes. Glonass problémában nem tudott segíteni (én magyaráztam meg neki mi az a Glonass
) De a recsegő home gombom miatt ismét új kijelzőt kaptam. Lassan betelik a garanciapapír, még egy hely maradt
Csak bízni tudok benne, hogy a következő szoftverfrissítésnél megoldódik ez a Glonass probléma is. De meg kell jegyeznem, hogy mind a mai napig lenyűgöz, hogy ilyen szerviz szolgáltatás létezik. Hétvégén jeleztem a problémám, hétfőn hívtak telefonon és ma reggel 9 órakor már itt is volt a srác és 15 perc alatt elvégezte a cserét, le a kalappal
-
bb.bocs
őstag
nekem is az volt az elsö. spigen féle ultra hibriiiid tok
de azt a műanyag keretet ami a guira megy sikeresen eltörtem,de attól még a helyén marad, és azt vettem észre hogy nem fedi teljesen, ezred mmeket kilátszik a krómkeret. de gondolom nem fog kopni mert 90%ban védi, és max az eséstől pereghet le.vagy anyaghiba miatt, amit értlek ilyen áru mobilnál
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #36979 üzenetére
És ha kikapcsolta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest