Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Persze, hogy Glonass nélkül is működik a GPS és sima navigációhoz több, mint elég. Én azonban használom olyasmire is, ahol szükség van a Glonass támogatásra - magas épületek között vagy hegyes-völgyes terepen - itt a sima GPS elvérzik és 30-50 métereket képes tévedni, míg Glonass támogatással igen hatékony ilyen helyeken is. Amikor ezt a telefont vettem 180 ezerért, akkor fő szempont volt a GPS+Glonass páros megléte. A samsung pedig ezt tönkretette és hónapok óta szarik a vevők fejére, pedig nyilvánvalóan tud a hibáról, mert a külföldi fórumokban is rengetegen panaszkodnak erről....
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #36893 üzenetére
Azt nem a GPS dönti el..
Ne légy cinikus...
Köszi migabi24! -
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #36893 üzenetére
-
migabi24
nagyúr
-
upbuvar
tag
válasz
sparks #36889 üzenetére
A javítócsomag tényleg hiányzik, de az ügyfélszolgálat eddig 5 csillagos.
A hét minden napján 8-20 óráig elérhetőek, nem kell perceket várakozni, az ügyintézők kedvesek.
Valljuk be, Glonass nélkül is másodpercek alatt van pozíció, számomra inkább elvi kérdés végigjárni az utat. -
Petyyyyy
addikt
Na srácok, megvan a mai jó tanácsom: Ne multitaskingoljatok 41 óra ébrenlét után. Másolgattam a tartalmakat pendrive-ról gépre és fordítva, közben meg gépre dugtam a telefont is, hogy akkor pár zenét usb-ről rápakolok. Csakhogy a Kies meg volt nyitva, húgom úgy hagyta. Fel is ugrott az üzenet, akarom e frissíteni a FW-t, de mivel másolás közben is percenként hetven figyelmeztetés van már meglévő fájlok miatt, csak toltam egy entert "bő gázzal" majd alt+tab és azon az ablakon (másolás megerősítése) ugyanígy. Másolások végeztek, de látom még valami küzd. Szóval KitKat a fülembe a figyelmetlenségem miatt.
Egyelőre nincs problem, de már nem csak poweramp lilul, hanem beállításoknál is. Cserébe fürgébb lett, kevesebb RAM van használatban (nem izgat, használja) és az appok megnyitása/bezárára, képernyő zárása/feloldása is finomabb lett. Sőt wifire is gyorsabban kapcsolódik. -
migabi24
nagyúr
Persze, a glonassos telefonok előtt is volt élet, anélkül is lát vagy 15-20 holdat, a poziciódhoz meg 4 is elég
-
doe2
tag
Helló!
Valaki vett már ebayről vezeték nélküli töltőt?
Megfelelően működik?
Egy linket kérhetek hozzá,hogy melyik a megbízható eladó?
Köszönöm -
upbuvar
tag
válasz
upbuvar #36825 üzenetére
Glonass hiba KitKat frissítés után
Na, bár kisebb késéssel, de megvolt a kapcsolatfelvétel. Egy technikus kapcsolódott a telefonomhoz, és átvette a vezérlést.
Javaslatomra a már telepített GPS Data programot használta.
Elmondása szerint én voltam az első, aki ezt a fajta problémát jelezte.
Abban maradtunk, hogy csinálok egy gyári visszaállítást (felesleges, de ilyen az úttörők élete), és ha ezután is jelentkezik a probléma, helyszíni javítást kérek.
Folyt.köv. -
gery14
senior tag
Na most akkor I9505 re nem lehet fellrakni a miuit? Dejo h tegnap nem raktam fell.
-
zseko
veterán
válasz
Oppenheimer #36546 üzenetére
5 napig nem nem néztem rá, lett 300 hsz.
-
biker10
tag
Sziasztok!
Régen olvastam a fórumot, lehet szó volt már róla.
Most este szólt a telefon, hogy van új frissítés. Nem volt hozzányúlva sose, minden a gyári.
A T-Mobile adta ki a legkésőbb, de ezt a kérdést telepítés előtt kellett volna feltennem, csak gyorsan rányomtam...
Sokkal rosszabb a Kit kat, mint a Jelly bean?
Mi a tapasztalatotok?Köszi a válaszokat.
-
Valken
tag
Lehet megöltök, de valaki esetleg tudna egy linket adni a T-s 4.4.2-höz?
Ugyan most is az van a telefonon (szenvedek is vele rendesen
), de ez az 5 fileos XEH, ráadásul szlovák CSC-vel, gondoltam legalább legyen rajta a gyári firmware.
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
zx6r
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2657322
-
zx6r
aktív tag
válasz
Weeman1 #36866 üzenetére
Kipróbàltam ma a miui v5-öt két verziót is az egyiken nem volt magyar nyelv viszont egész gyors volt,a màsikon volt .magyar,de eléggé laggolt a c-romhoz képest...Viszont valóban fasza kis rom lenne
....belinkelem ha érdekel amit kipróbáltam a nem multit mert ez a jobbik....a leìrásban az van all langauge de én magyart nem talàltam benne
-
kabala85
újonc
Sziasztok!
Megjött a frissítés a telefonomra (4.4.2). Ha telepítem a szoftverfrissítést akkor a telefonon tárolt képeim és az S-tervezőbe beírt jegyzéseim megmaradnak vagy törlődni fognak?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
dobobazsy
őstag
melyik a legsmoothabb TW alapú ROM? Omega van fent, de valamiért nem az igazi. sok az apró akadás.
-
Weeman1
veterán
válasz
Gizmo94 #36857 üzenetére
Már felraktam a **C-RoM** -4.4.2- -v6.5-öt,
elég jó eddig. -
istvannet
csendes tag
Hi!
Feltettem a 4.4.2-t aztán képeket, videókat felmásoltam gépről, de a galériába nem idő szerint jelennek meg hanem típus szerint.
Valahogyan át lehet állítani? -
beldeczki
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ, először is megy rá magyar független 4.3, meg CSC-t átírjuk. Utána a többit majd ő eldönti.
-
Gizmo94
veterán
válasz
beldeczki #36846 üzenetére
Nem, semmiképpen sem amiatt, a rom nem függetleníti a telefont, ahhoz más módszer kell. Valószínűleg akkor éppen ez lehetett a legfrissebb 4.3 ami kijött, így ezt dobták fel rá. A magyar kiadások mindig késnek, hol német, svájci, francia az első és ha siet valaki, azt szedi Samfirmware-ről ami éppen megjelent. Egyébként az égvilágon semmi jelentősége nincs, hogy melyik van rajta, minden EU-s ban van magyar nyelv. Maximum ha garanciáztatni kell, akkor érdemes előtte visszarakni rá a Telenoros romot.
-
beldeczki
aktív tag
válasz
Gizmo94 #36842 üzenetére
Egy utolsó kérdés. Hogy került rá francia ROM? Gyárilag telenor függő volt.
Amúgy a mostanival sincs gondja, csak már kiakarja próbálni kitkat-et, én is mondtam neki, hogy elég sok hibáról írnak itt fórumban, de ő akkor is akarja... Amúgy köszi a segítséget, így már menni fog a dolog.
-
Gizmo94
veterán
válasz
beldeczki #36841 üzenetére
Ez egy 4.3-as rom ami most rajta van. Ha rám hallgatsz, nem rakjátok fel a 4.4-es Kitkatet, csak az egyel előbbi magyar 4.3-ast. De akkor a 4.4.Kitkat-re fog frissíteni, ha engeditek és nem tiltjátok le a frissítést.
Ha pedig azt rakod fel amit linkeltél, és bármi miatt nem tetszik, vagy nem válna be, már nem tudsz visszatérni 4.3-as romra. Részemről nem ajánlott a 4.4 felrakása, bár van akiknek fent van és szeretik, de többen szidják sokkal. Olvassatok vissza egy kicsit a topikban, nagyon sokaknál hibákat generál a 4.4 , glonass-t nem használja a gps-nél, és eléggé sok bugja van. Ha magyar csc-s romot akartok, szerintem inkább a legutolsó 4.3-at tegyétek fel és ne frissítsétek még a 4.4-re.
Én nem bántanám azt a telefont egyelőre a helyetekben, ha jól megy, de ez egyéni döntés kérdése. Ha mindenképpen magyar kiadású rom kell, akkor én a I9505XXUEMKF -et javaslom. A 4.3-ak nagyon szépen futnak, minden probléma nélkül. -
-
ricsi0307
senior tag
Ennyit bír nagyon komoly használat mellett folyamatos full fényerő, folyamatos GPS (70% energiatakarékos mód 30% nagyon pontos mód) folyamatos mobilnet nagyrészt 4G-n dúrván 1 óra zene fülesen és rengeteg internetezés.Ettől mindenki csak jobbra számítson
-
kalolaci
senior tag
Üdv! Tudja valaki, hogy lehet telepíteni S4-re gtalk csevegő programot?
-
beldeczki
aktív tag
Függetlenre már jönni kellene frissítésnek nem? Havernak független van és neki nem jelez frissítést, de apukája telóján (ami telekom függő) azon már megjelent a frissítés.
-
potyicsoki
csendes tag
Sziasztok! a hátlapi dupla aksit (5100.mah) használja valaki? Vélemény? Károsítja esetleg a telefont? Tudom hogy ormotlan de hasznosnak tűnik.... A kűlső fémhatású műanyag a kijelző körűl kopásnak indult valami tanács a restaurálásra?
-
LalaApo
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy linket ahonnan lelehet szedni az új T-s romot, mert ez a 11órás letöltő idő egy kicsit idegesítő+3óra múlva leáll.
Előre is Köszönöm! -
dobobazsy
őstag
válasz
Devilhun_HUN #36805 üzenetére
hiába nyomkodod. húzd el rajta az ujjad.
-
Sanci789
aktív tag
Srácok, miért nem működik a wifi direct mióta custom romokat használok?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! A majd fél éves T-s i9505-öm nem igazán produkál úgy, ahogy kellene szerintem! Mielőtt feltettem a 4.4.2-es frissítést a telefon irtózatosan melegedett alap játék használata alatt. Konkrétan olyan szinten volt forró a telefon kijelzője, hogy ha huzamosabb ideig volt az ujjam rajta, akkor szinte már égette. Ha hasonlítanom kellene vmihez, akkor azt tudnám mondani, hogy olyan forró volt mikor rádugtam töltőre! Forrósodott minden alkalommal, arról persze nem is beszélve, hogy ezt kombóztam pl viberezéssel és közben a játék, akkor is hasonló forrósodást mutatott! Az akksija természetesen nem bírja, és ezt garanciában mindenképp cseréltetni fogom! Mert nekem ne mondja senki, hogy a telefon a töltőről való levétel után (miután kiírta, hogy teljesen feltöltve, pluszban töltőn volt még 20 percig) 3-5 perc beszélgetés és szintén ennyi játék után az akksi 8-12%-ot merül! Azt sztem meg sem kell említeni ezek után, hogy a telefon képes 2-4 óra alatt 40-60%-.ot merülni! Konkrétan egy fél napot nem bír az akksi! Bárhol olvastam teszteket róla, mindenhol sokkal erősebb használatot írtak, mint amennyit én használom a telefont, és mindenhol írták a majd 1 napot. Így is le van véve a kijelző fényereje automatán -5re és még így sem bírja ki a fél napot!
Viszont, amit észrevettem, hogy feltettem a 4.4.2-öt azóta nem forrósodik annyira töltés közben! Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá vagy, hogy megjavítaná egy frissítés az akksit
A kérdésem az lenne, hogy találkozott már vki hasonló forrósodással?? -
belashx
senior tag
Többen írták, hogy 4.4.2 nem látja a GLONASS műholdakat.
Jelentem, most ellenőriztem a GPS Data programmal, és bizony látja őket. A legfrissebb T-s romról van szó.Persze az lehet, hogy nem használja fel ezen adatokat, de ezt nem tudom, hogy lehetne ellenőrizni.
Mivel csak tegnap este óta van fent, nem tudok érdemben nyilatkozni a romról. Az előző (holland) 4.4.2-höz képest annyit vettem észre, hogy végre megint nincs az exponálásnak hangja, ha a telefon le van némítva.
-
Weeman1
veterán
válasz
Gizmo94 #36813 üzenetére
Odin-ozni nem akarok,nem bízom meg a pc-mben.
Jelenleg gyári 4.3 MKF van fent.
Rootoltam,csináltam TWRP-t.
Simán felrakhatom TWRP-ből az Omega V19-et 4.3 mert az régi bootloaderes ha jól veszem ki.
Ha a V28-at 4.4.2 szeretném felrakni akkor meg bootloadert kell cserélnem mert az új bootloaderes.
Így van vagy nem? -
Gizmo94
veterán
válasz
Weeman1 #36812 üzenetére
Nézd meg az Omega kernel verziókat és rájössz. Ugyanaz, mint S2 vagy S3. Ha megfelelő kernelt raksz a megfelelő bootloaderhez, akkor nem áll fejre, ha nem megfelelőt, akkor fejreáll. De visszarakod a gyári romot és helyrejön, nem lesz tégla. Omega mindig írja a verziókat, hogy melyik verziót adta ki legújabbnak. Mi nem megy?
-
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok semmit sem telepíteni a telefonomra azóta, hogy a Spotifyt feltettem. A törlése nem segít. Viszont sem playről sem manuálisan apk ból. Azt írja mikor playről akarok telepíteni, hogy "Az alkalmazás az alapértelmezett helyre nem telepíthető", fájlkezelőből meg csak simán a nincs telepítve felirat.
Mi lehet a baj? Munt mondtam szerintem a spotify baszta el, ugyanis azt még fel tudtam telepíteni, de utána már semmit.Gyári 4.4.2t használok.
-
Weeman1
veterán
Ha 4.3 van fent Omega V28-hoz kell bootloadert cserélnem?
V19-hez meg nem kell?
Vagy csak TWRP-ből felrakom akármelyiket? -
Petyyyyy
addikt
válasz
szasza87 #36796 üzenetére
Ez simán csak lilulás mikor görgetsz egyet a menüben. A menüpontok fehérrel írt nevei a görgetés alatt lilásra váltanak, majd mikor megáll, újra fehér lesz. Van ez 4.3 alatt is. Eddig csak Poweramp-ban találkoztam vele. Tegnap éjjel én is gondolkoztam a csokin, de várok még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest