Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #36653 üzenetére
Korábbi kérdésemre nem érkezett válasz, újra próbálom:
----
Sziasztok!
A Black Edition szoftvert (FW-t) miről lehet felismerni?
Esetleg a készülék kódja eltérő és nem GT-I9505?
Többen írták már itt, hogy a BE szoftverében vannak eltérő csengőhangok és hátterek.
Nekem BE van, de eddig semmi különbséget nem vettem észre.
Sőt, még eltérő ROM verzióra sem akadtam.
Szeretném ezt pontosan látni.
Köszi,
Balázs---
mSchumi87, Zolar, malisonX, stb. mozgolódott korábban a témában.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kissandras20 #36691 üzenetére
Ha beállítasz rajta kézire mindent, akkor nem.
-
szasza87
tag
válasz
Bármi szívhatja! De én valamiért ezt a 2 progit töröltem először bár inkább a wakelock detector-ra gyanakodtam mert mintha olvastam volna valahol hogy szívja rendesen! De majd visszarakom a clean mastert és megnézem mi lesz!
-
Tarantula33
tag
válasz
Eléggé.
-
B.W.
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy ha mobilnetet használok, új Facebook üzenetről semmilyen értesítést sem kapok. Wifinél tökéletsen működik. Az adathasználatnál nincs kipipálva a "Háttér-adatkapcs. korlátozása". Próbáltam újratelepítéssel is mind a Fb, mind a Messenger tekintetében is, de változás nem történt.
Nagyon megköszönöm a segítségeteket! -
dobobazsy
őstag
sziasztok!
birtokomba vettem egy Galaxy S4 telefont, S3 LTE-ről váltottam.
rootolni szeretném majd, XXUFNB9 van rajta. ezt lehet rootolni?
már kinéztem magamnak az omega romot, majd azt akarom feltenni.
illetve milyen tokot érdemes rá venni, ami vékony, és jó a fogása? persze nem túl drágánköszönöm!
-
szasza87
tag
Mikor megvettem felraktam a szokásos appokat de nekem is nagyon merült! Éjszaka 10-15%-ot! Aztán letöröltem a Wakelock detector és a clean master progikat és lecsökkent a készenléti fogyasztás 1-2%-ra! Facebook meg hasonlók fent vannak, az adatkapcsolat folyamatosan megy csak egy pár gyári app van tiltva! (Google könyv, google magazin...stb)
Gyári T-s rom buhera nélkül! -
nfsu17
veterán
válasz
Tanczi01 #36681 üzenetére
de ha a telefon bírná 2 napig,akkor az baj?
az nagy baj
nekem 4 napig is bírja.
dobom is ki a kukábaha a munkád az, hogy a telefont nyüstölöd és az az elvárás, hogy úgy bírja ki 2 napig, akkor lehet vissza kell térni oda, ahonnan jöttél (rom), vagy nem az s4 a barátod.
én biztos nem xaroznék pótakksikkal, meg majd kábelen húzom magam után a hosszabbítót, meg miegymás...az én felhasználásommal bírja ameddig bírja, nekem ez megfelel.
ha nem felelne meg, váltanék, de nem szenvednék trükkökkel, hogy neki jó legyen.Nekem meg minden éjszaka 16-18%-ot merül wifi nélkül gyári trés osztrák 4.3-al.
és miért nem ezzel kezdted?
ez úgy xar, ahogy van.kezd azzal, hogy kideríted mittől merül ennyire.
a negyede is sok lenne -
Tanczi01
tag
válasz
mgTerminator #36614 üzenetére
Nekem meg minden éjszaka 16-18%-ot merül wifi nélkül gyári trés osztrák 4.3-al.
Tudnál nekem privátban még infókat küldeni a romodról??? -
Tigris1992
csendes tag
Sziasztok.
Esetleg valaki tudna nekem segiteni? Akkadt egy olyan problémám hogy a telefon megtalálja a hálozatot vagyis irja hogy Telenor de sajno nincsen térerő :/
Miért lehet ez ?
Tiltva nincs a telefon . Tegnap csináltam rajta egy gyári vissza állitást azota nem jó, elötte semi baja nem volt.
Köszönöm -
tisvol
aktív tag
válasz
Tanczi01 #36678 üzenetére
Én nem vagyok guru, de az enyémen eddig csak a gyári romok voltak és az akksi idő kb. egy nap volt. Ha a gyárival neked két nap, akkor tedd vissza a gyárit. (És örülj, mert nekem soha nem volt két nap) Vagy milyen ROM van fenn? Miért tetted fel? Milyen pluszt nyújt neked a gyári ROM-hoz képest? Ha az akksi idő ennyire aggaszt, vagy ennyire fontos neked, akkor menj vissza a gyárira és mondj le a a fent lévő ROM esetleges plusz szolgáltatásairól. Ellenkező esetben meg töltsed, és használd a telefonod. Arra való.
És bocs, hogy nem technikai alapon közelítem meg a kérdést, és nem kérem, hogy linkelj akksi statisztikát, és nem ajánlom, hogy nézd meg az akksidat, hogy púpos-e. Ezt meg fogja tenni más helyettem. Megmondom őszintén kicsit túllihegetnek érzem ezt az akksi mizériát. Lemerült? Feltötltöm. (Eseteleg ha púpos, cseréltetem) Ha az életvitelemből adódóan nem tudom napközben tölteni és élet halál kérdése az akksi, akkor veszek egy pót-akksit, oszt' jónapot. Esetleg egy régi nokiát ami hetekig bírja. Egyébként meg, ha az ember nem a Holdon melózik akkor számtalan lehetősége van arra, hogy akár csak percekre is de töltse a telefonját. Mindenki különbőzőképpen használja a készüléket, értelemszerűen az akksi statok is mások lesznek. Én személy szerint nem bámulom az akksi stasztikámat, max ha valami nagyon kirívót veszek észre, normál használat mellett. Ha jelez, akkor feltöltöm, de este mindenképp. Szerintem ennyire egyszerű. Vagy én vagyok az
-
Tanczi01
tag
Kedves S4 guruk!!!
Segítségre lenne szűkségem.
Már a második rom van a telefonomon(S4),és többet eszik az aksi.
A gyárival két napot bírt ki,most csak egyet.
Egy olyan rom linkjét szeretném tőletek kérni,ami 4.3-as (most is az van fent)
és lehetőleg hiba mentes. Szeretném a jól megszokott külsős programjaimat(nem play-es) is használni rajta.
A jelenlegi gondom csak az aksi idő. Szeretném,ha továbbra is bírná azt a két napot.Build: XXUEMKF
-
Dare2Live
félisten
válasz
rutyika68 #36675 üzenetére
és eljutottunk oda, hogy szóba se jön galaxy.
tothl: Nekem evvel egyszer volt problémám még I9000nél de ott a custom romok megoldották a problémát. Jah ha S5nél vmi ilyenbe belefutnék megint lehetne dönteni, hogy bugmentes/tweakelt rom vagy gari. Egyre vonzobbak a Samsungok.
-
rutyika68
őstag
-
Dare2Live
félisten
válasz
FrankMonzano #36669 üzenetére
Nem marad a beziel mentes dizájn.
Eleddig az év legszebb telója lesz. Samsung elbujhat az S5el
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Dare2Live #36667 üzenetére
Igen,a G3 is 5.5-os kijelzovel jon,raadasul vizallosag miatt valszeg az is batari nagy lesz.
Lassan elerik a lelektani hatart,laptop meretu telefonokkal taska nelkul keptelenseg lesz rohangalni.
Szamomra is kiesnek ezek a meret miatt.
Az S5 meg talan talan,de az is bazinagy,a z2 meg nagyobb,a prime-ra kivancsi leszek. -
Dare2Live
félisten
válasz
FrankMonzano #36662 üzenetére
nálam is sajnos kiesett itt mindkettő Z2 és S5 és htc se jó. És hiába beziel mentes és nagyon tetszik az 5.5es kijelző miatt a G3 is ekkora szélessége lesz... is ki fog....
-
ricsi0307
senior tag
válasz
mgTerminator #36665 üzenetére
Hát nekem be sem botolt másik kernellel.Ezzel próbáltam : ChronicKernel-KK4.4-AOSP-INTL-v2.4 Az utolsó összevonás előtti CM-el még működött.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Smartphone69 #36660 üzenetére
Akár a legfrissebb nighly-t is felteheted, stabilak nem lassulnak és a ramkezelés is megfelelő hála a stock droidnak.Annyi visszatartó erő lehet max, hogy csak a saját kernelével hajlandó működni ami nekem nagyon nem tetszik de ez van ezt kell szeretni.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #36661 üzenetére
Z2 : 5.78 x 2.89 x 0.32 inches (146.8 x 73.3 x 8.2)
S5 : 5.59 x 2.85 x 0.32 inches (142 x 72.5 x 8.1)
Mar az S5 is erezhetoen nagyobb minden iranyban,mint az S4,ez a Szoni viszont tultesz az S5-on is.
Ez szerintem mar para meret,akarmennyire is jo a telo.
Igaz nem fogtam eloben,de az S5 is mar az ingerkuszobon van,vagy inkabb felette. -
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #36645 üzenetére
Az mar note meret ahogy nezem.
Lehet,hogy jo telo de benga nagy.
En mar nem tudnam zsebre vagni a farmerjaimba (dietazz,legyel rapper,hordj taskat, es egyeb megnyilvanulas elmulasztasa szabad!). -
Smartphone69
csendes tag
Haló
Én Sony Xperia Sp-l váltottam S4-re.
Nem volt rossz a Sony de a Samsung egy "más" kategória.Nálam minden OK!
Tudok témázgatni és egyéb egyedi változtatásokat eszközölni.
Eredeti Rom amikor vettem na azon mobilnet bekapcskor LTE volt kiírva,
amióta felraktam a 4.4.2-t 4g a feliratt
Speciel nekem az utóbbi jobban bejön
Szívesen kipróbálnék egy CM11-t de olyat amit nyugodt szívvel feltennék még nem találtam...
Itt nem nagyon szórják frutti helyett az ötleteket
Kicsit több bevállalós emberke lenne...talán....ha...
..de persze mindenki (én nem) fél a knoxtól
Erre is van megoldás..igaz nem technikai tudás kell hozzá
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szerintem az úgy általánosságban a sonyknak szólt, a Z2-be nehéz belekötni
-
az új I9505XXUFND7 romokról tudunk valamit ?
changlist nincs feltüntetve, hogy 481100 lenne vagy frissebb ... -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A Black Edition szoftvert (FW-t) miről lehet felismerni?
Esetleg a készülék kódja eltérő és nem GT-I9505?Többen írták már itt, hogy a BE szoftverében vannak eltérő csengőhangok és hátterek.
Nekem BE van, de eddig semmi különbséget nem vettem észre.
Sőt, még eltérő ROM verzióra sem akadtam.Szeretném ezt pontosan látni.
Köszi,
Balázs -
Kerio
őstag
Az mitől lehet, hogy sms-eket kapok nem fogadott hívásokról? Pedig be van kapcsolva a telefon....
-
Gizmo94
veterán
válasz
Tuti, hogy nem én,mert sosem szoktam egyiket sem. ;-)
-
T0rnad0
addikt
Google Fényképezőgépet használja valaki? Egész jó képeket lehet csinálni vele és a bemozdulás is ritkább.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #36641 üzenetére
Szerintem meg már jó ideje nézegettem itt-ott, de sebaj.
-
madkiller
őstag
Valaki panaszkodott korábban, hogy kitkaten eltűnt a fényerő csúszka a redőnyről. Nah nekem is kb 2-3 napja. Van esetleg megoldás reseten kívül?
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #36641 üzenetére
Szerintem meg aki ért a telefonokhoz az felfigyelt a Z2-re mert elég korrekt cucc
-
Gizmo94
veterán
"Előbb custom recovery-t lenne érdemes felraknom és onnan telepíteni rootolt romot? Van bármi szabály a sorrenddel kapcsolatban? (Pl először rootolni a telefont, aztán CWM aztán ROM install.. bármi ilyesmi?)"
Teljesen pontosan leírtad a menetét.
De csak 4.4.2-es custom romok közül válogathatsz, a kitkat nem downgradelhető.
Jééé, mindenki az új Sonyt nézegeti? Én is.
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #36636 üzenetére
Most, hogy végre IPS van benne, az Xperia P óta először tetszik Sony modell...
Ja, én is majd valamikor fél év múlva fogom jobban nézegetni az árát.
-
ZaiKo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni S4 ROM kérdésben. Böngészem már hónapok óta az XDA-t, de számomra átláthatatlan káosz van a verziók között..
A lényeg az lenne, hogy szeretném lecserélni a telefonomon az eredeti romot Cyanogenmod-ra.
Korábban egy X10 Mini Pro-val ügyeskedtem, nagyon megszerettem azt amit ennek a portolt romnak a verziói nyújtani tudtak. Azonban annál a telefonnál még a kernel csere sem volt annyira komplex mint itt egy mezei rootolás
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan érdemes kezdeni? Milyen eszközökkel?
Előbb custom recovery-t lenne érdemes felraknom és onnan telepíteni rootolt romot? Van bármi szabály a sorrenddel kapcsolatban? (Pl először rootolni a telefont, aztán CWM aztán ROM install.. bármi ilyesmi?)
Ami lényeges infó lehet még, hogy érintetlen 4.4.2 verzión vagyok (I9505XXUFNC4), knoxos bootloader, 0x0 knox-al.
Tudom, hogy bármilyen nemű flashelés ugrasztja a knoxot, de nem érdekel. Őszintén szólva már a kezdetek kezdetén szánt szándékkal választottam ezt a telefont, pont azért mert láttam potenciált a ROM buherálásra. Sajnos időközben pont kiadta a samsung ezt az istenverte sz@r knoxot és így jártam :\ Már ezzel vettem a telefont. :\Minden leírás amit találtam, korábbi verziós S4-re készültek és félek, hogy nem lesz ugyanaz a végeredmény...
Bármilyen tippnek örülnék. Plusz ha esetleg van jó tippetek, milyen CM portot érdemes kipróbálni, annak is örülökKöszönöm előre is!
-
Tigris1992
csendes tag
Sziasztok.
Segitcséget szeretnék kérni.
Tegnap csináltam egy gyári vissza állitást a telefonon azota a sim kártyát be olvasa de nincs térerő.
Elötte semmi baja nem volt.
Most meg magátol leveszi a hangot,pirosan vilog a kép stb
Probáltam szoftvert frissiteni de a hagyományos modon nem megy mert azt írja hogy a legfrisebb szoftver van rajta.
Esetleg valaki tudna nekem segiteni hogy hogyan is tudnék mondjuk sd kártyárol telepiteni egy uj szoftvert ?
kösszi előre is. -
N.otorious
senior tag
S4 -hez lehet venni vízálló tokot..... ami vízálló... yútub......
-
migabi24
nagyúr
+1 az első sony ami felkeltette az érdeklődésemet
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #36627 üzenetére
Most épp nekem is a Z2 jön be a legjobban.
De még túl drága...
-
margithid
veterán
válasz
Gizmo94 #36626 üzenetére
Nem vízbe akarom vinni, hanem mondjuk elkap az eső vagy bármi, ráfröccsen a víz.
mgTerminator
Z2 bazi drága, én ennyit nem adnék egy telefonért se.
LG G2 lenne még jó, az rendes garanciával van 100k-ért, de szintén nem vízálló. Tudo mezen lovagolok, de nem egy embertől hallottam, hogy egy kiadós nyári eső után a zsebében beázott a telefon és mehetett a kukába...
Motorola E amit még nézegetek most
Tudom az nem igazán ez a kategória, de nem tűnik rossznak azért. -
mgTerminator
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
margithid #36625 üzenetére
Strandon felejtsd el az Active-ot. Cseppálló az inkább, nem vízálló. Kinyírtak már párat ebben a hitben, hogy vízálló. Haver búvárkodni vitte le, csak alig a víz alá, hogy majd színes halakat fényképez. Jahh, színes feje lett, halak helyett, amikor ellilult az agya. Ugyanis levitte nem egész egy méter mélyre az Active-ot, de felhoznia már kár volt. Alkatrésznek ment el a hibátlan háza miatt, mert garanciából is kivágták beázás miatt. LOL
-
margithid
veterán
Köszi szépen, nem figyeltem.
Elkúrni nem akarom, de a vízállóság fontos lenne számomra, mivel sokat járok strandra -
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #36623 üzenetére
Hagyd majd ő tudja
-
Gizmo94
veterán
válasz
margithid #36618 üzenetére
Hogyne lenne hardveres különbség. A kijelző is hardver, az alaplap is, a kamera is. A kettőnek semmi köze egymáshoz, több a különbség, mint az egyezés. Az a vízállóság meg jól nézett ki a reklámban, de többen panaszkodtak már, hogy viszonylag igen csekély víztől is kakukk lett neki.
Kártyához: Van ott azért pár darab annyiért, vagy olcsóbban is. Hogy eredeti-e? Amennyire az a Toshiba a matricás adapterrel, annyira ezek is eredetiek. Ebayen ezt sosem tudhatod. Vagy igen, vagy sem.
Érdemes érte többet adni, de garis legyen, mert jöhet a szívás, utána meg a sipák, ha vághatod a kukába. -
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #36614 üzenetére
Ha nem használtad a telót, akkor teljesen irreleváns. Ha este bekapcsolod a wifit, majd telót nem babrálod reggelig, akkor egész addig úgy is tartja, míg újra hozzá nem nyúlsz. Ettől függetlenül ez egészen jó érték. Nálam a 6 óra ~ 3% a megszokott, bár utóbbi időben nem igazán figyeltem.
-
mgTerminator
veterán
Éjszaka cm11-el 8 óra alatt 2%-ot merült!! Folyamatos wifivel!
-
Arween
senior tag
gyári galériánál hogy a bánatba tudom megoldani hogy ne mutassa a picasa-ban levő képeim?Hiába veszem ki a pipát a beállításokban hogy ne mutassa ha ismételt belépésnél megint látom őket ...
-
margithid
veterán
Szerintetek az S4 kezeli ezt a memóriakártyát?
Milyen negatív dolgok vannak a telefonnal kapcsolatban?
Üzemidő kinek, hogy alakul? -
potyicsoki
csendes tag
Sziasztok! Egy hete vettem egy s4 telefont nem követtem ezt a fórumot szóval ne haragudjatok meg a kérdés miatt! Nekem nem működik az intelligens szünet (gyári lejátszó, kitkat) és a watchOn alkalmazással a tv-t tudom használni viszont a set top boxot nem (sagem com.... t-home hd tv ). Hasonló probléma? Megértéseteket köszönöm!
-
Tibcsi68
tag
válasz
mgTerminator #36605 üzenetére
Romcsere megoldhatja a problémát?
-
Tibcsi68
tag
válasz
FrankMonzano #36600 üzenetére
Nekem a S4-esemnél van az, hogy akár bejövő, akár kimenő hívásról legyen szó, gyakran nem hallom a másik félt, és ő sem hall engem, ilyenkor nem hallatszik kimenő híváskor a kicsengés hangja sem. Ez jellegzetes hiba, vagy csak nálam fordul elő?
-
papi77
addikt
válasz
FrankMonzano #36600 üzenetére
Nem tudom a tiétekkel mi volt,de nekem egyszer sem mondták,hogy nem hallanak.
Ja,és kettő is volt,egy 16 gb os,és egy 32- es is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest