Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #38599 üzenetére
Igen, de így kitolni az emberrel, hogy ha már a gyártó nem tud normális romot kiadni akkor legalább a downgrade működne és utána lehetne főzött rommal tesztelni. Embertelen szemét húzás volt a samsungtól. Mintha vettem volna egy csúcs számítógépet rajta windows XP-vel, és nem tehetném fel a 7-est. Ki hallott már ilyenről? Nagyon ki vagyok már bukva. És egyszerűen a telefon használhatatlan. Lassú, zabálja a ramot, elszállnak beállítások, lehalkítja magát egyik pillanatról a másikra, közben meg a telefoncsörgésből élek.. eladni meg nem szeretném, mert a vas nagyon szimpi.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
pittbaba #38598 üzenetére
ez tényleg így van!
az s2 a legelső szoftverével(2.3.x) volt a legmegbízhatóbb,meg a legutolsóval.(4.1.2) ami közötte volt,(4.0.x)használhatatlanná tette(az a telóm bírta nálam legtovább,2 évig) gondolom az s4nél is így lesz. ti most vagytok kb "közötte"
mai napig a legelső szoftver van az (ex)s4-emen,és gyakorlatilag a mindennapokban teljesen hibátlan.
-
pittbaba
aktív tag
Elvileg 4.4.2 -t már nem lehet semmi ilyennel. Bárcsak igaz lenne, nagyon rossz, hogy itt van egy 2gb ramos, négyprocis gép a zsebemben, és nem telepíthetek rá amit akarok. Nagyon inkorrekt húzás volt a samsungtól. Soha többé. Szenvedéssé tették az S2 után az életemet. Hogy hiányzik...
Ezt írják a towelrootról, szerintem ugrik a knox és a gari is:
2. On ROM 4.4.2 official n9005xxuend3 with kernel 3.4.0-1168347dpi@SWDD5623 #1 MON APR 14 17:32:48 KST 2014, using TowelRoot, results in System Status: Custom
[link] -
pittbaba
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy még mindig nem lehet garivesztés nélkül rootolni? Annyira rossz ez a gyári rom, hogy sírni tudnék tőle, már annyira darabokban van, hogy használhatatlanná vált a drága telefonom. Ráadásul egy normális VPN-t sem lehet belőni rajta root nélkül.
Régi telefonjaimmal úgy kezdtem, root, főzött rom, aztán úgy használtam ahogy szerettem volna. Nagyon haragszom a samsungra, nagyon márka hű voltam, minden samsung itthon, de biztos, hogy telót tőbbé tőlük nem veszek. Így kitolni az informatikus emberekkel... botrány.
Oké, hogy gyári resettel elvileg vissza tudok állítani mindent, de ha jobb nem lesz inkább nem kezdek elölről telepítgetni stb, továbbra sincs még csak root jogom sem. Felháborító. Semmilyen mód nincs ennek a kikerülésére 4.4.2-nél? Ráadásul nekem az új frissítés után jöttek a bajok, nagyon megszívtam ezt. Bíztam benne pár hónap alatt lesz megoldás, de lassan egy éve semmi. -
zooli69
csendes tag
"Lépések:
Odinnal felrakod a TWRP-t, azzal a CyanogenMod-ot és a Google Apps és kész!"Ez jól hangzik. Honnan lehet ezeket letölteni? Belinkelné valaki? Előre is köszönöm!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #38589 üzenetére
És mi az az FC?
Amúgy meg megtenné valaki, hogy meglesi a következő kombót? - 24/96 FLAC + Poweramp kombó, majd ugyanaz a szám + rocket player. Nálam utóbbi duó sokkal jobban szól, mint az überlejátszónak számító Poweramppal. Jó lenne a Rocket player is csak gáz a lockscreen és kevesebbet is tud. Kíváncsi vagyok nálam van-e a hiba. Köszi! -
mgTerminator
veterán
válasz
fermacht1994 #38585 üzenetére
Minek kellene rootolni?
Peti: nagyon állat a rendszer, csak az a gond hogy mostanában elkezdtem frissítgetni és most nem megy a kamera, mindig Fc-zik, XDA-n azt írják hogy működik...
-
Weeman1
veterán
válasz
fermacht1994 #38585 üzenetére
Odin-al tudod azt is.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #38583 üzenetére
Ó bocs. Naés milyen a rendszer?
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
mgTerminator #38584 üzenetére
Köszönöm. De előtte nem kell rootolni a telot?
-
mgTerminator
veterán
válasz
fermacht1994 #38582 üzenetére
Hallod, annyira egyszerű, hogy ettől egyszerűbb nem is lehetne! TWRP hivatalos oldala, keresel egy Odin-t, CyanogenMod hivatalos oldala.
Lépések:
Odinnal felrakod a TWRP-t, azzal a CyanogenMod-ot és a Google Apps és kész! -
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #38580 üzenetére
Hát ezt hogy? Főzött..?
A Kali World Hungary Kft. hivatalosan is kijelenti, hogy mgTerminator nem papírkutya. -
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #38578 üzenetére
Biztos 4.4.4? Képet róla, különben papírkutya vagy.
-
[P]laci
senior tag
válasz
joe357 #38574 üzenetére
gyári romon, gyári kernellel legjobb tudomásom szerint ez nem lehetséges!
root + Paragon exFAT, NTFS & HFS+ appal már megy
-
joe357
tag
Helló.
A segítségeteket kérném. Délután egy winyót kéne csatlakoztatnom otgn 3terás. otg kábel van és használom is pendriveokhoz, de ehhez a winyóhoz ntfs rendszer kéne. Elkezeli alapból vagy rom kell?
Gyári állapot root nélkül még mf4-es rom.köszi előre is
-
Petyyyyy
addikt
Mikor volt itt egy kiadós sírás utoljára?
Egyébként meg...4.4.4 - Még csak Nexus 5-re.
-
Valken
tag
Előre is elnézést kérek a megmosolyogtató kérdésért, de ha teszek egy próbát az NF1-es német firmware-rel, utána visszatérhetek a "régebbi" Telekomos 4.4.2-re? Csak mert a német firmware ugye frissebb és nem tudom, hogy ez downgrade-nek minősül-e, mint a 4.3 esetében.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
mgTerminator #38560 üzenetére
Nem egészen, csak már nagyon off lenne.
Lényeg, hogy le kell passzolnom az S4-et, hűségem meg pont 28.-án jár le, így valamit vennem kell.
-
mgTerminator
veterán
Valaki ki tudná nekem próbálni hogy működik e a kamera a cm11-ben?
-
borsodika
őstag
NF1-es német rommal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Glonasson kívül. Előrelépés lenne-e xeh verzióhoz képest?
-
Parallaxis
addikt
válasz
kissandras20 #38549 üzenetére
Az S5-t csak a vízállóság és ha ez fontos a kisebb méret miatt érdemes választani, minden más a Note 3 mellett szól.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kissandras20 #38549 üzenetére
A gear fit erősen befolyásol, valószínűbb az S5.
-
Weeman1
veterán
Búcsúzom tőletek.
Visszatértem Note 2-re.
Üdv mindenkinek -
Simba86
senior tag
sziasztok!
S.O.S segítség kellene!
Barátnőm telefonja OTA-n keresztül lett frissítve 4.4.2-re (TMH). azóta nincs mobilnet! A mobilszolgáltatókra, amikor rákeresek, csak a 3 gsm hálózatot látja, semmi mást... próbáltam odinnal újrahúzni ezt a rendszert (leszedtem a sammobile-ról), de az nem repartos, így nem is oldotta meg a gondot
csak a gyári visszaállítás segíthet, vagy van más megoldás is? nagyon félti a garanciát, így csak olyan megoldás jöhet szóba, ami egyáltalán nem veszélyezteti a knox-ot....
Köszönöm a segítséget előre is!
-
válasz
torreador22 #38524 üzenetére
határozottan igen
13 hónap alatt kétszer is..... -
norrberth
addikt
Sziasztok! a haverom vásárolt egy Samsung galaxy S4 minit, ez a szoft van rajta [link]
Model: GT-I9195
Model name: GALAXY S4 mini LTE
Country: Germany
Version: Android 4.2.2
Changelist: 1324432
Build date: Wed, 07 Aug 2013 11:00:12 +0000
Product Code: DBT
PDA: I9195XXUAMH3
CSC: I9195OXAAMH3
MODEM: I9195XXUAMH3Az lenne a kérdésem hogy a Germany DBT mit takar? Német független lenne? Szoftot frissíteni lehet rajta? Szerintetek ez a készülék akkor sufni gsm boltos lenne?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
T-comos a telóm,de gyári független 4.3 van rajta. Elég sokat járok külföldre.Mikor kilépek az országból automatikusan átvált a kinti szolgáltatókra.De mikor jövök haza nem vált vissza a T-comra. Már messze vagyok a határtól és még akkor is roamingól. Csak manuálisan hajlandó visszaállni,de akkor is dobálja a térerőt. Tegyem vissza a gyári t-comos 4.3-at vagy esetleg a 4.4 már megbízható?Ha jól tudom a cm romokban a képernyővédő beállításaiban van lehetőség, órát mutassa. A gyáriba nem lehet ezt valahogy beletenni? Vagy esetleg van olyan app a play-en?
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38531 üzenetére
Nem, a tesco-ban vettem. Azzal se hiszem, hogy jobb lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38528 üzenetére
Hát nekem van egy két méteres békebeli tescos vagy hétszázötvené' vettem kb. két éve, és tök jól tölt vele az összes. Ágyban filmnézéshez , vagy olvasáshoz szoktam használni, mert az odaér.
-
Gyula84
veterán
válasz
Ghostman78 #38488 üzenetére
v2nél nincs jelzés
-
Weeman1
veterán
válasz
torreador22 #38524 üzenetére
Van akinek igen,van akinek nem.
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Garanciában cserélik a keretet ( kijelzőt) ha lepattogott rola a festés?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok! Lehet láma kérdés de ugye adott a gyári usbs töltőkábel ami ugye eléggé rövid. Bedughatom e úgy a konnektorba ha összedugom a kábelt egy usb hosszabbítóval valamiféle károsodás nélkül?
-
::Trunks::
senior tag
Srácok , gombbal nem lehet képernyőt menteni? Mert ez a kezem végighúzom rajta a sírba tesz!
mgTerminator Köszönöm
-
madkiller
őstag
Ezer meg ezer hozzászólas előtt volt szó, hogy lehet megváltoztatni a redőnyön és a beállítások menü ikonjait s5ösre.
Erről szívesen olvasnék újra -
ntomi0730
senior tag
válasz
sultansmith #38514 üzenetére
Playen nincs fent, de amit linkeltem onnan letölthető. Én is onnan töltöttem le, és tökéletes. Rootolt telefonon nem müködik
-
erzol
őstag
válasz
sultansmith #38514 üzenetére
Feltettem a towelroot-ot. Egy kattintás, knox nem változott.
Utánna a supersu-t. Ebben beállítottam az automatikus engedélyezést.
Innetől csak a gl to sd root-ot kell felrakni.
Használata:
Adatmozgatáshoz ne legyen csatolva a progi.
Jobb felül adatmozgatás menü pont - amit szeretnél kijelölöd - mozgatás
és kész. -
nfsu17
veterán
válasz
bb.bocs #38516 üzenetére
nálam most az az érthetetlen, hogy mitől merül qrvára a telefon.
pedig én még jb-n vagyok, mert ha kitkat lenne, még meg is érteném.
de egyik pillanatról a másikra kezdte.
merül alvó módban is, meg használat közben is.
amit telepítettem nemrég, azokat leszedtem, de így is.
amúgy sem amiatt volt szerintem.a bbs progi szerint semmi kirívó nem szívja, úgy ahogy az akkustat részletezésén sem látni eddig megszokottól eltérőt.
nem púpos
-
bb.bocs
őstag
Sziasztok egy tapasztalatot szeretnék megosztani. Képet akartam vágni elinditottam a gyári kepvagot és úgy kikapcsolt a telefon hogy nem tudtam mi lelte.megnyomtam a bekapcsolo gombot és megy.eloszor tapasztalom ezt. Mitől lehet.nem melegedett túl nem futott irtó mennyiségű program szóval számomra teljesen érthetetlen.
-
slimshady
senior tag
Sziasztok,
tapasztalatotok alapján a szolgáltatótól származó gyárilag (feltehetően véletlenül) függetlenként kiadott telefonoknál mennyi az esélye, hogy egy esetleges későbbi szoftverfrissítés után hálózatfüggő lesz a telefon?
Előre is köszönöm a válaszokat / tapasztalatokat!
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Sikerült rootolnom 4.3-on knox ugrás nélkül. Végre működik a gl to sd. Így már csak a memórikártya mérete szab határt a telepíthető játékok és alkalmazások mennyiségének.
Öröm és bodottá! -
bee_jay
tag
válasz
[P]laci #38510 üzenetére
Tényleg egész jó ez a Z launcher, de azért nekem hiányzik, hogy nem tudok widget-eket elhelyezni...
Tudom, ennek pont az a lényege, hogy minél minimalistább legyen, de azért nem ártana, ha anélkül is láthatnék bizonyos információkat, hogy megkellene nyitnom hozzá az appot.
Viszont az alapötlet jó! -
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
sultansmith #38504 üzenetére
limitálták a béta tesztelők számát és csak azért linkeltem az eredeti oldalt, mert most egy chip-es letöltő linkből nem lesz senki okosabb.
-
Pupunja
csendes tag
Okes koszi! Ha ugy sem akkor gondolom szerviz...??
-
[P]laci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest