Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz
migabi24 #38681 üzenetére
A cikk szerint a t-mobile-nál jelenik meg a Galaxy S4 I9506.
-
bb.bocs
őstag
-
Sly189
senior tag
Sygicnál EU+RUS 70% off, - 19.99 € és lehet SD kártyára másolni. Ha érdekel valakit
-
migabi24
nagyúr
válasz
vrgkrisztian #38689 üzenetére
Az korrekt akkuidő, ezt nem gondoltam volna, örülök, hogy hasonló véleményen vagyunk
-
Weeman1
veterán
válasz
FrankMonzano #38692 üzenetére
Apex, vagy Nova.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
oggy71 #38685 üzenetére
Ovatosan azert.
Nekem volt par kellemetlensegem a g2-vel.
A terero gany volt es nem igazan ertettek mit mondok, csak ha eltartottam a telefont es belebeszeltem a mikrofonba.
Azert megneznem a g3-ban javitjak e ezeket.
A samsung jol szol, csak a tw-vel kezdhetnenek valamit. -
kissandras20
aktív tag
Én ajánlani tudom csak mindenkinek. Szerintem aki S4-et szerette, az ezt is nagyon fogja!
-
ebegab92
senior tag
válasz
vrgkrisztian #38689 üzenetére
S5-tel szemezgetek én is, előlapra S4-szerűen néz ki, a hátlapja lett "dizájnos". Mondjuk egy szálcsiszolt alura emlékeztető ház mindenképpen kiemelkedőbb lenne látványra
Szerintem ez is amolyan védjeggyé vált dolog, mint az iPhone-ok dizájnja, hisz az idők során alapjaikban azok sem változtak drasztikusan. S5-re max. akkor váltok, ha 80 ezer Ft körül lesz használtan, mint a Galaxy S4-ek jelenleg. Galaxy S3-ak ára tavaly decemberhez képest nagyot esett, átlag 70 ezres árról 55-56 ezer Ft-ért szaladgálnak már csak (elődtelefon
)
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
migabi24 #38687 üzenetére
az s5 kibír 8-9 óra kijelzőidőt is akár.szóval az tényleg nagyon jó benne.
amúgy valóban. a kamera hajszálnyival jobb csak,a dizájn ronda,az s4 mérföldekkel jobban néz ki.
egyedül a kijelző erőlelépés,de csak az s4-hez képest,és egyedül csak fényerőben.
ja,meg természetesen a hardver. nagyon kis gyors cucc lett,az tuti! -
kissandras20
aktív tag
válasz
migabi24 #38687 üzenetére
Próbáld ki egy hétre, és meglátod hogy van különbség. Az aksit meg ne hasonlítsuk össze szerintem. A 4.4.2 óta drasztikusan csökkent, legalábbis a 4.3-hoz képest. Pedig nem változtak a felhasználói szokásaim.
A fényképezőgép pedig szerintem túlérzékeny, zajos. De ez az én véleményem. Ha te megvagy vele elégedve, akkor nem kell váltani. Nekem ezek fájó pontok voltak, és az S5-ben ezek megoldódtak. -
migabi24
nagyúr
válasz
Weeman1 #38684 üzenetére
Nincs vele bajom, de semmit nem tud amiért ráfizetnék tízezreket az S4-re, jobb aksi? Az S4-be minden nap beleverek 5-6 h kijelzőhasználatot, nem hiszem, hogy ennél többet tud az S5, kamera annyival jobb, hogy halandó ember nem lát különbséget a 2 kép között, külső szerintem romlott nem javult, egyedül a kijelző ami fejlődött a szemembe
-
kissandras20
aktív tag
válasz
migabi24 #38683 üzenetére
Én megvagyok vele elégedve! Szebb a kijelzője, a hátlapja sokkal elegánsabb. Vízálló és a legfontosabb, hogy az aksi nagyon jól bírja. A fényképezőgépet meg össze se lehet hasonlítani.
Kicsit ki lett csontozva a rendszer is. Nincs úgy tele progikkal. Meg az egész picit letisztultabb.
A többi extra engem sem érdekel. S4-et szerettem, volt 2 is, de váltani kell!
Galaxy S fan vagyok, szóval LG-t nem vennék semmi pénzért. -
oggy71
tag
Az S5 mellé odatettem múltkor az S4-et..
..háát.., tiszta bucsus kinézetű az S5, az ára meg még mindig az egekben, 150k körül..
Nem lesz több Samsungom, majd eccercsak valamikor G3 lesz.. -
migabi24
nagyúr
válasz
kissandras20 #38682 üzenetére
Eddig minden S szériás telefont azonnal megvettem, az S5 az első ami teljesen hidegen hagy
-
kissandras20
aktív tag
Na sikerült túladnom az S4-en! Megyek az S5 topikban!
-
lefkosia
őstag
Úgy tudtam, hogy a I9506 (Snapdragon 800) hazánkban nem lehet kapni, de a sammobile.com-on található firmwares listában szerepel
-
Adibody
újonc
Üdv mindenkinek
Samsung galaxy s4 i9500 vagy i9505? Ki melyik mellett voksol ? -
Kerio
őstag
Megjött a Black Edition bőr hátlap. Nagyon f.szányos.
Feleslegessé vált a Spigen Neo Hybrid-em. Ha valakinek kell, dobjon egy privit, és megegyezünk.
-
ebegab92
senior tag
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #38667 üzenetére
-
ProdyG
őstag
Sziasztok,
ha a fő kritériumom a fullHD, amoled kijelző, akkor jól sejtem, hogy ennek csak a Samsung S4 és S5 felelnek meg és semmi más?
köszi -
ebegab92
senior tag
Bal felső sarokban nekem is van egy 2-3 mm-es ragasztási hiba, ha minden igaz, ez garanciális hiba. Ezen kívül előző tulaj ejtette a telót, és kicsit sérült a középső keret a bal alsó sarokban, itt lepattant egy kis darab. Szóval ha kérek garis javítást a kijelzőre, akkor cserélik a midframe-et is?
Meg elvileg ezt helyszínen javítják, és nem fel Pestre ahol 1 hétig vendégeskedik (I9070-esem anno Pestre ment).
-
olahroberto
tag
Sziasztok!Melyik a legjobb rom ami most jó az S4-re (kit kat-ragondoltam). ?
-
brownus
veterán
tegnap jött a szervizfutár a samsungtól, nem pöcsölt a srác, rögtön cserélte a kijelzőt. bódottá van e öröm
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok Tudom hogy kötelező lenne visszaolvasni de túl sok a hozzászólás főleg root meh ilyen témában. Engem az érdekelne ha most veszek egy ilyen telefont a t-s mobilszolgáltatónál akkor ami rajta van gyári rom az mennyire gyrs és mennyire merül Rootolni meg romokat cserélgetni nem akarok nem akarok én romot csinálni a telefonból
.
-
aron1994
csendes tag
[link]
Ez szerintetek eredeti vagy után gyártott? -
Luser2000
addikt
válasz
norrberth #38635 üzenetére
Hivatalos neve:
Samsung Galaxy S4 Value Edition
Egyfelől az már alapból 4.4.2-es Androiddal jött ki (idén), míg az I9505 annak idején 4.2.2-vel.
Kijelző, processzor, aksi ua.
Csak 16GB-os verza van belőle.
Adatátviteli képességei kicsit elmaradnak az alapverziótól (4G-ben csak 50Mbps)
Szoftveres tartalmakban talán kicsit szerényebb és úgy tűnik, hogy a milliónyi érzékelőből is (pl. geomágneses) kevesebb lehet benne. -
disy68
aktív tag
Sziasztok, ismerősöm telefonja megadta kicsit magát, bekapcsolás után lefagy - ennyit tudtam meg így elöljáróban, nem tudom, hogy boot során, vagy már a rendszerben. Factory reset előtt csinálnék róla adb-vel egy mentést. A kérdésem az lenne, hogy recovery alól menne-e a dolog?
szerk: gyári rendszer/recovery.
-
Weeman1
veterán
válasz
California1 #38642 üzenetére
Nem éppen ugyanaz.
Nézd meg a fejlesztő oldalàn hogy jó e hozzà. -
Weeman1
veterán
válasz
California1 #38638 üzenetére
Ha rootoltad akkor nem tutod Ota-n frissíteni.
-
Petyyyyy
addikt
Apa kezdődik... már újraindítottam a vasat és még mindig nem hajlandó LTE-re váltani a galád, pedig van lefedettség.
-
nfsu17
veterán
válasz
California1 #38638 üzenetére
szerintem fel sem fogja ajánlani a frissítést
-
California1
őstag
Udv mindenkinek! Az S4Activ topicbol ugrottam at .
Azt szeretnem megkerdezni ha a jelenlegi 4.2.2őt rootolnam , es ha hamarosan megerkezne a kitkat akkor a root torlodni fog? -
pittbaba
aktív tag
válasz
mgTerminator #38631 üzenetére
Sajna első hszbe ezek nem kerültek bele, ezer helyen kellett keressem, hogy megtaláljam hogy mi a fene az az MDM MGG bootloader verzió. Nem találok én fel semmit, csak nem tudok végigolvasni 100000 oldalt. Többször feltettem itt a kérdést, hogy lehet megállapítani ezt a dolgot, mindig csak annyit mondtatok rá, nekem biztos az újabb van, de soha nem árulta el nekem senki, hogy hogy tudom megnézni
Én mindig visszaolvasok pár oldalt mielőtt kérdezek, de állandóan csak el vannak hajtva az emberek 4.4.2 felett. Hetek óta figyelek csöndben, most kérdeztem, és lehet lesz válasz is, sok boldog ember örülhet a garis rootjának majd.
-
norrberth
addikt
Sziasztok! az I9515 miben különbözik az I9505 től?
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38631 üzenetére
-
pittbaba
aktív tag
Na találtam kis okosságot, nem tudom volt e már, de ebből lehetne még tenni az első hszbe:
#1.8. Samsung releases are categorised as follows:-
M = year = 2013 (13th letter of alphabet)
E = Month of year (May in this case, 5th letter of the alphabet)
A = Release of that month (10th for, "A", as they start 1-9 first, before letters)
Therefore, MEA is pre MGG, (2013, July, 16th release), and is before Knox. Only stock Samsung firmwares MGG onwards, (with the exception of MH1), have Knox.
To locate your firmware version... type *#1234# into the dial pad and look at the last 3 letters/numbers of AP:
-
pittbaba
aktív tag
válasz
bb.bocs #38624 üzenetére
Na ez az, hogy ez így nem pontos, mert gyári régebbi rom már ugrasztja.
Azt máshol is olvastam ,hogy ezzel a módszerrel, ha újrarakod az eredeti romot akkor a root eltűnik nyoma sem marad.
Én most már rootolni fogok, muszáj, mert elegem lett, újra kell húzni, és ha újra húzom akkor legyek Isten módban, kell a VPN tap
Még arra vagyok kíváncsi (a fenti kérdésem még nyitva), hogy ez után lehet e CWM appal felrakni már custom ROM-ot knox ugrás nélkül, mert azt olvastam, hogy lehet. Csak már akkor megint nem értem, hol a különbség, pontosan mi az a pici dolog ami ugrasztja a knoxot és mi az ami nem. Jó lenne ez tisztázódna, mert akkor megérteném a problémát és könnyebben találok megoldást. -
bb.bocs
őstag
válasz
pittbaba #38622 üzenetére
szerintem annyit mond hogy rootolni lehet, gyári romot fellehet tenni knox ugrás nélkül
ha mást akar az ugrasztja.
szrtem ennyi az egész.
én leginkább arra voltam kiváncsi hogy ha rootolom, visszalehet e csinálni a rootot hogy ne vegyék pl garinál észre, és hogy ha ráteszek német független romot akkor utána ugyanazt,magyarban visszatudom e tenni ugrás nélkül ( gondolom a 4.3 vagy 4.3 alatt hiába több a németben a frissités ugyanaz a rom csak más nyelv.)nekem igy jön le az egész
persze félek rootolni, mivan ha ugrik a knox tudom nem ugrikno para
meg mivan ha nem lehet visszacsinálni a rootot
pedig videókat is néztem
naaa mind1
a 2 év gari fontosabb, de jöhetne root
-
upbuvar
tag
Megjött ma a Black Edition hátlapom. Ég és föld a különbség, végre stabil a fogása.
Csak ajánlani tudom!Ugyanitt bontatlan, eredeti S4 Black Edition hátlap 4990 Ft-ért eladó, ajánlott elsőbbségi küldeményként postázva
-
pittbaba
aktív tag
válasz
upbuvar #38617 üzenetére
Már annyi féle infó jön, nem vagyok egy értetlen ember, de már nem tudtom eldönteni, mit lehet mit nem knox ugrás nélkül, s ahogy néztem akinek van gari a telefonján és rootolna, hasonlóképpen értetlen.
Odinnal akkor ha nem rootolt romot rakok fel akkor a knox nem ugrik, mert a bootloaderbe nem piszkál bele? Kb így jött le eddig.
(nagyon köszi a türelmet) -
upbuvar
tag
válasz
pittbaba #38615 üzenetére
Ezek szerint ellentmondás van. 4.4.2-vel ha megpróbálom a linkelt romot felrakni, akkor valszeg urgrik a knox.
Ezt az infót honnan szedted???
Bármilyen gyári romot feltehetsz, NEM ugrik a knox.
Nekem egy T-mobile függő S4-em van, erre ment fel a független német ROM.
A towelroot egy kattintással rootol, NEM ugrik a knox.De már leírtam párszor, úgy látszik, hogy feleslegesen.
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
feltettem a német romot és azt tapasztalom, hogy ha a mobilhálózat LTE-re van állítva akkor szinte nincs térerő,(bizonyos helyeken) ha viszont átrakom WCMDA-ra akkor ugyanazon a helyen max térerő.
valaki tapasztalta ezt?
köszi
-
-
nfsu17
veterán
válasz
pittbaba #38612 üzenetére
a német rom hivatalos samu kiadás, ha valamilyen korábbi verzióról mész neki, akkor nem szabadna ugorni...de mindent csak saját felelősségre.
újabbról visszamenni régebbire meg nem csak knox ugrás miatt veszélyes, hanem a bootloader akadálya miatt.a régebbi időben is lehetett official samu romokat feltenni anélkül, hogy megjelent volna a sárga 3szög (pl s2).
-
pittbaba
aktív tag
-
Austin F.
tag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni.
Van egy rootolt S4-em,
(valószínűleg)stock recoveryvel.
Szeretném recoveryből telepíteni a Cerberus nevű lopásgátló alkalmazást - megoldható-e ez a stock recoveryvel (mondjuk az "apply update from external storage" opcióval), vagy csak custom recoveryvel?A stock recoveryvel csak updatelni tudom a teljes romot, vagy külön is tudok installálni rendszer appot?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
qamu74
őstag
csá!
Segítség kellene, hogyan tudom letiltani a led gombokat(háttérvilágítást már sikerült G.Box-al)?...
-
bb.bocs
őstag
válasz
madkiller #38546 üzenetére
akkor ha jól értem rootolható, és cserélhető a rom gyári romra, akár német akár kínai akármilyen romra a nélkül hogy a knox ugorjon, vagy bármböl kiderüljön hogy mókoltam?
és vissza is állítható teljesen? leszedhető a root meg a gyári magyar romra visszatehető a pl gyári kínai rom?
hogy kell ezt csinálni xD csinálam már ilywet párszázmilliárdszor, deeee félekakkor a rootol tuti nem ugrik a knox. és visszaállítható minden nyom nélkül a root?( és ha igen akkor német rom? vagy mit ajánlotok,ugy hallom a német gyári az gyorsabban kap frissitéseket) ( független a telóm) meg még annyi hogy elvileg letudok menteni mindent ha rootolt, de tényleg mindent? mert csak ugy tennék fel más romot, ha utána visszattudok mindent állitani működöképesen 100%ban és nem kell újratenni semmit
más kérdés, ettöl nem ugrik a knox, de a knoxnál van amúgy valami limit? vagy csak számlál felfelé? tehátt lehet rátenni ha pl lejárt a gari 8000 romot is adddig számol?
a romot odinnal tegyem rá? köszi a választ előre is. -
pittbaba
aktív tag
-
pittbaba
aktív tag
válasz
upbuvar #38601 üzenetére
Hónapok óta olvasom a fórumot, ahol minden 4.4.2.-vel kapcsolatos főzögetéssel kapcsolatosan az a válasz, nem lehet. Nagyjából kéthavonta be is jövök olvasni, feltenni a kérdést, ahol mindig röviden kiderül, nincs ilyen megoldás. Most ahogy visszaolvastam, másoknak is ez volt a válasz. Most panaszkodok, és kapok egy megoldást. Na ezért kell panaszkodni
Rövid válasz: Köszönöm köszönöm, lehet megoldódik...
Kérdés: Csak ha a linkelt főzött romot pakolom fel előtte (eddig úgy tudtam ettől is ugrania kell a knoxnak, hogy romot pakolgatok nem értem...) akkor nem ugrik a knox, vagy rakhatok bármit? Full nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest