Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tisvol

aktív tag

válasz Tanczi01 #36678 üzenetére

Én nem vagyok guru, de az enyémen eddig csak a gyári romok voltak és az akksi idő kb. egy nap volt. Ha a gyárival neked két nap, akkor tedd vissza a gyárit. (És örülj, mert nekem soha nem volt két nap) Vagy milyen ROM van fenn? Miért tetted fel? Milyen pluszt nyújt neked a gyári ROM-hoz képest? Ha az akksi idő ennyire aggaszt, vagy ennyire fontos neked, akkor menj vissza a gyárira és mondj le a a fent lévő ROM esetleges plusz szolgáltatásairól. Ellenkező esetben meg töltsed, és használd a telefonod. Arra való.

És bocs, hogy nem technikai alapon közelítem meg a kérdést, és nem kérem, hogy linkelj akksi statisztikát, és nem ajánlom, hogy nézd meg az akksidat, hogy púpos-e. Ezt meg fogja tenni más helyettem. Megmondom őszintén kicsit túllihegetnek érzem ezt az akksi mizériát. Lemerült? Feltötltöm. (Eseteleg ha púpos, cseréltetem) Ha az életvitelemből adódóan nem tudom napközben tölteni és élet halál kérdése az akksi, akkor veszek egy pót-akksit, oszt' jónapot. Esetleg egy régi nokiát ami hetekig bírja. Egyébként meg, ha az ember nem a Holdon melózik akkor számtalan lehetősége van arra, hogy akár csak percekre is de töltse a telefonját. Mindenki különbőzőképpen használja a készüléket, értelemszerűen az akksi statok is mások lesznek. Én személy szerint nem bámulom az akksi stasztikámat, max ha valami nagyon kirívót veszek észre, normál használat mellett. Ha jelez, akkor feltöltöm, de este mindenképp. Szerintem ennyire egyszerű. Vagy én vagyok az :)

Új hozzászólás Aktív témák