Hirdetés
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
válasz
Tanczi01 #36678 üzenetére
Én nem vagyok guru, de az enyémen eddig csak a gyári romok voltak és az akksi idő kb. egy nap volt. Ha a gyárival neked két nap, akkor tedd vissza a gyárit. (És örülj, mert nekem soha nem volt két nap) Vagy milyen ROM van fenn? Miért tetted fel? Milyen pluszt nyújt neked a gyári ROM-hoz képest? Ha az akksi idő ennyire aggaszt, vagy ennyire fontos neked, akkor menj vissza a gyárira és mondj le a a fent lévő ROM esetleges plusz szolgáltatásairól. Ellenkező esetben meg töltsed, és használd a telefonod. Arra való.
És bocs, hogy nem technikai alapon közelítem meg a kérdést, és nem kérem, hogy linkelj akksi statisztikát, és nem ajánlom, hogy nézd meg az akksidat, hogy púpos-e. Ezt meg fogja tenni más helyettem. Megmondom őszintén kicsit túllihegetnek érzem ezt az akksi mizériát. Lemerült? Feltötltöm. (Eseteleg ha púpos, cseréltetem) Ha az életvitelemből adódóan nem tudom napközben tölteni és élet halál kérdése az akksi, akkor veszek egy pót-akksit, oszt' jónapot. Esetleg egy régi nokiát ami hetekig bírja. Egyébként meg, ha az ember nem a Holdon melózik akkor számtalan lehetősége van arra, hogy akár csak percekre is de töltse a telefonját. Mindenki különbőzőképpen használja a készüléket, értelemszerűen az akksi statok is mások lesznek. Én személy szerint nem bámulom az akksi stasztikámat, max ha valami nagyon kirívót veszek észre, normál használat mellett. Ha jelez, akkor feltöltöm, de este mindenképp. Szerintem ennyire egyszerű. Vagy én vagyok az
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest