- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
én is ugyanebben a cipőben járok. mondjuk én Xperia S-ről fogok váltani, és már a hétvégén... 720 nagyon tetszik, de még mindig nincs kék színben sehol, és arra pályáznék
plusz most nagyon lement a HTC 8x ára. ami megint csak elbizonytalanít... emellett meg ott van a lumia 820, de ez utóbbi kettőnél nem túl fényes az akkuidő... váváváv mi legyen??? -
no1r
őstag
váváváv.... mikor jön már valahova kék színben a 720???
velem mindig kib@sznak -
no1r
őstag
válasz
Partyface007 #732 üzenetére
Sajnos pont az egyik dolog az üzemidő ami érdekelne... Ami miatt nem HTC 8x-t akarok
másik meg a forma. 820 ronda és fényes a hátlap.... -
no1r
őstag
válasz
Space marine #726 üzenetére
rohadt életbe de megörültem hogy a trémobilhoz visz a link...
más: kékszínű cuccról van már valakinek infója? nem kérdeztétek meg a boltokat mikorra várható?
-
no1r
őstag
úgy látom nem sokan vásároltak még ilyen modellt... pedig minden nap olvasom a fórumot infókért...
-
no1r
őstag
válasz
Vassili_Zait #295 üzenetére
na, ez hasznos infó lenne nekem is.
-
no1r
őstag
igen, nekem is pont az jutott eszembe, hogy kinézet+unibody+IPS
+13ezer
meg még egykét plusz. ha így nézzük nem sok az a 75. vagy ha az akkor a 62 is sok a 620-ért
szerintem reális a küllönözet. igaz a 820-ra már nem sokat kellene rádobni, de kinek az AMOLED kinek az IPS, meghát a nagytesó randább... és régebb óta kint van. azért az sem 85ezren kezdett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest