- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
sziasztok!
kis segítséget kérnék wp8..eltűnt hívásvárakoztatás menü belőle..
hálózat menüből kidob be se lép..
mit lehet vele tenni ? csak reset?? -
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
WP10 tapasztalat.. csodaszép rendszer fut rajta viszont irdatlanul lassult nálam sajnos.
Vissza is dobtam 8.1update -t... jót tett neki azóta ez a teljes gyalulás
Apropó update2 ha insiderrel ismét rákeresek előtte feldobja mit töltene le?WP10-nél nem láttam sajnos hogy azt tölti le csak kiírta van frissítés..újra ezt a tortúrát egy-két új dolog miatt nem tolnám le.. -
ferke72
aktív tag
Egyet viszont nem találok..onedrive hol rejti a biztonsági másolatokat telefonról?
-
ferke72
aktív tag
Köszi
itt az a baj ha nincs másolatom aktuális mindent töröl..egy gondolat, ha valaki nem tudja szétszedni leszedni a hátlapot akkor merítse le teljesen!
Természetesen egy fesztelenítés(hátlap le és akku csatlakozó ki) újraindít megoldotta a problémát.
Egy biztonsági mentés után valószínű resetelem most hogy ne akadjon be így ismét -
ferke72
aktív tag
sziasztok!
kis segítséget kérnék abszolút kezdőképernyőn lefagyott 720 kivettem kártyákat semmire nem reagál..töltőre teszem hangot ad ezen kívül semmi -
ferke72
aktív tag
tegnap óta használom újra és megy rajta úgy fest csak nem tudom értesítéseket kiteszi e csempére legalább..akitől hoztam vett egy samu csodát..hát kb 3x hívott fel telefonja 2 perc alatt random..droid..
nem is nagyon értem sok ember attitűdjét miért használják.. tudom van annak is jó oldala, viszont jön wp 10 és az már sokkal jobb felhasználói élményt fog nyújtani majd -
ferke72
aktív tag
Keresem wp10 frissítés lehetőségéről leírást..van értelme fejlesztői verziót feltenni vagy nyáron jön hivatalosan majd?
És még egy kérdés, qi töltéshez plusz hátlap van hozzá, vagy cserélendő back cover? -
ferke72
aktív tag
sziasztok!
látom hardveresen kicsit gyengébb l720 mint az átlag, kérdeznék tőletek.
gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén és alap dolgokra kellene , néha kis net, e-mail telefonálás..+ glance screen sem egy hátrányos dolog nála. nagyon érezhető a lassulás nála? és még valami gondolom kijelzője szép neki.. -
ferke72
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3706 üzenetére
Ez is perspektíva annál is inkább hogy a vodánál borzolták az idegrendszerem ismét..
lehet jobb ha veszek bolti garis függetlent avagy 2sim verziót akár
köszi -
ferke72
aktív tag
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
lumia 630 vs. 720?
szerintetek? régebbi konstrukció 720 viszont jobbnak tűnik egy két dologban.
nagyon nehéz eldönteni hiába nézem összehasonlító táblázatban..nekem fontos lenne a glance screen viszont az új 630 se tették bele...pár dologban jobb és ha feláldozható hogy nincs vaku sem illetve annak gyorsabb procija van talán felé hajlanék...help me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest