- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skizzz
csendes tag
válasz
hroberto #1424 üzenetére
Köszi, most megint elbizonytalanodtam
Nem tudom, így élőben Vodafone üzletekben vagy esetleg más szolgáltatóknál szokott kirakva lenni, ahol meg lehet nézni őket? Csak mert még tényleg nem láttam élőben (nagyon tetszik videók/képek alapján!
), meg nagyon egy ismerősömnek sincs ilyen készüléke.
Egyébként nekem is a ciánkék jön be a legjobban, dehát az nincs itthon semilyen üzletben tutira.
-
skizzz
csendes tag
Köszi a válaszokat, asszem meggyőztetek arról, hogy fekete legyen.
Bár nyilván az lenne a legjobb, ha élőben láthatnám hogy milyenek.
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Épp készülékvásárlás előtt állok
Már hetek óta filózok a 720-on, nagyon nagyon tetszik a telefon - már csak azt kéne eldöntenem, hogy fekete vagy sárga legyen... - fekete nyilván a legkompaktabb, viszont azzal meg olyan "átlagos", nem?
nem láttam még élőben. Sárga is tetszik, viszont az meg nem tudom mennyire lenne ideális egyetemre, ha rikítana puskázáskor...
Viszont ami mégnagyobb dilemmám, hogy a HTC 8x is bennevan a képben, hiszen mostmár - csak 1-2 ezres az árrés a két készülék között, és egyszerűen nem tudok dönteni... Tényleg ennyivel jobb lenne a 8x? Volt aki már esetleg tesztelte mindkettő telefont összevetőleg?
Specifikációra nyilván győztes a HTC, viszont használatra is? Az az 512 MB RAM nem fog visszaütni a későbbiekben? :\
Már annyi tesztet meg videót néztem, hogy nem igaz...Az viszont érdekes, hogy a Lumia 720 kamerája sokkal jobb(nak tűnik) - főleg kevés fénynél -, és hogy jobb videót is csinál. Na meg hogy nekem sokkal jobban bejön a Lumia formája...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Synology NAS
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest