Új hozzászólás Aktív témák
-
_Roy_
tag
válasz
Vassili_Zait #3922 üzenetére
asszem mind1 mert elvitték előlem, ennyit a netes vásárlásról és az emberekről..., szóval majd inkább kipróbálom a 730-at, ha bejövős lesz
-
_Roy_
tag
hali
már érdeklődtem itt, de most még egy utolsó kérdésem lenne, kipróbálnám én is a wp-t és beruháznék egy 720 -ra.
főként telefonálásra (napi 1 óra minimum), instagram, pinterest, jegyzet, időjárás, amire használnám.
8.1 -et kipróbálnám és érdekelne, hogy ilyen használat mellett, bírja- e a 2napot, illetve ha nem pakolo rá több alkalmazást, akkor gyors marad a rendszer?
van valami típus betegség amire érdemes figyelni?
üdv -
_Roy_
tag
válasz
-Faceless- #3822 üzenetére
telefonálás, fotózás, bicikli útvonalkövető program és bírja 2 napig
szerintem erre jó a 720, mert igazából csak kívácsi vagyok a wp8.1 -re és amiatt venném, ezt a telót
a játékok nem érdekelnek
(gtalk az hiányozni fog)
a teló még nincs meg csak szóba jött egy kinti készülék és érdekelt a gari lehetőség, de a nokia oldalán úgy írja, h az adott országból garizzák,csak nem tudom, h a függetlent, vagy a szolgáltatós változatot -
_Roy_
tag
sziasztok
szerintetek a svájci garanciás készüléket tudom itthon garanciába javíttatni, ha úgy alakul, vagy elküldenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest