Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztif
aktív tag
Ma beszéltem egy emberkével aki Komáromban dolgozik és azt mondta, valamiért most nem gyártják a 720-at.
925, 1020 megy folyamatosan külföldre, főként az oroszokhoz. Azt is kérdeztem tud-e valamit hogy itthon melyik szolgáltatók rendeltek a 1020ból, de arról még nem tudott... -
Sztif
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #767 üzenetére
Ez az öngól biztos?
-
Sztif
aktív tag
szerintem 820-at annak érdemes vennie, akinek fontosak a top játékok és a 4G sebesség. Minden más tekintetben jobb és elegendő a 720!
-
Sztif
aktív tag
válasz
tomkom1969 #432 üzenetére
az hogy "gyártjátok" olyan jól hangzik mintha még mindig 100%-ban menne a komáromi gyár.
De, amúgy mit értesz ez alatt? Az országon kívül hova mennek még a készülékek? Átlagosan mennyi a termelésetek egy nap?
Bocsi hogy ennyit kérdezősködök ami lehet mind bizalmas info, csak nagyon érdekelnek a How it's made dolgok... -
Sztif
aktív tag
Erről tud vki vmit? Magyar Nokia garis lenne ennyiért?
-
Sztif
aktív tag
Persze, vannak emberek akiknek az is elég, de vannak olyanok is akik sokat járnak külföldre és a tesztben azt írja, csak az adott országban van hangos navi, külföldön csak a térképet tudod használni. Letöltheted ugye más ország térkép szoftverét, de útvonalat nem tudsz tervezni, max az adott poziciódat fogja mutatni a térképen. Ennyi.
Mindez azért érdekes hogy kimaradt ebből ill. az 520ból. Írta vki. hogy marketing spekuláció miatt hogy a többi modell ami megkapta a Drive+t ne legyen veszélyeztetve. Kapta volna meg a teljes portfólia, nem hinném hogy sok vizet zavart volna... -
Sztif
aktív tag
válasz
hroberto #223 üzenetére
köszönjük az első írást róla!
Jó olvasni hogy 800ról váltottál. Nekem nagyon bejön a 720 mert ugyanúgy unibody-s mint a 800. Ugyanúgy szép forma, GG, jó kijelző - minőségi az egész.
Viszont én ha váltanék akkor már szeretnék HD kijelzőt, jobb kamerát és a Drive+ is kéne... ezek hiányában a 720am nem lesz, pedig nagyon szép!
Várjuk a többi észrevételedet, negatívakat is! -
Sztif
aktív tag
Jah, a tavalyi rendezvényről csak annyit hogy kb minden volt, még PV 808-at is hoztak amit akkor még hivatalosan nem lehetett megvásárolni. Idén főként azért mentem a kiállításra hogy a 520/720-at megnyomkodjam. Már az furcsa volt hogy senki nem volt a "standnál" csak a hostessek, akik azt mondták azért nincsenek kiállítva az új telefonok mert hivatalosan még nem kaphatóak...
-
Sztif
aktív tag
Szerintem téves infó! Szvsz még májusban bekerül legalább 1 szolgáltatóhoz és követni fogja a többi is. Középkategóriás telefonokat szinte az összes szolgáltató felveszi...
Az meg hogy a Nokia hogyan képviselte magát a Veletech-en...
- minden volt az, csak stand nem. Szegény hostessek, kicsit sem volt levágós miért nincs ott egy benfentes Nokiás emberke sem, bezzeg tavaly...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest