- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
xperiasigi #313 üzenetére
Nekem soha, semmilyen telefonnal nem volt bajom, pedig nem egy volt.
-
Mister_X
nagyúr
Sosem értettem, hogy mi olyan hű meg há az indukciós töltésben. Ha majd haza megyek és nem kell keresni töltőt, mert automatikudan tölteni fogja, akárhol is járkálok.
-
Mister_X
nagyúr
Nekem a teszt elolvasása után több kérdőjel lett a fejem fölött, mint azelőtte volt.
Hol akad egy WP8? Lumia 620-am van és egyetlen egyszer sem akadt meg, pedig rendesen be van lakva és ugyan az a hardver van benne? Multitasking? Most őszintén, egy mobilnál minek? A programok többsége WP7-re lett megírva, ott nem is volt ilyen lehetőség. Böngészőben nekem egy oldal van megnyitva, azt mindig meg is tartja és a Radiant Defense is megjegyzi, hogy melyik hullámnál járok. Videót is elvileg onnan folytat, ahol abbahagytam. Egyedül a komolyabb játékok miatt kellene még ugyan ennyi RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest