- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Urak! köszönöm! Működik...
-
Throme
veterán
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék.
Barátnőm kapott egy ilyen telót a cégtől és az elején a születési dátumnál valamiért nem a valóságot írta le. Most a teló szempontjából kb 6 éves. Így a teló mindennemű letöltés/telepítés előtt valami családi beállítások után érdeklődik.
Utánakeresett a neten, de mindenhol csak annyi infó van, hogy ezt a dátumot át kell írni, de hogy konkrétan hol az nincs.Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a telefon mely menüjében tudja megtenni?
Vagy erre már nincs is lehetőség?Kösz!
-
Throme
veterán
Minap a youtube-on én is láttam - vélhetően - hasonlót mikor a menüben ide-oda ugrál...
Valahogy úgy lehet rálelni a megosztón, hogy "lumia 720 display problem".Nem tudom nálad is hasonló a jelenség, mert ha nem tudod prezentálni esetleg kötekedhetnek ...
más...
Azt nem is tudtam, hogy az FM rádió csak sw frissítés után lesz elérhető. -
Throme
veterán
-
-
Throme
veterán
Köszönöm!
Azt viszont hallottam (nem olvastam, szóval lehet téves), hogy a 620-asnál nincs ilyen gond a navigációs szoftverrel.
Ez igaz? -
Throme
veterán
sziasztok!
Ezt olvastam egyik oldalon:
"Here Drive ezen készülékek esetében nélkülözi a "+" jelölést. Az apró kis karakter hiánya annyit jelent, hogy ezeken a készülékeken a hangos navigáció csak az aktiváláskor a telefonban lévő SIM kártya lokalizációjának megfelelő országban működik. Bár alkalmam nem volt kipróbálni, tudomásom szerint külföldön is képes a készülék navigációra, csak az utasításokat nem fogja hangosan bemondani."
Júniusi a cikk, ezt a problémát orvosolták már?
Másik kérdés az lenne, hogy a 720 miben több, mint a 620 és 520 modellek, kb +20k ft-al többért? Ha jól tudom proci, RAM, kijelző felbontás az ugyan az vagy hasonló az alsóbb verziókhoz. Most a szubjektív dolgot ne nézzük, hogy tetszik/nemtetszik.
kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest