- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDoug6lak
tag
No, úgy tűnik a HR sem hozta a hozzá fűzött reményeket... Remélem addig még elbohóckodom vele, amíg bejön a lumia 650
Amúgy milyen árban lenne egy kijelzőcsere kb?
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Kb. egy hete tapasztalom, hogy a kijelző érzéketlen, nem reagál mindig az érintésekre. Ez szerintetek kijelzőcsere vagy esetleg hard reset megoldja? Fizikai sérülés sosem érte szegényt, nem nyomódott meg, csak egyszer ilyen napja lett
Valaki találkozott más hasonló jelenséggel?
Köszönöm a válaszokat, észrevételeket! -
McDoug6lak
tag
Használtan vettem, igazából nem is igazán érdekelt a garanciális feltétele. Örültem, hogy végre hozzájutottam egy cyan színű készülékhez
De ettől eltekintve van, lesz bármilyen hátrányom a lengyel mivolta miatt?
És most már akármilyen frissítések fognak érkezni rá. az alapja miatt mindig is lengyel marad? Na ezt jól hülyén sikerült megkérdeznem) Akármilyen hard resetet csinálok, a telefon élete végéig lengyel szoftveres marad?
Bocs, de elég láma vagyok a témában
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Mostanában vettem egy ilyen telefont, amivel nagyon elégedett vagyok, csupán érdekességképpen tenném fel a kérdésemet.
Miért van az, hogy amikor néztem a telefon tulajdonságait, valami lengyel cucc van feltüntetve benne?
Azért érdekel, mert páromnak karácsonyra vettem egy ugyanilyen telefont és neki semmi ilyesmi nem található a telefon adatai között. Sőt a hangfelismerés menüben is benne van a lengyel nyelv..Igaz nem érzem semmilyen hátrányát eme jelenségnek, csupán érdeklődnék, hogy mi is ez az állapot?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen kütyüt, és zavaróan be világit a kijelzőbe az alsó 3 gomb megvilágítása
Ez normális jelenség? -
McDoug6lak
tag
válasz
hroberto #4044 üzenetére
Reggeltől estig elröcög töltés nélküll? Leginkább telefonálok, de azt sokat
Net max wifin lenne. Játszani nem játszom, zenét nem hallgatok, videózásra nem igen használnám, ahogy említettem telefonálás, meg esetenként fényképezés. Ennek tükrében szerinted estig ellenne töltő nélkül?
-
McDoug6lak
tag
válasz
Vassili_Zait #4042 üzenetére
Kösz a választ!
Igazából már tárgytalan is lett, mert időközben elkelt a masina
Lehet ez adta meg a kezdő lökést, hogy inkább egy 925 ösben kellene gondolkoznom....Igaz nem tudom akksi idő miatt mekkora előny lenne egy 720 as. Illetve más előnye van e egy 925 el szemben... Ezen dilemmám nem tudom eloszlatni, ha valakinek esetleg van tapasztalata, aki mindkét típust birtokolta, mondana néhány velős gondolatot pro és kontra egyaránt? Thx előre is! -
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni. Szerintetek garancia nélkül érdemes vennem egy 720-as lumiát?
Kb. mennyi lehet a reális ára? Állapotát tekintve szép, egyedül a simtárca fedele hiányzik róla, egyébiránt doboza és minden tartozéka megvan hozzá.
Válaszaitokat előre is köszönöm! Ja és független! -
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
A segítségeteket és tanácsotokat szeretném kérni.
Úgy döntöttem, hogy az androidos és iphon-os múltam magam mögött hagyom és a WP nyújtotta lehetőségekkel folytatom telekommunikációs életvitelemet.
Két készülék között variálok és ezen döntésem meghozatalában szeretném az itteniek véleményét kikérni.
Lumia 720 vagy 925?
Elég sokat olvastam már mindkét telefonról de használni egyiket sem volt szerencsém eddigPersze telefonboltban mindkettőt megtapicskoltam már pár alkalommal
Igazat megvallva nézegettem a fent említett telefonok árait és nagyon szép állapotú 720 as már 35 ezer magyar forintért beszerezhető és szintén szép 925 ös típushoz is hozzá lehet jutni már 70 ezer környékén.
Érdemes a 925 öst venni, dupla annyiért? Nyújt dupla felhasználói élményt?
Telefonhasználati szokásaim nem terjednek ki sem filmezésre, sem játékra, igazából csak telefonálok(de azt sokat) és internet.Akinek esetleg már volt mindkét készüléke, leírná nekem, hogy üzemidőben mekkora különbségek tapasztalhatóak a két készülék esetében?
Segítségeteket, véleményeiteket, tanácsaitokat, segítő szándékaitokat előre is megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest