Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robi1979

aktív tag

válasz AllTheBest #1004 üzenetére

Nem erről van szó és hálás vagyok nektek az eddigiekért is hogy megosztottátok, leírtátok, ez sokaknak segítség, köztük nekem is. Nem az a típus vagyok aki havonta/kéthavonta cserélgeti a telefonját, tényleg 1-2 évig szeretnék egy megbízható és jó telefont. Jelenleg egy Motorola xt912 razor maxx-ot használok, ez most lesz 2 éves de megérett a csrére. A meizu m1 tényleg tetszik, nem véletlenül olvasgatom nap mint nap a topicot. Abból amit leírtatok azt érzem hogy ez a készülék jelenleg full kompromisszum számomra. Méret: 5,5" ahogyan nevezitek, tepsi, ennek ellenére tényleg tetszik. Jön a nyár, rövid nadrágos szezon, elgondolkodtam hogy hová rakom. Mondjuk az is igaz hogy a munkám miatt keveset járok rövidnadrágban. Melegedés: valaki írta hogy annyira felmelegszik a készülék hogy szinte süt. Nem tudom hogy kiderült e hogy tényleg egy beragadó app okozta e? Kijelző/pixelhiba.... És a mérlegem másik oldalán ott a Xiaomi Mi3, amit ugye a felső kategóriába szántak és jelenleg a két készülék között 20-25.000ft a különbség. Ezért nagy dilemma számomra mert nyilván húzom a számat a +20-25.000ft ért mert nem tudom hogy összeszerelési minőségben, hardverben megéri e a plussz különbözetet maga a tudat hogy az Mi3 a felső kategóriába készült+64gb+NFC+MIUI ROM és a kisebb minőségi szórás és kevesebb a meghibásodás. Lehet azért érzem ezt mert minden tesztben majdnem maxra pontozzák az Mi3-at. De abból amit leírtatok azt érzem hogy a Meizu m1-nél nagy a szórás, ahogyan valaki fogalmazott, ahány Meizu, annyi féle. Viszont az Mi3 egy közel 1,5éves konstrukció, itt viszont egy baráti, segítőkész csapat tevődött össze, aminek örülök mert az Mi3 topicban 2 hete feltett kérdésemre a mai napig nem érkezett válasz...

Új hozzászólás Aktív témák