- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1006 üzenetére
Értem mire gondolsz, én is így vagyok a dolgokkal, tepsi.. .féltem tőle, megszerkesztettem 3 telefon méretét egy lapon, az akkori telefonom(Sony Z), a Xiaomi Mi3-at(másik lehetőség) és a Meizu M1 Note-ot. De akárhogy is nézzük az M1 Note(150.7 x 75.2 x 8.9 mm) és az Mi3(144 x 73.6 x 8.1 mm) túl sok méretbeli különbség nincs, pedig azért 0,5" a különbség a képernyőben.
Az Andreano 330 tényleg oda-vissza veri a Meizuban található Mali-t. Én szerencsére egy hibátlan(legalábbis 1 hét alatt erre jutottam) telefont fogtam ki. Én is nagyon féltem, hisz ez az első kínai telefonom(ráadásul külföldről rendeltem), de személy szerint nem bántam meg. Melegedni nálam nem szokott a telefon, kamera is szerintem telefonos viszonylatban egész jó. Az akkuidő nálam a legfontosabb és ennek a Meizu tökéletesen megfelel(fentebb linkeltem egy napi használatot, 5 óra kijelzőidő és még 39%-on volt az akku). Mondjuk én általában évente szoktam túladni a telefonjaimon, de ez lehet, hogy most meg fog hosszabbodni, hisz minden igényemnek megfelel jelenleg. Minőséggel nincs gond, simán felveszi a versenyt a nagyobb gyártók minőségével(sőt az LG G2-höz képest még jobb is, hisz az recsegett ropogott).Mérlegeld a két telefon előnyeit és hátrányait és válassz
Szerintem egyikkel se tudsz nagyon mellélőni
Bocs a regényért
Janaman01: Hordozható hotspot-ra rányomsz, azon belül pedig a Biztonság-ot átállítod WPA2 PSK-ra és meg tudod adni a jelszót
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest