Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robi1979

aktív tag

Vacilálás ide vagy oda, azóta is vacilálás részemről. Kompromisszum ide vagy oda, még mindig nem tudok dönteni. Az m1 vs m2 note témákat végig olvastam, amit betettek az újba, azt meg meghagyták a régiben - no ezt "jólmegasszontam". Szóval a kettőből kellene egy m3-at össze gyúrni de oda meg már autópálya matrica kell. :Y Viszont a kamerát tényleg nem értem, hogy miért nem lehetett az m1-ét meghagyni... Azt meg végképp hogy az m1 miért nem bővíthető micro sd-vel. Nekem kevés a 16gb, a 32gb-s meg annyival nem ér többet az m1-ből. A fene egye meg!

Viszont a jelenlegi motorola xt912őm gyorsan cserélnem kell, így döntenem is "gyorsan" kell. Az m1 vs m2 vs Xiaomi Redmi 2 Advanced 2/16gb között mert jelenleg best buyabb telefont nem találok a piacon, esetleg Redmi Note 4g de az meg már tényleg tepsi.

Azt nem tudja valaki hogy az m1 sim tálcája nem kompatibilis e az m2-vel? Illetve vica versa. Mert az m1 az m2 tálcájával 1 simmel lehet kezelné a Micro sd-t vagy hülyeség?

Redmi 2 fronton ez szerintetek működőképes akku lehet a 2200-as gyári helyett?

[link]

Új hozzászólás Aktív témák