- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Igen, ezek szerint a micro SD kártya miatt kellett nano SIM-re zsugorodniuk.
(#1986) janaman01
Nem ördögtől való gondolat a felemás üvegezés: az ultravékony karcokat a kijelzőn nem fogod látni, vagy ha mégis, teszel rá fóliát (az m1 note-ra is tettél +1 üveg réteget). Ha viszont a kamera előtti üveg karcolódik, az sokkal inkább látszódna, az elé viszont biztosan nem teszel fóliát, mert az még inkább rontja a képminőséget. Ezért inkább oda tesznek egy jóval kisebb, de jóval strapabíróbb GG-t.Nemrég voltam sógoroknál Schönbrunnban és kerülgetett az idegbaj, mert a bő 2 éves Sony telefonom, aminek eddig soha semmi baja nem volt, elkezdett ocsmány képeket lőni. Nézem a hátlapi kamerát, és látom, hogy a kamera előtti üveglap dzsuvás, de hiába törölgettem mikroszálas kendővel, nem lett jobb. Úgy nézett ki, mintha az üveg felületkezelése (antireflexiós réteg?) öregedett volna el, repedezett volna szét és kezdett volna leválni darabokban. Gondoltam, ennyi, esélytelen, hogy ez innentől jó képeket csináljon. Aztán úgy voltam vele, hogy vesztenivalóm nincs, menjünk neki brute force-szal, kis mosogatószer, izomerő stb. Kiderült, hogy az az általam "antireflexiós" rétegnek titulált réteg igazából dzsuva volt (vagy nem, de az már mindegy), és bizony lejön. Azóta ismét gyönyörű képeket lő a gép, de ha gagyi üveg lett volna a kamera előtt, lehet, hogy ennek a "nagymosásnak" megmaradtak volna a nyomai apró karcok formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest