- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Igen, ezek szerint a micro SD kártya miatt kellett nano SIM-re zsugorodniuk.
(#1986) janaman01
Nem ördögtől való gondolat a felemás üvegezés: az ultravékony karcokat a kijelzőn nem fogod látni, vagy ha mégis, teszel rá fóliát (az m1 note-ra is tettél +1 üveg réteget). Ha viszont a kamera előtti üveg karcolódik, az sokkal inkább látszódna, az elé viszont biztosan nem teszel fóliát, mert az még inkább rontja a képminőséget. Ezért inkább oda tesznek egy jóval kisebb, de jóval strapabíróbb GG-t.Nemrég voltam sógoroknál Schönbrunnban és kerülgetett az idegbaj, mert a bő 2 éves Sony telefonom, aminek eddig soha semmi baja nem volt, elkezdett ocsmány képeket lőni. Nézem a hátlapi kamerát, és látom, hogy a kamera előtti üveglap dzsuvás, de hiába törölgettem mikroszálas kendővel, nem lett jobb. Úgy nézett ki, mintha az üveg felületkezelése (antireflexiós réteg?) öregedett volna el, repedezett volna szét és kezdett volna leválni darabokban. Gondoltam, ennyi, esélytelen, hogy ez innentől jó képeket csináljon. Aztán úgy voltam vele, hogy vesztenivalóm nincs, menjünk neki brute force-szal, kis mosogatószer, izomerő stb. Kiderült, hogy az az általam "antireflexiós" rétegnek titulált réteg igazából dzsuva volt (vagy nem, de az már mindegy), és bizony lejön. Azóta ismét gyönyörű képeket lő a gép, de ha gagyi üveg lett volna a kamera előtt, lehet, hogy ennek a "nagymosásnak" megmaradtak volna a nyomai apró karcok formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest