- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #2164 üzenetére
Rndeltem egyet sziaomiforsz@rról utánvéttel de vissza mondtam mert kb vártam már vagy 3 hetet és semmi. Édsapámnak meg kellett egy neki való teló, így a redmi 2 lett 2/16... Most honorról készülnék rendelni m1-et, de a redmi 2 és az m1 között vagy 20.000ft különbség és azon vacilálok hogy megéri e mert a redmi 2 is nagyon baba.
Közben meg jött az m2...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
janaman01 #2128 üzenetére
Köszönöm a segítségetek!
Már mennek a gugli holmik. Kamera zárhangot ki tudom kapcsolni valahogy?Mert nem találom
Opera Minit használok, de az alsó gombok nem jelennek meg a flyme vissza gomb miatt feltételezem. A menü funkciót hogy csinálom ezzel a home gombbal? Azt veszem észre, hogy térerőben jobb a Lenovo A850-nél, de beszédhangban nem. -
-
judas13
addikt
válasz
janaman01 #2048 üzenetére
Alin belüli EU express vonalról lesz...e hétre rendeltem volna meg de 1 hetet várnom kell (a lé miatt sajna) + ki is vártam a note1-2 közötti difiket árban,tudásban...
A másik topikban berakott képre akkor meg lett itt a válasz..
Xaiomival miért is szopatjátok sokan magatokat hetekig a semmire? Menjenek a . .csába hazug szarok!
-
purpledonkey
tag
válasz
janaman01 #2065 üzenetére
swype keyboard-ot használok, mióta megjelent.
Ha arra gondolsz, hogy melyik melyik alkalmazás használata közbeni bevitelre értem, akkor pl a vibernél és a chrome-nál van ilyen mindig. Arra viszont nem emlékeszem, hogy melyik appnál működik rendesen.
Ha van olyan app, amire kíváncsi vagy, akkor szívesen megnézem. -
purpledonkey
tag
válasz
janaman01 #2058 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értelmezem az előbb emlíett kurzor bugot.
Ez valahogy úgy néz ki nálam, hogy ha egy beírt szó után közvetlenül szeretnék javítani egy előtte lévőt, akkor hiába nyomok a javítandóra, a kurzor nem ugrik oda. Viszont ha az utolső szó után nyomok egy space-t akkor már engedi az előtt lévőkre való ugrást és javítást. Lehet hülyén fogalmaztam -
Lacika2013
tag
válasz
janaman01 #2056 üzenetére
a magyar posta 8000-be akarta visszaküldeni.
Aztán egy ismerősöm pont Brno felé vette az utat,gondoltam elvitetem vele.
A megadott számon persze senki sem vette fel a telefont,igy itthon maradt.
A gls 4200-ért elviszi.
A héten még nálam marad,mert lesz egy 3 napos legénybúcsú,azért ott nem ártana megörökíteni a pillanatokat,aztán jöv héten megy vissza. -
LewSmith
csendes tag
-
LewSmith
csendes tag
válasz
janaman01 #2038 üzenetére
Úgylegyen! Remélem pénteken tényleg kézbe a teló. Bár ha délelőtt jön csak anyukám lesz otthon.
@robi1979 tegnap még jó árban volt és meg is rendeltem!
Products €184.24
Discounts €0.00
Gift-wrapping €0.00
Shipping €35.93
Total paid €220.17Amúgy a honoron van olcsóbb szálítás is csak akkor nem biztos, hogy olyan gyors mint ahogy janaman mondja. Olyankor szerintem érdemes rá kötni azt az 5 vagy hány eurós szállítási biztosítást.
-
beni26k
csendes tag
válasz
janaman01 #1993 üzenetére
Nagyon csúnyácska ez a home gomb. Ráadásul most akkor nem tudni, hogy T720MP4 vagy MP3, mindenhol mást írnak. Három magos T720 már érezhetően gyengébb lesz a játékoknál, mint a T760mp2.
MT6753 egyetlen előnye, a fejlettebb kommunikációs képességek, amiből mi semmit sem profitálunkMondjuk a microSD bővítést elfogadnám most is.
Az m2 note 20 dollárral kevesebbe kerül a chigonnál, mint az m1 note. ($170)
-
interstart
tag
válasz
janaman01 #1945 üzenetére
Ha belegondolsz, igaz hogy csak egy gomb van rajta, viszont az android 4.x es változataitól már van lehetőség használni a képernyő alján virtuális billentyűzetet, nem mellesleg a Flyme-ban a vissza gomb például pár helyen így van megoldva. CM-et szívesen látnék rajta, nekem bejött, hogy akár szőrszálhasogató mélységekig be lehet állítani úgy a rendszert, ahogy az neked megfelelő. Ahogy korábban írták, Xperia SP sorozat zárt bootloaderét is bypassolták, úgyhogy szerintem örvendetes a dolog, bár egy darabig szerintem senkinek nem lesz rá szüksége, hogy váltson a Flyme-ről
-
judas13
addikt
válasz
janaman01 #1931 üzenetére
Köszi a választ, nézem is!
Akkor bátrak vagyunk
Már ez kb az ötödik telónk lesz (remélhetőleg) kintről, de most már "átállunk" erre az "Europa Expressz" ügymenetre, nem hiányzik többé a magyar posta és intézményei szarakodása, vám, áfa, és egyéb nyalánkságaik. Befizetem kint amennyit kell nekik és onnantól kezdve majd csak a futárt várom már...
Most szerintem lesz két hét is mire a Pesti vagy Budaörsi raktárból eltalál hozzánk egy telefon, folyamatos levelezés, nyilatkozás, ügyfélszolgálatozás, a kersekedő-posta-meg közöttünk a számla ügyben, mit hova fizessünk még és egyebek....+ hamarabb ért át ide Kínából mint most az országon belül majd hozzánk fog....de gondolom néhányunknál ez már ismerős lehet...
Elég volt.
Lett végre ez az EU-n belüli lehetőség - amit idáig sajna nem igen ismertünk . de mostantól kezdve már a hazai szervezetek, szolgáltatók és a 60 napos free shipping is kihagyva a buliból...és ha nem is biztos olcsóbban,(az itthoni árnál viszont igen) de teljesen legálisan, és hamarabb nálunk lesz majd remélhetőleg a telefon.
A gari meg örök kérdés, de idáig az összes kintről behozott kütyünk jól működik.A fizetéssel sem volt gond idáig amúgy szerencsére...
egy cipőt nem teljesített az eladó régebben és az Ali jelezte is, hogy gondok vannak az illető céggel vagy mi és utalja is vissza már a pénzt.... -
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #1884 üzenetére
Nem is ezzel van gondom nekem sem, hanem a 39$-os postával Honorról...
Napi friss, ma jött xiaomiforszarról:
"Hello,
it is totally sold out even on chinese market at the moment, we are trying to do our best to catch some pieces for european market.
Check our website continuously or have a look on different device on our website!
What do you think about RedMi Note?
Have a lovely day!"
-
motoflug
őstag
válasz
janaman01 #1836 üzenetére
Én is erre gondoltam, mármint az összefogva rendelni valakivel/valakikkel, hogy olcsóbb legyen a végösszeg.
A következők ezzel a problémák:
- Nem bízom meg idegenekben, nem utalnék más PH tagnak előre.
- Ha én rendelem, nem biztos, hogy átveszi. (Közbejön vmi, stb. stb.)
- Forint árfolyama siralmas.Mindenesetre nem vetném el a dolgot, nekem nem sürgős a váltás még úgysem, tudok várni.
-
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #1845 üzenetére
Nem T760 van benne, hülyeségeket ír az oldal. Legalábbis én jobban hiszek a MT6753 hivatalos specifikációjának.
-
zzola
titán
válasz
janaman01 #1798 üzenetére
No meg a másik, hogy olvastam több fajta verzió létezik belőle, ki tudja mit kap az ember...?
Ilyen szempontból jobb a Xiaomi, ott igaz csak társadalmi munkában dolgoznak az emberek, de legalább teljesen honosított rom is elérhető...
Nyilván a gyártó nem a HUN piacból fog megélni... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ (fekete)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest