- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
South Velen #2019 üzenetére
Nem inkább, hanem is. De az más téma.
-
törölt tag
válasz
purpledonkey #2016 üzenetére
Az M1 gyermekbetegségei miatt. Félsiker a nagy beharangozáshoz képest, a konkurencia már többet tud, olcsóbban.
SD-kártyahely, univerzálisabb rádiófrekvenciás sávkészletű és valószínűleg energiatakarékosabb hardver, plusz apróságok... Sajnos úgy látom, rádiót ebbe se tettek. Talán a gyártása is olcsóbb, így az ára is olcsóbb lehet, amire vannak jelek - nagy a konkurencia most, nem maradhat el a Meizu, ha ebben az 5,5"-es kategóriában versenyben akar maradni. Márpedig ez mostanra fontos kategória lett. -
törölt tag
válasz
janaman01 #1128 üzenetére
Köszi. A Jiayu kamerahátránya nekem is kevésbé döntő szempont, mert fényképezőgéppel fényképezek.
Persze, fej-/fülhallgatón érdekelne a hangminőség, zenehallgatásilag! A Meizu hangminőségét tegnap próbálgattam is a PingDigitalnál, de az S3-at elfelejtettem meghallgatni, mert akkor még csak az M1 Note volt az érdeklődésem homlokterében, részben a tőle várt jó hangminőség miatt (nem véletlenül volt már egy-két Meizu médialejátszóm korábban). Csakhogy közben az M1 Note eleve diszkvalifikálta magát nálam egy-két ma kiderült hibája miatt (nem bővíthető, nincs rádiója...), ezért érdekelne, a tapasztalatod az S3 fej-/fülhallgatós hangminőségéről az M1 Note-hoz viszonyítva. Persze igyekszem majd meghallgatni is, mert nálam alapszempont a zenehallgatási hangminőség. Köszi előre is, ha tudsz erről egy-két tapasztalatot mondani.
-
törölt tag
válasz
janaman01 #1122 üzenetére
Utólag szerkesztettem is, hogy a tesztben eleve a bővíthetőség hiányából indulnak ki, csak a specifikáció írja ezt a SIM2-es bővíthetőséget.
Te visszatérnél az M1 Note-hoz képest a Jiayu S3-ra? A kettő egymáshoz képesti (zenehallgatási) hangminőségéről mondjál légyszíves valamit!
-
törölt tag
Még nem olvastam az egész topikot végig, elnézést ha túlhaladottat kérdezek.
- Ha jól értem, a 2-es SIM foglalat esetében nem működik a hívószámunk kijelzése. Jól értem? Illetve javította-e már ezt valami frissítés? - mármint a gyári FlymeOS-en.
- A GSMArena szerint a 2-es SIM foglalat fogad microSD kártyát, tehát eszerint bővíthető memóriával a készülék. Úgy látom, itt ezt még senki se próbálta. Jól látom? (Szerk.: A specifikációnál írják, hogy fogadja a microSD-t a 2-es SIM, de a teszt abból indul ki, hogy nem bővíthető.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- DJI topic
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest