Hirdetés
- 
			  Mobilarena Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

janaman01 addikt válasz  #71562240

üzenetére #71562240

üzenetéreNos kb egyforma lehet, de mintha a jiayué egy picit másabb lenne talán jobb a dinamikája szebb a mély..de holnap ra tuti biztosat mondok, igazából engem még az se érdekelne már de nekem a meizu sokszor meg meg akad görgetéskor ( névjegyek stb) és ez engem zavar, a jiayu tök simán megy...nyilván ez szoftveres és lehet mire kész a jiayu, addigra kijön vagy 3 frissités a meizuhoz  , ,
 Visszatérve tényleg nem akarok hülyeséget mondani, de holnap meghallgatok vagy 3 féle zenét mindkettőn fülessel!Erik : hajaj coolpad f1 ről váltasz? Nos én azt hajtottam fél évig...csalódni fogsz.... 
 Ha lenne coolpad f1 ami tudja a 4g t , akkor tuti azt venném, nálam az az etalon abban az árkategóriában...
- 

üzenetére #71562240

üzenetéreMarmint füles vagy a h@tsó hangszóró..? Még megvan a jiayu is várom hogy kész legyen  mivel nekem fontosabb a 4G b20 tudása mint a kamera , valszeg a jiayu.... mivel nekem fontosabb a 4G b20 tudása mint a kamera , valszeg a jiayu....
 Viszont a meizu kamerája tényleg jobb mint a jiayu é..ma is kellet képeket lőnöm munkával kapcsolatban és marha jó képeket lő megfelelő fényviszonyok mellett...
- 

üzenetére #71562240

üzenetéreHivószám kijelzés már marha egyszerű, engedélyezed a szolgáltatónál, illetve ha már megvan, akkor letiltod, majd mégegyszer engedélyezed, szerintem a 2. Sim nem tudja a micro sd t hisz nem is olyan a kialakitása..szerintem azt meg senki nem kockáztatja meg hogy heragad a micro...akkor lehet szétszedni az egészet...szóvalbszerintem baromságokat irtak. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, sanos a mostani kinai telefonfelhozatalból ebben az árkategóriában valami kompromisszumot mindenképp kell kötni..vagy lehet venni egy hüvely 6 plusot...de a tökömnek van annyi pénze má egy telóra..
, sanos a mostani kinai telefonfelhozatalból ebben az árkategóriában valami kompromisszumot mindenképp kell kötni..vagy lehet venni egy hüvely 6 plusot...de a tökömnek van annyi pénze má egy telóra..  mivel nekem fontosabb a 4G b20 tudása mint a kamera , valszeg a jiayu....
 mivel nekem fontosabb a 4G b20 tudása mint a kamera , valszeg a jiayu....