- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MaxxDamage
félisten
Nekem központi markaszervizbe volt éppen és telefonon hívtam külön a szervizt és kerdeztem a javítás állapotát. Kijelzőt elkezdi nem cserélik mert az típus hiba...(újjal is lenne..így nem hiba, betudható kijelzo típus hibának...) szerintük. Most az LG ugyfelszolgalatnak írtam, mert Support azt javasolta írjak oda és biztosan megoldják (garim azzal a repair oda-vissza korrel járt le pont és a kijelzo cseret szerettem volna letudni (nem sikerült) aztán talán sikerül lebeszelnem LG-vel...)
MD
L -
rejtettlampa
tag
Pontosan nem tudom, hogy mit takarna a beégés, mert nekem nincs ilyen gondom egyenlőre. De az is fura, hogy van, akinél látszódik screenshoton, másnál meg nem. Lehet, hogy két külön dolog is okozhat hasonló jelenséget? Az egyértelmű, hogy ha a screenshoton nem látszik, akkor hardveres gond. De ahol megjelenik a képernyőmentésen is, ott valami szoftveres gond (is) lehet szerintem. Azért kérdeztem, hogy frissítés után van-e változás!
Zozzzzzz: te updatelted a telót 7.0-ra? Ott is jelen van a beégés? A screenshoton is?
-
rejtettlampa
tag
A rendszer témájának változtatásával változik a billentyűzet témája is!
Majd akinél van gond a kijelző beégéssel és felrakja a 7.0-t, figyelje már meg, hogy frissítés után javul-e a dolog! Kíváncsi vagyok rá, mert nekem gyanús az, hogy írták többen is, hogy screenshot-on is látható a hibajelenség! Ha nem szoftveres lenne a gond, akkor nem kellene látszódnia képernyő mentéskor, nem?
-
MaxxDamage
félisten
Kezdetek óta (5.5 talán) 1x nem csináltam FR-t (azt azóta pár Update kijött már és mind fel lett rakva)...még G4-el sem előtte (arra több javítás csomag is jött, mert az problémákban nem szenvedett hiányt) mikor azt updateltem és minden FW gond nélkül települt és használható volt. (FR az saját döntés alapján mehet, de szerintem teljesen felesleges!)
MD
L -
rejtettlampa
tag
Nem csinál factory resetet, megmarad minden! Én nem mentettem semmit, nem is akartam most factory resetelni frissítés után! Lusta vagyok újra belakni a telót! Nekem eddig így is probléma mentesen működik!
OPiiPO: úgy veszem észre, hogy bent maradnak a memóriában azok, amiket épp használok. Nem zárt be eddig egy alkalmazást se, ami futott a háttérben. Mondjuk attól, hogy több a szabad ram, nem vagyok előrébb, mert eddigis volt kb 1 giga szabadon és nem vettem észre, hogy kevés lett volna! Csak jobb a tudatnak, amikor azt látom, hogy több a szabad ram!
-
rejtettlampa
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Le Mans Ultimate
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest