- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Akiknek bugos a nougat, hogyan telepítette? Volt rendesen utáma FR? Vagy csak rá az MM-re és had szóljon?
-
-
akooos
veterán
Sziasztok!
Ti nem vettétek észre, hogy 7.0 alatt gyengébb a fotók minősége?
Nekem jobban tetszett az MM alatt készített képek minősége.
-
akooos
veterán
válasz
Giorgio7105 #5820 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
Giorgio7105 #5816 üzenetére
Play áruház, themex app. Letöltesz és telepítesz a playből bármilyen ikonpakkot, a programmal exportálod a galériába, utána a cserélni vágyott ikonra hosszan nyomj, aztán engedd el, megjelenik a lila kis ecset, katt arra, majd jobboldalt az új hozzáadása felirat után válaszd ki, amelyik tetszik
-
akooos
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #5778 üzenetére
Akkor töltsd fel ide kérlek a képernyőfotót. Persze, hogy látszik rajta, de csak azért mert ugyan ott van a hiba a telefonon.. más kijelzőn ellenőrizd le, töltsd fel ide pl.
-
akooos
veterán
válasz
rejtettlampa #5776 üzenetére
Ha a beégés a szellemképet jelenti, amikor a statikus elemek ottmaradnak a kijelzőn halványan, sárgásan, akkor jelen. Nem változott meg és screenshoton nem látszik. Ez sajnos IPS "tulajdonság", mondja az LG.
-
akooos
veterán
Köszi a váaszokat, én azért csináltam egyet
Lassan belakom a telefont. Jól lárom, hogy a billentyűzet témája nem változatható meg sötétre??
-
akooos
veterán
Lejött OTA-n az update, még nem telepítettem. Olyan rég volt olyan telefonom, ami OTA-n frissült magától, hogy nem tudom, kell-e backupolni a belső tárhelyet? Csináltam LG Bridge-dzsel egy backupot, de nem tudom, hogy az főverzió váltás után visszaállítható-e. Most a képeket és egyéb fájlokat mentem le pendrivera. Szükséges egyáltalán? Ez nem csinál frissítés után önállóan factory resetet, ugye? Azt nekem kellene megtennem, ha szeretném. Vagy rosszul tudom?
-
akooos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest