- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson1190
tag
1-2 oldallal arréb taglaltuk, hogy a szervizeseket nem nagyon izgatja a dolog + Bl. nyitásnál a hivatalos honlapon is ott van, hogy csinálhatod nyugodtan csak, ha amiatt romlik el hogy szétbuherálod a kernelt na azt nem biztos, hogy megjavítják.
(#1598) porterocka
Az imént próbálgattam őket és friss telepítésnél is errort dob Root-ra ( pedíg nincs root jog már) -
peterson1190
tag
válasz
#86973952 #1468 üzenetére
Működik az Xposed ezen verziója,
VISZONT, kilövi a témázó alkalmazást, de ha xposedben kiszedjük a resources hooks-ból a pipát újra megy, DE ilyenkor pl a gravitybox nem funkcionál tovább.Továbbá, aki szereti a jó minőségü zenét a ViPER4Android megy tökéletesen.
olvastam olyat, hogy valaki halknak tartja a masinát, ezzel meg lehet "turbózni" azt is.
forrás xda
-
peterson1190
tag
Na közben áttörést értem el. ide be kell regisztrálni email alapján, (használd a google fordítót a chromeban) majd a product ID generátoros trükköt megcsináltam és sikeresen kinyitottam a BL-t.
-
peterson1190
tag
Huawei Dear user:
Hello, Thank you for using Huawei's products. MT7-L09 is currently not supported by the application unlock code if you want to brush Root or third-party systems, you can go online to search to see if there is a corresponding method. After the phone Root, though not affect the warranty, but if it is due to appear Root performance was a result of failure or system problems may affect your warranty love machine, specifically whether the warranty is to be detected by the service network, then you careful consideration! THX!
Huawei Customer Service Center
Google fordítós - kínaiból. -
peterson1190
tag
Ez egy elég szép leírás, de nekem nem működött, sajnos. kommentben ott van, hogy lehet a Bl-t visszazárni.
-
peterson1190
tag
Gondolom bukom a garit, ha nyitom a bootloadert így van? Vagy visszazárható?
-
peterson1190
tag
Hol van az a funkció, mint ami honorban volt, hogy mutatja a hálózati sebességet?
-
peterson1190
tag
Sziasztok, erre várható lolipop a közeljövőben?
Ki mit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest