- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex73
tag
válasz
szornyu1 #3191 üzenetére
Köszönöm a választ.
Igaz Nagyon nem fogok matani a telefonban .
Root is max azért kell ha valami nem futna másképen.
Linuxot használok de azért az android más.
Még ha linuxos rokonsága van.
Láttam Van egy két érdekes program amivél lehet matani a rendszerben.akinek szüksége van rá.
Terminal[link]
Erobot[link]
Tasker[link]
De sajnos ehhez nekem már sok idő kellene. Öregszem. az is nagy dolog lesz ha root-ig eljutok. -
MPeter87
őstag
válasz
szornyu1 #3158 üzenetére
(#3157) Cry0
Szerintem inkább az volt a baj, hogy utánajárás és hozzáértés nélkül estél neki. Romoltam ZTE Blade-et, SGS-t, Note2-t eleget, de mindnél olvastam és kérdeztem a műveletek előtt és jóformán nem volt gond egyikkel sem. Sajnos, ha nem ért hozzá az ember, akkor - típustól függően - könnyen lehet az embernek egy drága papírnehezéke.
-
-
törölt tag
válasz
szornyu1 #1921 üzenetére
Nekem még soha nem volt ilyen, pedig sokat ROM -olok és több készüléket is használok. Ez persze nem zárja ki azt, hogy nem létezhet ez a probléma. Na meg persze az is igaz, hogy főverziós frissítésnél (meg amúgy is) tisztább mindent újratelepíteni.
Mellesleg pl. P7 -nél volt olyan, hogy EMUI 3.0 bétánál nem ment fel a 2.3 -as backup. Végleges verzióban javították, de azért előfordul ilyen bosszantó hiba.
Általában amúgy azért szoktam a gyári mentést javasolni, mert egyszerűbb, menti a beállításokat, egyebeket is. Na meg az emberek többségének nincs lehetősége neten xxx programot leszinkronizálni. Én legutóbb szintén meg voltam lőve, mert kb. egyszerre halt meg a router -em és a Mifi -m is.
Szerk.:
Én most (meg már egy jó ideje) Dolphin -t használok minden telefonon. Jelenleg számomra ez igen megbízható, a billentyűzeteknél sem kavar be. Huawei Swype, sima Swype, Xperia billentyűzet, és SwiftKey -vel. -
szabadgy
tag
válasz
szornyu1 #969 üzenetére
Nem azért nem jelez a 130-as verzióra, mert "hasonló javításokat tartalmaz". Ha csak egy 2 megás javítás lenne, akkor is érzékelni kell a telefononnak, kivéve ha......és itt jön a ha, mert pl. ha nem gyári recovery-d van, esetleg más romot használsz, akkor vagy nem jelez a telefon, vagy jelez, de nem tudod feltenni, mert hibára fut.
A 127-es egy hivatalos verzió, viszont a 130-as (leak=nem hivatalos) viszont csak egy adott régióra kiadott verzió. Konkrétan nem tudom, hogy mi azonosítja, de valószínű, hogy a 130-asnak más build/kernel verziója van, és ezért nem érzékeli a 137-es hivatalos romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest