Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabadgy

tag

válasz gyurikabmx #1252 üzenetére

Hangerő: ha jól tudom, akkor alapból minden telefonban egészségügyi okokból szabályozzák a hangerőt. Nyílván olyan országokban ahol nem 40 éves metrók járnak lehet, hogy hallani is lehetett valamit velük. Nekem a Samsung v. a Nexus 4 telefonban az első dolgom a hangerő mókolás volt. Mate7 szerintem DTS nélkül "élettelen" hangzást nyújt, viszont ha be van kapcsolva, akkor szerintem jó.

Összeszerelés: Nyílván lehetnek hibás termékek, de a "nyekergő házat" vhogy nehezen hiszem el. Vegyük a Note 4-et. Nehezen hiszem el, hogy műanyag több darabból álló ház nem nyikorog neked, de egy unibody fém ház igen.

Amit te írsz az a CPU és szerintem nem rossz a Snapdragon-hoz képest. De a GPU-ra olvastam máshol is hogy a teljesítményben alul marad. Viszont szerintem ettől még lehet vele együtt élni. Esetleg hardcore gamer-eknek nem biztos, hogy 100%-ban megfelel a Mate7 GPU-ja.

Romolás: úgy gondolom azért nem lehet hibáztatni a telefont, hogy nincs rá külső fejlesztés. Ha valakinek ez szempont, akkor olyan telefont kell venni. Samu, LG, Nexus, OPO stb....

Support: OTA frissítés 2 is volt január óta, pedig nem volt semmi hiba a telefonnal. Hivatalos infó nincs, de meglepődnék, ha nem lenne Lollipop.

Ezt írod: "Egyszer egy cipzár hozzáért " : én hozzáérinttem a zip-zárhoz de nem tört le. Valljuk be, hogy nem szimpla érintésnek kellett lennie. Kezdetben a méretéből adódóan nekem is volt, hogy asztalhoz ütődött és mégsem lett semmi baja. Pedig még csak gyári fólia van rajta + Pelosi tok. Az üveg lapot fel sem tettem.

törölt tag

válasz gyurikabmx #1256 üzenetére

Az valami vacak volt. Tök őszintén, ilyennel még messziről sem találkoztam Huawei -vel az utóbbi időben. P6 volt az, aminél ilyen hibák előfordultak. Nem kevés modellnél, pedig annál jó volt az anyaghasználat..

P széria alatti kategóriában persze voltak, meg vannak ilyenek nála is, mint máshol (nem általános). Kivétel egy-két készüléket, mint a G7.

TeleMax... Nekem volt egy komolyabb ügyem velük, nem is részletezném. Azóta minden beküldés előtt képet készítek a készülékekről szervizelés előtt, az átvétel során. Amin látszik az állapota és a szervizes lap is dátummal. Azt is érdemes amúgy felülbírálni, hogy egy-egy szolgálató mit ír a szervizes átvevő lapra (bár ez nálad lényegtelen). Csak azért, mert el szokták intézni egy szóval. Pl. van egy pici karc a készüléken, akkor simán ráírják, hogy karcos. Utána meg már mondogathatod, hogy előtte csak 1 volt rajta.

Ráaádásul a TeleMax -nál a "scanner", amivel a képet lövik a beérkező telefonokról sz...rá van karcolva, tehát az sem jelent semmit...

Ikonokat meg lehet változtatni, csak bele kell nyúlni a .hwt téma fájlba. Onnantól kezdve bármit használhatsz.

törölt tag

Ezt a telefont honnan lőtted? Mert nagyon át lettél verve, vagy valami hulladék darabot kaptál. Meg milyen szervizben járt?

Nálam (illetve a kezem alatt) 3 használt Mate 7 járt, de egyiknél sem volt ilyen összeszerelési probléma. Az egyik mondjuk talán nem is említhető ehhez a témához, mert azt javítani kellett, mivel be volt zúzva a kijelző.

A szervizelésében egyébként nagy meglepetés ezután sem lesz:
    "TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban.
    Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
    A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.
    2008. január elsejétől a TeleMax lett a Huawei termékek európai szerviz központja. Mi javítjuk a Huawei telefonokat és modemeket a legmagasabb javítási szinten Európában.
    2010-től a TeleMax tölti be a Samsung notebook alaplapok európai központi szervizének szerepét."

Kirin 925 sosem volt olyan erős, mint a Snapdragon 800. Egyébként gondolom az Adreno 330 -ra gondoltál, mint GPU összehasonlítás. Fura ezen utólag meglepődni, nem benchmark -okra támaszkodva kell vásárolni. Teljesen jogos észrevétel, hogy gyengébb, de ezt már a megjelenés előtt lehetett tudni.

Fotózásnál, és főleg videónál tényleg jobb a G2. Ahogy a Note 4 is jobb ennél a készüléknél, de nem is lehet összehasonlítani. Árban sem. Nem egy kategória a 2, bár az összeszerelésben és az anyaghasználatban nem tennék ilyen éles különbségeket.

Mellesleg az ikonokat, de még a felületet is személyre lehet szabni 3.0 -nál. 2.3 -nál (illetve a korábbi verzióknál) még nem lehetett ennyire mélyen belenyúlni. 3.0 -nál rengeteg dolog módosítható, csak érteni kell hozzá. ROOT nélkül. Amúgy Huawei -nél egyelőre ne várjon senki nagy ROM -olásokat.

Zenét sosem szoktam telefonon hallgatni, tehát simán el tudom hinni és képzelni, hogy egy hulladék.

Az más kérdés, hogy nálam egyik sem maradt meg, mert én nem tudok azonosulni ezzel a mérettel.

• a.sebi

őstag

Az előbb az izlések és pofonok megjegyzesemmel csak a feszkót akartam csökkenteni.
    De ez nem kérdés aki szeret zenét hallgatni, es egy picit is van rálátása , észreveheti hogy ez egyszerűen egy vekni szar. Katasztrófa , a sony ról gondoltam h a leggyengébb , de ez tényleg egy kinai 200 ft os mp3 lejátszó szintje!
    Álljunk hozzá úgy hogy egyenlőre ez az egyetlen nagy (óriási) hibája!
    A többit amit írtál még nem tapadztaltam.
    Egy fórumba lehet negatív dolgokat is írni!!!
    Wolfson DAC elfért vna benne!

• szabadgy

tag

válasz gyurikabmx #490 üzenetére

Szia,

A MM garival nincs gond, de ettől függetlenül nem árt a belső infó! ;)
    Csak most páran (köztük én is) ráizgultunk :D az Edigital-ra, mert ott az év végéig 15% akció van minden Huawei telóra.
    De a garancia persze kérdés.

Írtam nekik, reméljük hamarosan válaszolnak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés