- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Urak simkártya tartó pecket honnan tudok szerezni ?
-
a.sebi
őstag
Uhhh bakker rosz helyre ment ! Sorry
-
a.sebi
őstag
Sziasztok... hogy tudom megnezni hogy milyen digi jatekaim vannak meg digitalisan 360ra ?
-
a.sebi
őstag
Te kis teeeee!
Hat nem a mag mennyisege számít !
Ezzel az erövel a snapi 600ugyanolyan erös lenne mint a 800.
Más a felépítès , a csíkszélesség a megaherz ! Minden...
Na sebaj ha nem értesz hozzá olvass utána a huawei igen is gyengebb hardverben !
De ez nem baj!
De azert aranyos vagy !buksisimogatas neked ! -
a.sebi
őstag
Skacok ezt hogy kell letolteni ?
Ha lejott a dload mappaba masolom es helyi frissitessel frissitem ?
Megjelenik cromeban a mega oldal de az appban nem indul el a letoltes... -
a.sebi
őstag
-
a.sebi
őstag
válasz
Pista0001 #1327 üzenetére
Tudsz olvasni ? Nem azt mondtam h a minőséggel van baj... hanem a max hangerő gyenge...
Nem vitatkozok veled...
Halkabb mint a többi telefonok nagytöbbsége. Leteszteltem... hidd el volt pár telefonom...
Ne legyél már fanboy....
Van akinek ez elég , nekem nem, egy iphone leszedi a fejed... ez nem ennyi... amugy imádom a telefont... -
a.sebi
őstag
válasz
szkorhetz #1319 üzenetére
Akkor baj van a hallásoddal.... leteszteltem egy másikat is ami kiállitott darab volt, a mediamarktban... ugyan az a fos vekni szar hangerö 0.... leteszteltem a g3 at is , sokkal jobb , s 5 öt is , iphone volt a leghangosabb mondjuk azt más számmal probáltam mert arra nem tudtam bluetoothal elküldeni azt a számot....
-
a.sebi
őstag
válasz
ranlomadi #1311 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni , de ha a zene fontos akkor ráfogsz ezzel a teloval b@szni...
Eüberek azert h magunknak bizonygassuk h jot választottunk , nem kell füllenteni...
Tegnap a kocsi hangcuccra aux kabellel feldugtam a telefont , htc one m7 galaxy s 2 volt tesztben ugyanazzal a zenével... ég és föld volt a különbség , hangeröben kb egy 50 szazalékkal jobb volt mindkettö... -
a.sebi
őstag
válasz
Barcsik #1276 üzenetére
Nah ebben igazad vabün bluetoothon nekem is szepen szol.... igy tuti valami levan korlatozva majd szejjel romolom....
Htc nem kene....
Es ezt se cserelnem semmir... altalaban kocsiba hallgatok zenet... annyira nem zavar mert ritkan hasznalom zenehallgatasra...
Ez egy eszrevetel volt... -
a.sebi
őstag
válasz
Neonflake #1272 üzenetére
Halk.... igen is halkabb mint más atlagos telefonok.... ugyanazzal a fülessel persze...
Aki ezt nem vesz észre , nem max hangerön szokott zenwt hallgatni....
Más ma megszivatott a telo: beállitottam egy ébresztöt 5:20ra nem csörgött, ráakartam menni az óra alkalmazásra , es fekete képernyö fogadott , semmitre nem resgált...Lassan tényleg elhiszem h kikaptam egy szar péédányt...
-
a.sebi
őstag
Alkalmazasokat hogy kell lezarni ujlenyomattal?
Pl féltékeny asszony elöl letiltani a facebookot'? -
a.sebi
őstag
válasz
gyurikabmx #1252 üzenetére
Az előbb az izlések és pofonok megjegyzesemmel csak a feszkót akartam csökkenteni.
De ez nem kérdés aki szeret zenét hallgatni, es egy picit is van rálátása , észreveheti hogy ez egyszerűen egy vekni szar. Katasztrófa , a sony ról gondoltam h a leggyengébb , de ez tényleg egy kinai 200 ft os mp3 lejátszó szintje!
Álljunk hozzá úgy hogy egyenlőre ez az egyetlen nagy (óriási) hibája!
A többit amit írtál még nem tapadztaltam.
Egy fórumba lehet negatív dolgokat is írni!!!
Wolfson DAC elfért vna benne! -
a.sebi
őstag
válasz
szkorhetz #1248 üzenetére
Hallgasd meg ugyanazzal a fülekkel ezt egy lg samsung vagy idősen! És míg egy lg leszikitja a fejedet addig ez számítok!
Lg g pro Lite röl jövök! Az klasszisokkal jobb! Pedig mint telefon egy nagy 0....
Allítom h a leggyengebb eddig a Máté 7 esem zenében!
De megbocsàjtom mert amúgy kurva jo telefon.... -
a.sebi
őstag
Zene nagyon gyenge a telefonon most beletoltam egy belépöszintü akg fulest.... nagyon gyenge.
Se hangerö se basszus..... -
a.sebi
őstag
Nos elsö együtt töltött ajdzakánk után egy pár tapasztalat:
A ui egyszerüen hibátlan, egyszerüen kezelhetö látványos témázhato. Sok telefonom volt de ez az no 1 eddig, eléggé ios es de valoszinüleg ezert is tetszik ennyire , nem kell menü androidba , igy sokkal jobb!
A hardverrel eddig nem volt bajom, hihetetlenül fürge , fagyás akadás még nem volt pedig egy 7 órát már buzeráltam.
Kijelzö nagyon szép, de a fenyerö allitas skálázása nem a legjobb.
Térerö nagyon pöpec, ahol lakom mindig gyenge tererö volt ennél érezhetöen erösebb a 3g netem!
Egy pici csalodás van: mégpedig az ujjlenyomatolvasó , képes néha megzavarodni. De igy is böven használható
Nem tetszik a hangerö gomb elhelyezése , fektetett helyzetben video nezes közben gyakran a power gomb esik kézre amit az ujlenyomat olvaso miatt nem is használok. Ez nyilván megszokás kérdése.
A legnagyobb csalodás a tartozékok miatt ért a falitöltö kopogos müanyagsága kritikán aluli, a headsetröl meg nem is merek irni.
De üaga a telefon hihetetlenül király...
A billentyüzet hagy még maga után kivetni valót
Pl hiányzik a smilye gomb , ezt be lehet állítani? -
a.sebi
őstag
válasz
Barcsik #1202 üzenetére
köszi!!!
nah tegnap lementem a telefonert 1 darab van a mediamarktba raktáron! mar kohozta az ürge , fizetnèk, jah visa kartyaval nem lehet fizetni! nah fiuk , majdnem a pofájába röhögtem! magyar eu kartyarol meg osztrakba penzt levenni nem jo buli! ugyhogy lefoglaloztam a napokban ha lesz idöm lemegyek èrte!tehát , felig meddig mar mate7 tulaj vagyok!
-
a.sebi
őstag
Ma szuletèsnapomra megjött az adó visszatèrítèsem! ettol tettem fuggövè hogy az elhalálozott xperia z ultram!után belèpjek e a hüvelyesek táborába!
ugyhogy holnap lemegyek a helyi mediamarktba es veszek egy ilyen kövèr szaftos hüvelyt!
g3 van meg jatekba! de a mátè felè hajlok! -
a.sebi
őstag
urak!!! sok videot megnèzve azt hallottan h csak 32 es kartyat lehet bele tenni! de a ma tesztben 128 at ir? melyik az igaz? nekem ez perdöntö lehet!!!
-
a.sebi
őstag
sziasztok! egy lg g3 telefont akartam venni , de meglattam ezt a csodat a mediamarktban 429 euroert! a g3 30 euroval plcsobb!
z ultram volt ugyhogy a meret nem lesz gond! van valami tipus hibaja? illetve az osszes mate 7 2 simet kezel? jol ertelmezem hha micro sd teszek bele akkor csak 1 simet fogad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest