- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabex00
csendes tag
Nem tudnátok másik linket, ahonnan le tudnák tőlteni egy másik verziót, mert a huawei oldalrol nem sikerül.. 8% nál megáll sajnos..
De ha lehet akkor valami megbízhatót
Köszönöm!
Amúgy a huawei nem ugy van mint a samsung hogy nem enged előző verziókat felrakni? -
gabex00
csendes tag
válasz
Barcsik #1553 üzenetére
Akkor mèg annyi hogy:
Letőltöm a fennt belinkelt tömörített filet!
Megnyitom, aztán Átmásolom azt a bizonyos fent említett mappát az sd kártyára! Kiveszem a sim kártyát, kikapcsolom, a 3gombos modszerrel elindítom a telefont! Amikor bejött az a bootload vagy milyen menü akkor kikeresem az átmásolt mappát, rákattintok a mappában levö filera, ès automatikussan indul az ujra telepítès...
Jól van ez így szakèrtők??
Ha valamit elcsesznèk akkor a garancia is ugrik ilyenkor? Mert akkor inkább bele sem kezdek!
Bocs mindenkitöl hogy ennyire a pofámba kell rágni, de mèg soha nem csináltam ilyet, ès fèltem a picikèt!
Üdv: Gábor -
gabex00
csendes tag
Ès ilyen gyári fw-t hol lehetne letölteni?
Ès a másoláshoz pl total commander is elèg lesz? -
gabex00
csendes tag
Sziasztok, Gábor vagyok! Kb 1honappal ezelőtt vásároltam egy mate 7-et! Samsung galaxy s4-ről váltottam!! Csodálatossan szép telefon, anyaghasználatban nincs is vele semmi kifogásolható! Viszont amiben a segítségeteket szeretnèm kèrni: Egyszerűen szinte mindenhol picit de laggol, akadozik a telefon! Egy hill climb racingon is èrezhetően be szokott lassulni, pont annyira hogy zavaró legyen! Az s4 eddigi tapasztalataim szerint sokkal gyorsabb volt, ès programok szebben futottak rajta! Gyári adatok visszaállítása már 2x megvolt, de sajnos változatlan az egèsz! Próbáltam sokmindent, kevesebb alkalmazást, nova launchert, pár programot letiltottam( de tènyleg csak párat pl időjárás stb mivel nem használom... Stb)!! Nagyon nem szeretnèk megválni mátétol, mert nagyon szèp telefon, de ez rettenetessen zavar, hogy play árúház, facebook, cm browse, chrome stb...stb....., szaggat laggol, lassu!! Nem lenne valami ötletetek hogy mi is lehet a problèma? A sogorom G2-èn pl a facebook sokkal gőrülèkenyebben fut mint mátèn....
Ha van ötletetek akkor kèrlek segítsetek...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest